hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

kızlar bugün adetimin 27.günü 2-3 gündür baya sulu akıntım var ama gün içerisinde sürekli değil ara ara oluyor. normalde hiç böyle olmazdı.geçen ay 28.günümde adet olmuştum.ama adet döngüm 29-32 .günler arasıdır normalde.hamile olabilirmiyim acaba ....ayın 9 una kadar bekeleyecem test için.adetin 32.gününe denk geliyor ozaman test yapacam inşallah bebişim gelir bu ay :)

lekenme bebişimizin yerleşme kanamasıdır inşallah hadi sürpriz yap bize

akşam idrarı ile yaptım düşünemedim aç karna ilk idrar diye. ama 2. çizgi çıkmadı. 10 haziran regl günüm beklemeye geçiyorum. ama hala sağ kasığımda bişey var öyle duruyo hissediyorum. bide psikolojik değil eminim ara ara midem hafif bulanıp geçiyo onuda ağzımı kapalı tutma ihtyacı hissettiğim için anlıyorum. ağzımı açamıyorum sanki istifra edeceğim diye bir refleks. bakalımm 5 gün kaldı

sabret gününe kadar canım bakalım ne olcak rabbim hayırlısını versin sitres yapma bolll boll dua et allahım hepimize yardım etsin:26:

Benim de regli gunum 10 haziran bugun birkez daha yaptim gene silik bi cizgi var ne zaman koyulasir acaba ben bu testi toplu almistim hep yapiodum ilk defa silik cizgi goruorum hayirlisi artik allahtan kimseye biside diemiom

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah ilk idrarınla tekrar yap canım.silikte olsa çizgi varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek.benimde silikti adetimin 32.gününde yapmıştım.aynı gün kanda 235 çıkmıştı.ama ben kaybettim.boş gebelikti.inşallah hamilesindir canım.

beklenen adet günü gecince daha koyu çıkıyor ayrıca canım.zaten erken yapmışsın henüz testi.üzülme.

Tsk ederim ben pek moda girmemeye calisiorum hayirlisi allahtan

Gecmis olsun gormedim ilk yazdiginizi herseyin bir vakti ve saati oldg inaniorum allah daha hayirlisi nasip etsin ins

canım ben adet oldum bugün.29.günümde.14.günde yaptığım yumurtlama testinde koyu çizgi çıkmıştı.demekki 15.gün yumurtlama olmuş.çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyormuş.demekki test işe yarıyor.

Evet canım demek ıse yaramış hakkaten. Benım bugun 4. gunum adetım bıttı sayılır. Yarından sonra baslıycam bakayım belkı erken yumurtluyorumdur. İnşallah koyu cızgı cıktıgında degerlendırebılırız tabı haftaıcıne gelırse zor ıs, rabbım nasip etsin dilerim:26:

Gecmis olsun gormedim ilk yazdiginizi herseyin bir vakti ve saati oldg inaniorum allah daha hayirlisi nasip etsin ins

amin canım.teşekkür ederim.bugün adet oldum bende.bu ay dr ilaçsız yumurtlama takibi yapacak bakalım hayırlısı.

evet inşallah sen mutlu sonuca ulaşırsın canım.

Kızlat en yasmin adlı dogum kontrol hapı kullanıyorum neredeyse her ay3 kere fln almayı unutmusum.ama hep regl oldum bu ayda hapım bıttı lekelenme gibi regl oldum.açılır diye bekledim ama o birkac danlayla sınır lı kaldı.şimdi acaba hanilemiyim diye düşünğyorım.pko luyum ıhtımalde vermiyorum ama bu sabah sol göğüsüm sizlamaya başladı.sizce ne olabılır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Reglime 4 gün kaldı. kahverengi lekelenmem de kesildi. umarım hamileyimdir. yoksa bu lekelenme başka bir rahatsızlığın işareti olabilir

test yapsam çıkar mı acaba.

ilk gebeliğimde (düşük yaptım maalesef) reglimden 10 gün sonra yapmıştım, kopkoyu çıkmıştı.

Ne dersinizz?

Kızlaaaarrr acilen yardım edin bana 😊😊 adetim gecikeli 4 gün oldu ve blacberry mi başka bir arkadaş mı ne limonla idrarı bi kavanoz kapağına alın kaynarsa hamilesiniz demişti yada nerde okudum tam bilmiyorum.. Ben uyguladım sırf merakımdan 😄 deneyen yada doğruluk payı ne bilen var mııııııı 🙏

Şuan çok erken senin için canım bence adetinin geçmesini bekle ve stres yapma

canım buna gerek yokki adetin geçtiyse neden bi test yapmıyorsun ?

canım buna gerek yokki adetin geçtiyse neden bi test yapmıyorsun ?
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü adetime 6 gün kala fln ilişki oldu o yüzden erkendir daha olmamıştır çıkmaz belki belki tutmadı diyerek beklemeyi tercih ediyorum canım 😓😓

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…