- 17 Nisan 2013
- 200
- 63
- 123
- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.241
benim doktorum yalnızca parol alabilirsin dedi. demek ki hepsi aynı şeyi önermiyor
Kızlar merakımdan soruyorum yeni üyeyimde gülmeyin ama bana bat nedir ? 
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım "Beklenen Adet Tarihi" olmalı yanlış hatırlamıyorsam.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sağol canım ya aklıma gelmedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
takıldığın soruna bak kız
hamileyim yeni öğrendimmama hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim ve doktora gitmeye utanıyorumm göbeğimde kıllar var aldırsam mı aldırmasam mı kararsızımm bana yardım edin kızlarr çokk rahatsızım bu durumdan
aaaa kız hamile bu sefer göbekteki kıllardan şikayetçi hepimizde var kıllardan ne yapacan onları git dr a boş ver hamileliğin tadını çıkar
ya bi taraftan öle düşünüyorum bi taraftan utanıyorumm bende böle biriyim işte hiç bi zamn gamsız olamadım şimdi bide oraya jel sürüyolar ya şimdii ayyyy kötü oldum bak şimdi :18:
sen boş ver onları git dra bebeğine bak unutursun zatn[/QU
gerçekten unuturmuyum acaba hiç aldırıp başıma bela almıyım o zamn yeteri kadar uğraşıyorum zaten
sen kesin istiyorsan canım esını bıraz tart bebek olsa nasıl tebkı verr .tepkısı ıyyse hapı kullanma soylemede kullandını olmus dersın cunku dogum kontrol haplarıda kesın cozum dgıl daha gecen benım bı ark istemıyrdu hap kullanıydu ama ona agmen oldu hamıleşu an çoook düşükte olsa ihtimal bir hamilelik şüphem var ama %90 değilim doğum kontrol hapını son adetimle bıraktım çok kuvvetli idrar yolları enfeksiyonu sebebiyle doktor bir ay kullanmamamı istedi. eşim henüz çocuk fikrine açık değil kasımda 1 yıllık evli olacağız daha erken ve manevi olarak da maddi olarak da hazır hissetmiyorum diyor. bu azda olsa hamilelik şüphesini yaşıyor olmam kendimi hazır hissetmiyor olduğum düşüncesini benden aldıııı götürdü. artık hamile kalmak istediğime eminim. fakat eşim istemediği için bu ay sonunda doğum kontrol hapına başlamak zorundayım =( ama eşiminde artık bebek istemesini istiyorum. yaklaşık 1 yıldır doğum kontrol kullanıyorum bıraktıktan sonra ne kadar sürede hamile kalabilirim bilmiyorum o tabi bunları düşünmüyo sağlıklı insanlarız zamanı gelince olur diyo. pffttt onu nasıl ikna etsem bilmiyorum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?