- 2 Temmuz 2013
- 1.952
- 2.416
- 133
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.001
düşük olmadı canım o karnımda öldüğü için kürtaj oldum kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm ve tekrar hamile kaldımnormal adet görmüş gibi olmadın mı nerden anladın düşük olduğunu tatlım
düşük olmadı canım o karnımda öldüğü için kürtaj oldum kürtajdan sonra 1 kere adet gördüm ve tekrar hamile kaldım
istediğini sorabilirsin canım yardımcı olmak beni mutlu eder. kürtajla alakalı olduğunu sanmıyorum ilk hamileliğim daha kötüydü hatta. etrafımda kürtajdan-düşükten sonra hiç korunmadan hemen hamile kalıp sağlıklı doğuranlarda var 6 ay ara verip yine aynı şeyi yaşanlarda var. bencede en mantıklısı 1 adet görmek o kadar beklemenin bi anlamı yokbende 20 gün önce kürtaj oldum 3 ay korunma verdi bize. ama kararsızım bende ilk adetten sonra bırakmayı düşünüyorum. çok mu zor geciyo hamileliğin canım ve kürtajla alakası varmı bu durumun.. çok can sıkıcı bi konu biliyorum ama merakımı anlayabilrsin diye umuyorum.
estağfurullah canım olurmu öyle şeypardon tatlım anladım şimdi, karıştı biraz kusura bakma
istediğini sorabilirsin canım yardımcı olmak beni mutlu eder. kürtajla alakalı olduğunu sanmıyorum ilk hamileliğim daha kötüydü hatta. etrafımda kürtajdan-düşükten sonra hiç korunmadan hemen hamile kalıp sağlıklı doğuranlarda var 6 ay ara verip yine aynı şeyi yaşanlarda var. bencede en mantıklısı 1 adet görmek o kadar beklemenin bi anlamı yok
normal canım olur öyle şeyler sıkma canını. bende adetimi görene kadar rahata eremedim ama ilk adetimi kürtajdan 45 gün sonra gördümiçim rahatladı biraz yaa. bende öyle düşünüyorum benm ilki 9.haftada alındı. pek zorlanmadım hamilelikte ama kürtaj sonrası sıkıntıları hala yaşıyorum, sıvıyı atamamışsın dedi doktor. ilaç verdi bugün eğer atamazsam lokal anestezi ile çekecek sıvıyı(
normal canım olur öyle şeyler sıkma canını. bende adetimi görene kadar rahata eremedim ama ilk adetimi kürtajdan 45 gün sonra gördüm
amin canım inşallahh. Allah sanada nasp etsin sağlıklı bi şekildebi atlatsaydım rahatlcaktım. neyse canımçok teşekkür ederm. Allah bebeğini hayırla ve sağlıkla kucağına alıp yetiştrmeyi nasib etsin.
evet canim boyle durumda olanlar cokmus insallah bende senin gibi tam belli testi bulurum ve doguma az kalan gunlerimi sayarimbendede aldığım ilk test erken gebelik testiydi 25 tl bayılmıştım negatif sonuç verdi.gittim 3 tlye test aldım onda çıktı silik çizgi.adıda concord.baya övdükleri bir test.
Bizde deniyoruz 1 aydır oncesinde korunmam gerekiyordu Haziran aynda kurtaj oldum zorunludur çünkü bebeğimin kalp atışları durdu. Şimdi yeniden başladık denemelere ama korkar oldum çünkü ilk gebeliğimde de cok çalıştık şimdi de cok yoğunlaşmak istemiyoruz ikimizde cok üzüldük umarım bir daha yasamam sizlerde yasamayın sağlıkla kucaklayın bebeklerinizi
inşallahh canım bende ilk gebeliğimde seninki gibi belirtiler yaşamıştım aynı ve hamile olduğumu öğrendim. farklı bi test kullan büyük ihtimalle o test bozuktur. yada en iyisi kan testi ama önerim adetin geçtikten sonra yap. inşallah bebiş geliyodur. bizide haberdar et :)
hamileyim ben canım çok şükür ama düşük tehlikem varinş hayal kırıklığına uğramazsın canım hamilesindir ilk idrarınla yapınca kesin sonuç veriyor diyorlar tekrar yap bence
kızlar akşamüzeri adet oldumhalbuki lekelernmeler falan oldu sabah ağrısız hemde umutlandım baya yerleşme vs gibi
ama akşamüstü umutlar gitti off nasıl hesaplayayım ben bu yumurtlama gününü yada napalım yani tecrübelerini paylaşan varmı:26:
amin inşallahhhh. Rabbim beraberindede sabır versin..Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin beklemek cok zor
canım ilaçla korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra oluyo genelde diye biliyorum. tabi direk tutanlarda vardır. inşallah hamişsindirKızlar bende ilaç kullandım bebek için bu ay adetime 1hafta var ama hiç belirti yok hamilelik belirtiside yok
inş hayal kırıklığına uğramazsın canım hamilesindir ilk idrarınla yapınca kesin sonuç veriyor diyorlar tekrar yap bence
evet canim boyle durumda olanlar cokmus insallah bende senin gibi tam belli testi bulurum ve doguma az kalan gunlerimi sayarim
seninde bebegin sagsalim gelsin annesi sagsalim al kucagina bebegini insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?