hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

istediğini sorabilirsin canım yardımcı olmak beni mutlu eder. kürtajla alakalı olduğunu sanmıyorum ilk hamileliğim daha kötüydü hatta. etrafımda kürtajdan-düşükten sonra hiç korunmadan hemen hamile kalıp sağlıklı doğuranlarda var 6 ay ara verip yine aynı şeyi yaşanlarda var. bencede en mantıklısı 1 adet görmek o kadar beklemenin bi anlamı yok

içim rahatladı biraz yaa. bende öyle düşünüyorum benm ilki 9.haftada alındı. pek zorlanmadım hamilelikte ama kürtaj sonrası sıkıntıları hala yaşıyorum, sıvıyı atamamışsın dedi doktor. ilaç verdi bugün eğer atamazsam lokal anestezi ile çekecek sıvıyı (

normal canım olur öyle şeyler sıkma canını. bende adetimi görene kadar rahata eremedim ama ilk adetimi kürtajdan 45 gün sonra gördüm

normal canım olur öyle şeyler sıkma canını. bende adetimi görene kadar rahata eremedim ama ilk adetimi kürtajdan 45 gün sonra gördüm

bi atlatsaydım rahatlcaktım. neyse canımçok teşekkür ederm. Allah bebeğini hayırla ve sağlıkla kucağına alıp yetiştrmeyi nasib etsin.

bendede aldığım ilk test erken gebelik testiydi 25 tl bayılmıştım negatif sonuç verdi.gittim 3 tlye test aldım onda çıktı silik çizgi.adıda concord.baya övdükleri bir test.
evet canim boyle durumda olanlar cokmus insallah bende senin gibi tam belli testi bulurum ve doguma az kalan gunlerimi sayarim
seninde bebegin sagsalim gelsin annesi sagsalim al kucagina bebegini insallah

canım inş hemen hamile kalırsın rabbim korktuğuna uğratmasın

inş hayal kırıklığına uğramazsın canım hamilesindir ilk idrarınla yapınca kesin sonuç veriyor diyorlar tekrar yap bence

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin beklemek cok zor

kızlar akşamüzeri adet oldum halbuki lekelernmeler falan oldu sabah ağrısız hemde umutlandım baya yerleşme vs gibi
ama akşamüstü umutlar gitti off nasıl hesaplayayım ben bu yumurtlama gününü yada napalım yani tecrübelerini paylaşan varmı:26:

Doktora git bence canım adetin 3. Günü pregesteron testi yapılıyor orda belli oluo yumurtladıgın zaman

Kızlar bende ilaç kullandım bebek için bu ay adetime 1hafta var ama hiç belirti yok hamilelik belirtiside yok
canım ilaçla korunmayı bıraktıktan 3 ay sonra oluyo genelde diye biliyorum. tabi direk tutanlarda vardır. inşallah hamişsindir

inş hayal kırıklığına uğramazsın canım hamilesindir ilk idrarınla yapınca kesin sonuç veriyor diyorlar tekrar yap bence

adetime 3 gün var ama ben bekleyemedim bu akşam test yaptım, tek çizgi çıktı, sabah mı yapmalıydım ofyaa beklemek nasıl zor

evet canim boyle durumda olanlar cokmus insallah bende senin gibi tam belli testi bulurum ve doguma az kalan gunlerimi sayarim
seninde bebegin sagsalim gelsin annesi sagsalim al kucagina bebegini insallah

teşekkür ederim canım darısı tüm bekleyenlerin başına :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…