- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.161
Ins hamilesindir cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
az kalmıss inşllah hamilesindirr.. canım
canım ne sorunun vardı senın ..inşallah canım.şubat ayında hamile kalmıştım çatlatma iğnesi ve klomenle.ama boş gebelikten kürtaj oldum.dr ilaca gerek yok dedi.tahlllerimize bakım.doğal yoldan denecez bi kaç ay bakalım .inşallah.
inşllah hamilesindir canımBugn adet gnum ve adet olmadm kizlar. Dua edn bana ltfennn
miyan ne zman test yaptırılmalı adet tarıhıne yakın mı adet gectıkden sonramıinşallah canım.şubat ayında hamile kalmıştım çatlatma iğnesi ve klomenle.ama boş gebelikten kürtaj oldum.dr ilaca gerek yok dedi.tahlllerimize bakım.doğal yoldan denecez bi kaç ay bakalım .inşallah.
canım ne sorunun vardı senın ..
bende bi sorun yoktu canım eşim varikosel ameliyatı olmuştu.ameliyattan 10 ay sonra hamile kaldım.sonrasında eşim tekrar tahlil yaptırdı değerleri iyi durumda olduğu için artık ilaca gerek yok dedi dr ilaçsız hamile kalabilirimişim.
miyan ne zman test yaptırılmalı adet tarıhıne yakın mı adet gectıkden sonramı
Kızlar adetım cok duzenlı ama yumurtlamam dongume gore gıtmıyo galıba ya, geçen ay tam yumurtlamada deneme oldu, tutmadı, nasıl doğru zamanlama yaparım derken ovulasyon testlerini duydum ama nereden satın alıcam, ınternette hangı sıte var satan?
Kızlar adet döngüm düzenlidir 30 gün.
Beklenen adet tarihim 3 temmuz, ne zaman çalışmaya başlamalı :26:
Ovulasyon testiyle sonuç alan hamile kalan var mı?
Ikimizin de bati ayniymis...
Herkesin ovulasyon donemi farklı olabiliyor o yüzden en iyisi ovulasyon testi kullanmak. ..
Ben ilk defa bu ay kullandim ama tutmadi maalesef. ..
Ama bu sefer çok inancliyim olacak :)
Bende umutluyum da bır sılkelendım geçen ay :)
Evet ılk fırsatta alıp 13 hazıran da baslarım testlere dıye dusundum ben. Dongum 30 gun. Sen ne zaman baslıycaksın canım.
Ya kredı kartı kullanmıyoruz bız kapıda odemeli bı yer bulmam lazım yada eczaneden alıcam. Marka fark etmez herhalde dımı hepsi aynı ısı yapmıyo mu netıcede?:26:
Bende umutluyum da bır sılkelendım geçen ay :)
Evet ılk fırsatta alıp 13 hazıran da baslarım testlere dıye dusundum ben. Dongum 30 gun. Sen ne zaman baslıycaksın canım.
Ya kredı kartı kullanmıyoruz bız kapıda odemeli bı yer bulmam lazım yada eczaneden alıcam. Marka fark etmez herhalde dımı hepsi aynı ısı yapmıyo mu netıcede?:26:
Eczaneden alabilirsin canim...
Ben adetim bitince basliycam...
Benim de döngüm 30 gün ama bu ay 12. gün çift çizgi çıktı ve ertesi gün yumurtladim...
aa hadı ya bak benım belkı o yuzden olmadı geçen ay. Dongum 30 gun, 15.günden sonra oldu denemem, zaten 12.gün yumurtlamış olsam 15.güne yaşamazmış yumurtam, iyi oldu öğrendiğim.
10.günden başlayayım testlere, hadı ınsallah
Ikimizin de bati ayniymis...
Herkesin ovulasyon donemi farklı olabiliyor o yüzden en iyisi ovulasyon testi kullanmak. ..
Ben ilk defa bu ay kullandim ama tutmadi maalesef. ..
Ama bu sefer çok inancliyim olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?