hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar bana yardım edin kafayı yicem ya şöyle ki bu ay soğan kürü yaptım am bi hafta yaptım adet olmam gerekiyodu olmadım sonra evde test yaptım çift çizgi çok silik çıktı kanda çıkmadı bişey adeti 4-5 gün geçince umudumı kestim tarlusal içtim söktürücü onu da bıraktım 3 gün geçti hala olmadım ve olcağıma dair bi belirti yok ne yapayım ben ya deli olucam adet olsam en azından doktora falan gider yumurta takibi yaptırırım ya bu arada normaldede adetlerim düzensizdir

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar adet döngüm düzenlidir 30 gün.

Beklenen adet tarihim 3 temmuz, ne zaman çalışmaya başlamalı :26:

Ovulasyon testiyle sonuç alan hamile kalan var mı?

Kızlar adetım cok duzenlı ama yumurtlamam dongume gore gıtmıyo galıba ya, geçen ay tam yumurtlamada deneme oldu, tutmadı, nasıl doğru zamanlama yaparım derken ovulasyon testlerini duydum ama nereden satın alıcam, ınternette hangı sıte var satan?

ayy kızlar çok midem bulanıyo aqcayip hamile olduğmu sanmim eşi korunuyordu bu ay çocuk yapacaktık allhın izniyle

zaten birkere tedavi görmüştüm ondada hamile kaldım.ama boş gebelikti.

Gittigidiyor da var ben ordan alıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar adet döngüm düzenlidir 30 gün.

Beklenen adet tarihim 3 temmuz, ne zaman çalışmaya başlamalı :26:

Ovulasyon testiyle sonuç alan hamile kalan var mı?

Ikimizin de bati ayniymis...
Herkesin ovulasyon donemi farklı olabiliyor o yüzden en iyisi ovulasyon testi kullanmak. ..
Ben ilk defa bu ay kullandim ama tutmadi maalesef. ..
Ama bu sefer çok inancliyim olacak :)

Bende umutluyum da bır sılkelendım geçen ay :)
Evet ılk fırsatta alıp 13 hazıran da baslarım testlere dıye dusundum ben. Dongum 30 gun. Sen ne zaman baslıycaksın canım.

Ya kredı kartı kullanmıyoruz bız kapıda odemeli bı yer bulmam lazım yada eczaneden alıcam. Marka fark etmez herhalde dımı hepsi aynı ısı yapmıyo mu netıcede?:26:

Ben eczaneden aldim buay ilk defa kullandim canim galenik adli bir test vardı 5tane var icinde 25tl

Eczaneden alabilirsin canim...
Ben adetim bitince basliycam...
Benim de döngüm 30 gün ama bu ay 12. gün çift çizgi çıktı ve ertesi gün yumurtladim...

aa hadı ya bak benım belkı o yuzden olmadı geçen ay. Dongum 30 gun, 15.günden sonra oldu denemem, zaten 12.gün yumurtlamış olsam 15.güne yaşamazmış yumurtam, iyi oldu öğrendiğim.

10.günden başlayayım testlere, hadı ınsallah

Evet herkesin farklı oluyor...
Kimisi erken kimisi geç yumurtlayabiliyor...
Bu ay olacak inşallah :)

benimde bat tarihim sizinle aynı arkadaşlar, maalesef akşam kırmızı kartı yedim umudum temmuza kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…