- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi lion mother
-
- #4.261
bu mesajım baya eskiydi sanırım çünkü aralık ayı itibariyle karşılıklı olarak istediğimize karar verdik. ama malesef henüz başarılı olamadık =( bu ay 3. ay olcak artık her anı değerlendirip dua etmeye kaldı işimiz =)sen kesin istiyorsan canım esını bıraz tart bebek olsa nasıl tebkı verr .tepkısı ıyyse hapı kullanma soylemede kullandını olmus dersın cunku dogum kontrol haplarıda kesın cozum dgıl daha gecen benım bı ark istemıyrdu hap kullanıydu ama ona agmen oldu hamıle
genellikle ilişkiden 10 gün sonrasında çıkar diyorlar ama bazı doktorlara göre ilk bir hafta içinde belli olduğu da söyleniyor .hanimlarrr selamm, aranizda yeniyim. yarın rahime sıvı verilcek, adetim kesik kesik olduğu için. adetim carsamba gunu bitti çocuk calismamiz yok ama korunmuyoruz , sabah kan testi yapilcak ama bikac gunluk olursa kanda çıkmama ihtimali var mı acaba.off aklım cok karışık yardim hanimlarrrr
Pardon canm bn yeniyim tarihe bakmamsim bizde aralıkda karar verdik henuz bi sonuç yok malesefbu mesajım baya eskiydi sanırım çünkü aralık ayı itibariyle karşılıklı olarak istediğimize karar verdik. ama malesef henüz başarılı olamadık =( bu ay 3. ay olcak artık her anı değerlendirip dua etmeye kaldı işimiz =)
slm arkadaslar allah herkese hayrlısını versın ınsallh benım adet gunmde gecti ama evde yaptm teste cıkmadıı szce sonc ne cok merak ediyrmm
malesef yokmus yaaaaCanım ne desek bos sabretmekten baska cagremiz yok. Sabirla bekle canim
aynen biz de beklemedeyiz. şimdi bi de nezle oldum hiçbişi yapacak halim yok =( bu ayda bu yüzden kaçsın istemiyorum ama hayırlısı bakalımPardon canm bn yeniyim tarihe bakmamsim bizde aralıkda karar verdik henuz bi sonuç yok malesef
Amin insallah olur. .aynen biz de beklemedeyiz. şimdi bi de nezle oldum hiçbişi yapacak halim yok =( bu ayda bu yüzden kaçsın istemiyorum ama hayırlısı bakalım
yakıyla hamıle kalınıyrmus burda okudu bnde denıcem dene benceAmin insallah olur. .
Naptın canım varmıymışaynen biz de beklemedeyiz. şimdi bi de nezle oldum hiçbişi yapacak halim yok =( bu ayda bu yüzden kaçsın istemiyorum ama hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun üzülme geleceği günü biliodur bebişbugün adet oldum üzgünüm yarın doktora gidiyorum hamile kalamadığımı söyleyeceğim belki bana da klomen verir bilmiyorum
evet hayırlısı ama bu ay umutluydum bayağı yakı falan da yapmıştım 9. ayımız düzenli de yaptık ama bakalım sorunum da yok doktora gittim ama hayırlısı bekleyeceğiz başka çare yokHayırlısı olsun üzülme geleceği günü biliodur bebiş
Oo daha erkenmiş 2 yıl olmaması normal inşallah hayırlısıyla bidahaki ayaevet hayırlısı ama bu ay umutluydum bayağı yakı falan da yapmıştım 9. ayımız düzenli de yaptık ama bakalım sorunum da yok doktora gittim ama hayırlısı bekleyeceğiz başka çare yok
ne bileyim yaş da var ya ondan korkuyorum 30 yaşındayımOo daha erkenmiş 2 yıl olmaması normal inşallah hayırlısıyla bidahaki aya
bugün bat sabah bi test yaptım hayalet gibi siliik bi çizgi çıktı umutlanamıyorum o yüzden . eşim de yarın sabah bi tane daha yaparız ona göre hareket ederiz dedi. çünkü bi kez de başka marka bi testte aynısını yaşamıştım kan verdim negatif çıkmıştı o yüzden bu sefer biraz temkinli davranıyoruz ama inşalla benimledir bebeğim =)Naptın canım varmıymış
Tabikide olabilir test yapsans canımKizlar herkese merhaba. .. benim yarin adet olmam gerek bugun agridan duramamam lazım ama benim sadece 3 gundur sag kasigimda ara sira gelen bir agri var. Bide gaz var usutmeden mi adet olacam ondan mi bilmiyorum fakat karin agrim falan yok ne dersiniz bebis geliyor mudur
inşallsh canım adet gününde silik çıkması normal 2-3 güne belirginleşir hsberdar et bizibugün bat sabah bi test yaptım hayalet gibi siliik bi çizgi çıktı umutlanamıyorum o yüzden . eşim de yarın sabah bi tane daha yaparız ona göre hareket ederiz dedi. çünkü bi kez de başka marka bi testte aynısını yaşamıştım kan verdim negatif çıkmıştı o yüzden bu sefer biraz temkinli davranıyoruz ama inşalla benimledir bebeğim =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?