- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.141
sen bi doktora git en iyisi şimdi yanlış bilgilendirmekte istemiyorum seni çünkü her insan farklı herşeye bir örneğim var çok araştırmacı bir kişiliğim var ablam da böyle sadece bir gün adet oldu kesildi doktora gitti iki aylık hamile çıktı hamilesin diyemem ama her ihtimali göz önünde bulundur doktora git ve bizimle paylaş durumunu merak ederim
Kizlar iyi geceler bende birsey sormak istiyorum. . Benim son adet tarihim 02 mayis . Simdi ben mayista mi gebe kalmış oluyorum yoksa haziranda mi ?
canım çok teşekkür ederim,benim eşim geçen sene mart ayında varikosel ameliyatı oldu.daha sonra yapılan kontrollerinde sperm değerlerinin iyi olduğu doğal yoldan hamile kalabileceğim söylendi.bunun üzerine bende gittim doktora herşeyim normal çıktı.ama dr klomen verdi hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesiyle şubat ayında hamile olduğumu öğrendim.ama boş gebelikti.kürtaj oldum.daha sonra eşimin sğerm tahlili yenilendi bununla ilgili gerek netten gerekse yüzyüze görüştüğüm her dr sıkıntı olmadığını doğal yolla hamile kalabileceğimi söyledi.şimdi eğer adet olursam bulunduğum yerdeki devlet hastanesindeki bi kadın doğum uzmanının takibinde olacam.adetin 14.15.günü gel ilaçsız yumurta takibi yapalım dedi.bekliyorum canım ayın 9 una kadar adet olmazsam test yapacam.
Rıca ederım :)
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım.. yumurtlama gününe göre hesaplarsak mayısta hamile kalmışsın canim
Mayıs cnm
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
canım benim ya nasip değilmiş demekkiüzülme diyemem ama rabbim bi dahaki hamileliğinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah aminnn inşallah adet olmazsın hamile olursun da doktora gitmene gerek kalmaz bende yarın doktora gidip tahlil vercem eşimde tahlil vericek bakalım inşallah bi sorun çıkmaz
Mrb Kızlar bat 6 hazıran. Kasık batmalarım var arada ınce ınce. Bel ağrım var ve çok ayakta kalınca cok ağrım oluyor. Bugun kahverengı ıkı guc damla akıntı oldu bı daha olmadı. Göguslerımde elleyınce acıyo. Dun cok ıgne gıbı battı bugun arada sızlıyor yıne. Hep ytıp uzanmak ıstıyorum. Sızce hamıle olabılır mıyım? Bu ay çörekotu kuru denedım ve erken yumurtladım.
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
inşllah bu ayyy herkese ugurlu gelir herkes hamile kalalırr...bende bekliyorum bu ayın 12'sını o zman bellı olucak hayırlısı
İyi aksamlar arkadaslar adetime tahminen 3 gun var beta degerim 4.44 cikti sizce yukselme samsi varmi????
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
az kalmıss inşllah hamilesindirr.. canımaminnnn inşallahhh.benimde en geç 9 haziran .....
Bugn adet gnum ve adet olmadm kizlar. Dua edn bana ltfennn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?