- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.201
lekenme bebişimizin yerleşme kanamasıdır inşallah hadi sürpriz yap bize
yap istersen tatlım ama sabah ilk idrarla ve aç karnına ben hamileliğimi henüz adetime 9 gün varken öğrenmiştim hemde ucuz testlerle
maglesef ikizlerimin kalbi durdu ve mart ayında kürtaj oldum şimdi çalışmalara devam umarım bu ay olmuştur sende test yap ama sonuç ne olursa olsun üzülme sakın
akşam idrarı ile yaptım düşünemedim aç karna ilk idrar diye. ama 2. çizgi çıkmadı.10 haziran regl günüm beklemeye geçiyorum. ama hala sağ kasığımda bişey var öyle duruyo hissediyorum. bide psikolojik değil eminim ara ara midem hafif bulanıp geçiyo onuda ağzımı kapalı tutma ihtyacı hissettiğim için anlıyorum. ağzımı açamıyorum sanki istifra edeceğim diye bir refleks. bakalımm 5 gün kaldı
Benim de regli gunum 10 haziran bugun birkez daha yaptim gene silik bi cizgi var ne zaman koyulasir acaba ben bu testi toplu almistim hep yapiodum ilk defa silik cizgi goruorum hayirlisi artik allahtan kimseye biside diemiom
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim de regli gunum 10 haziran bugun birkez daha yaptim gene silik bi cizgi var ne zaman koyulasir acaba ben bu testi toplu almistim hep yapiodum ilk defa silik cizgi goruorum hayirlisi artik allahtan kimseye biside diemiom
Canım bende geçen ay ılk denemeyı yaptım, tutturamadık, bu ay ınsallah kısmet olur, ovulasyon testine başlamayı dusunuyorum ben, allahın ıznıyle olur dılerım.
Ben de ılk kez denıycem bu ay, 10.gunumde baslıycam ınşallah, haberdar edelım bırbırımızı. Hadı hayırlı haberler dılerım canım
canım ben adet oldum bugün.29.günümde.14.günde yaptığım yumurtlama testinde koyu çizgi çıkmıştı.demekki 15.gün yumurtlama olmuş.çünkü yumurtlamadan 14 gün sonra adet görülüyormuş.demekki test işe yarıyor.
Gecmis olsun gormedim ilk yazdiginizi herseyin bir vakti ve saati oldg inaniorum allah daha hayirlisi nasip etsin ins
Evet canım demek ıse yaramış hakkaten. Benım bugun 4. gunum adetım bıttı sayılır. Yarından sonra baslıycam bakayım belkı erken yumurtluyorumdur. İnşallah koyu cızgı cıktıgında degerlendırebılırız tabı haftaıcıne gelırse zor ıs, rabbım nasip etsin dilerim:26:
evet inşallah sen mutlu sonuca ulaşırsın canım.
Reglime 4 gün kaldı. kahverengi lekelenmem de kesildi. umarım hamileyimdir. yoksa bu lekelenme başka bir rahatsızlığın işareti olabilir
test yapsam çıkar mı acaba.
ilk gebeliğimde (düşük yaptım maalesef) reglimden 10 gün sonra yapmıştım, kopkoyu çıkmıştı.
Ne dersinizz?
hep beraber canım, ısteyen herkese sağlıkla nasip etsın rabbım, önce sabır sağlık versın, umut versın, beraberınde de bebişlerimizi
Kızlaaaarrr acilen yardım edin bana 😊😊 adetim gecikeli 4 gün oldu ve blacberry mi başka bir arkadaş mı ne limonla idrarı bi kavanoz kapağına alın kaynarsa hamilesiniz demişti yada nerde okudum tam bilmiyorum.. Ben uyguladım sırf merakımdan 😄 deneyen yada doğruluk payı ne bilen var mııııııı 🙏
Hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çünkü adetime 6 gün kala fln ilişki oldu o yüzden erkendir daha olmamıştır çıkmaz belki belki tutmadı diyerek beklemeyi tercih ediyorum canım 😓😓canım buna gerek yokki adetin geçtiyse neden bi test yapmıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?