hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar ben dayanamıyorum zaten adetime 1 gün var yarın test alıcam hamileysem belli olur heralde geçen ay erken test yapıp hüsrana uğradım bu ay daha sabırlıydım ama yarın sabrımın sonudur😄

mrb canım yok hamile fln değilim adetim tekrar pişman oldu.. ama çok şaşırtım akşamdan öğleye kdr hiçç bişi gelmedi peçetede ıslaklık beyazdı ve tekrar oldum korkum giti .. hamile olsaydım başımn üstünde yeri vardı a a bu duruma şuan hazır deilim .. bütün aanne olmak isteyenlere rabbim annelik duygusunu tadırsın sewgiler

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Kizlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum. . Benim son adet tarihim 02 mayis . Simdi ben mayista mi gebe kalmış oluyorum yoksa haziranda mi ?

Mrb Kızlar bat 6 hazıran. Kasık batmalarım var arada ınce ınce. Bel ağrım var ve çok ayakta kalınca cok ağrım oluyor. Bugun kahverengı ıkı guc damla akıntı oldu bı daha olmadı. Göguslerımde elleyınce acıyo. Dun cok ıgne gıbı battı bugun arada sızlıyor yıne. Hep ytıp uzanmak ıstıyorum. Sızce hamıle olabılır mıyım? Bu ay çörekotu kuru denedım ve erken yumurtladım.

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

canım benim ya nasip değilmiş demekki üzülme diyemem ama rabbim bi dahaki hamileliğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn inşallah adet olmazsın hamile olursun da doktora gitmene gerek kalmaz bende yarın doktora gidip tahlil vercem eşimde tahlil vericek bakalım inşallah bi sorun çıkmaz

inşallah canım.Allah yardımcın olsun canım.iii çıkar inşallah.

E hadi bakalım hayırlısı belirtiler hamile olabileceğinin göstergesi fakat bu belirtiler bazılarında cok gec başlıyor bazılarında da boyle galiba. Hayırlısı olsun diyelim inşallah Allah gönlüne gore versin 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İyi aksamlar arkadaslar adetime tahminen 3 gun var beta degerim 4.44 cikti sizce yukselme samsi varmi????

Beklenen adet tarihim 7-8 Haziran balalım hayırlısı :) olmazsa zaten rahim filmi çektirecek bu ay (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…