hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Kızlar doktora gittim 10. gün ve 20. gün aralığının değerlendirilmesi gerektiğini söyledi. Bende istiyorum bu ay olur inş.
Geçen ay soğan kürü uygulamıştım Kistim vardı bir tane vee şükürler olsun temizlendi artık.. :13: Bakalım inş bu ay olur. Dua edelim birbirimize kızlar. Allahım isteyen herkese versin inş.
Birde ovülasyon döneminde vücutta oluşan bazı değişiklikler var (Akıntıda artış, akıntı kıvamı vs) Bunların takibini yaparak ovülasyon günümüzü tayin edebiliriz. Ben bu ay bu şekilde takip etmeyi düşünüyorum. Umarım herşey gönlümüzce olur

Bata 3 gun var akintim var yumurta aki kivaminda ama takib altindayim. Brn.catladi yumurtam coooktan.acaba diyorum.simdi olabilirmi gebelik.sizce

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar adet döngüm düzenlidir 30 gün.

Beklenen adet tarihim 3 temmuz, ne zaman çalışmaya başlamalı :26:

Ovulasyon testiyle sonuç alan hamile kalan var mı?

canım 30-14=adetinin 16.günü yumurtlama günün ama öncesinde ve sonrasındada ilişkide bulunulmalı.ovulasyon testini bu ay ilk kez denedim haziranın 9 una kadar adet olmasam test yapacam canım.işe yarayıp yaramadığını ozaman söylerim :)

Canım bende geçen ay ılk denemeyı yaptım, tutturamadık, bu ay ınsallah kısmet olur, ovulasyon testine başlamayı dusunuyorum ben, allahın ıznıyle olur dılerım.

Ben de ılk kez denıycem bu ay, 10.gunumde baslıycam ınşallah, haberdar edelım bırbırımızı. Hadı hayırlı haberler dılerım canım

amin canım inşallahhh.

Kızlar daha önce belirtmiştim kasıkalrım ağrıyor diye. bugünde yumurtlamadan sonra 9. gün ve sabah kahrengi lekelenme oldu. ancak havalar bozuk üşütmüşte olabilir miyi? reglime 6 gün kaldı. acaba adetmi oluyorum lekelenme demek adet balangıcı demekte olabilir, bazen önden leke geliyordu bende çünkü

Amiiiiiiiiiiiiiiin canım inş. Benim muhtemel regl dönemim 23 Haziran. Umarım güzel haberler verebiliriz birbirimize

Arkadaşlar ben ovulasyon testin yanlış mi acaba bi bakımı DİE ole bi ovulasyon testi yapiodum bide hamilelik yapm dedim başı olsa negatif çıkar sonra pek ilgilenmedi ovulasyon baktım hep sonucuna atılım DİE elime aldiimda silikte olsa çift çizgi vardı hamile olabilir miyim korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Foto eklesene kuzummmm bende ovulasyon yaptim.pozitif cikti

Attim yanlis olabilir gibi gelio bana

Eklentiler

• $1401885428730.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 94
merhaba kızlar rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah...Biraz pat diye daldım konuya ama bende bu ay daha karar verdik yumurtlama günümden bile emin deilim 28 günse bugün ama 30 günde olabilir ozaman 6 sında sanırım şimdiden gerildim ya testti falan kafam karıştı çok cahilmişim bu konularda

Hamilelik testi yaniltio bazen die umutlanmiom allah hayirliysa nasip etsin

hamilesindir cnm

reglime 6 gün var , ultra erken gebelik test yapsam çıkarmı sence?

reglime 6 gün var , ultra erken gebelik test yapsam çıkarmı sence?

yap istersen tatlım ama sabah ilk idrarla ve aç karnına ben hamileliğimi henüz adetime 9 gün varken öğrenmiştim hemde ucuz testlerle
maglesef ikizlerimin kalbi durdu ve mart ayında kürtaj oldum şimdi çalışmalara devam umarım bu ay olmuştur sende test yap ama sonuç ne olursa olsun üzülme sakın

Kizlarrr mujdee

tebrik ederim canım yanlış olamaz gebelik olmasa hiç çıkmaz çizgi sen iki gün sonra tekrarla koyulaşır çizgi çünkü hormon seviyesi az şuan sende iki günde bir yükseliyor inşallah bebişin tutunmuştur sana ve hiç bırakmaz iki günde bir takip et iyice koyulaşınca git doktora kalbini dinle inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…