- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.021
kızlar akşamüzeri adet oldumhalbuki lekelernmeler falan oldu sabah ağrısız hemde umutlandım baya yerleşme vs gibi
ama akşamüstü umutlar gitti off nasıl hesaplayayım ben bu yumurtlama gününü yada napalım yani tecrübelerini paylaşan varmı:26:
canım test yaptırdınmı senkızlar kasık ağrılarım var bugün nedendir adet olacağım içinmi yoksa hamile olabilir miyimmmm
Kızlar hamile olmak isteyenler ve adet gününü bekleyenler yazsın ve sonuçlarını birbirimize bildirelim. Hem birbirimiz için dua edelim hemde hamile olanların sevincini paylaşalım :) benim adet günüm 28inde biraz şüphelerim var ne olacak bakalım :) hadi sizde yazın :)
hamileyim ben canım çok şükür ama düşük tehlikem var
canım test yaptırdınmı sen
hoşgeldin canım aramızaaa haberlerini bekliyorz.bende aranızdayım eger alırsanız .:)
hoşgeldin
Allah razı olsun canım darısı sana.. hoşgeldin aramızaaCnm allah korusun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
şükürler olsun canım yatıyoruz öylece. sen nasılsın?Canim nasilsin bebek nasil ??
benim adete 7 gun kaldi..
canim yaa bende hic belirti yok nasil olcak umudum kalmiyo vallahi..
:44::44::44:
hayy maşallahhhÇok sevindim canımmm Allahım tamamına erdirsin olmayanlarada versin sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin öpüyorum sizii
Allah hayırlısını versin tatlım sağlıklı hayırlı evlat olsunda öyle versin Rabbim. bende öyleydim hiç ısınmıyodu ayaklarım alıştırdım kendimi patiğe bi yaz öyle gezdim. sanırım kansızlıktan. bol bol pekmez ye canım. adetinin geçmesini bekle bakalım. hayırlı haberlerin alırız inşallahhhevde dün akşam yaptım ama negatif çıktı, daha iki gün var adetime, bugün kasıklarım çok ağrıyo özellikle sağ taraf, genelde üşüttüğüm zaman oluyo ama şu ayaklarımı ısıtamıyorum, çorap patik ne varsa giydim şimdide sıcak su torbası koydum ayaklarıma... ofyaa iki gün var beklemeside zor tatlım:18:
şükürler olsun canım yatıyoruz öylece. sen nasılsın?
daha çok erken tatlım öyle düşünme umutsuzluğa düşme ben sekiz gün önce kan testi yaptırmıştım 1.2 çıktı düşün yani. bendede belirti yoktu adetim geçtikten sonra belirtiler başladı. hiç belli olmaz o. inşallah bebişin seninledir yerini yapıyodurr
inşallahhhhhh Allahım bidaha evlatlarımızın acısını göstermesinn... benim bebişimin kardeşi desene :) bizde 5+6dayızÇok teşekkür ederim canım amin inşaallah kucağımıza alırz sağ salim:)rabbim dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin.benim daha çok küçük 4+3teyz daha maşaallah.artış nasıl diye yarın tekrar kan vericm bi kere kaybedince insan korkuyor ama rabbime emanetz inşaallah.bende öpüyorm sizi:)
inşallahhh canımmm. sakın sinir stres yapma bide düşünme hiç Allah kendiliğinden verir inşallah. ben hiç düşünmedim daha rahim toparlanmamıştır diyodum herkes test yap diyodu yapmıyodum zor zoruna yaptımda öğrendimYat vallaha nolcak bebegin icin..
vallaha iyi olmaya calisiyorum aslinda iyim cunku bebek yok saniyorum belirti yok yaa o yuzden.. onumuzde ki maclara bakicaz diyorum kocise..
bakalm insallah dedigin gibidir yaa icimi rahatlatin..
insallah benimle dir..
inşallahhh canımmm. sakın sinir stres yapma bide düşünme hiç Allah kendiliğinden verir inşallah. ben hiç düşünmedim daha rahim toparlanmamıştır diyodum herkes test yap diyodu yapmıyodum zor zoruna yaptımda öğrendim
inşallahh canımm. evet beklemek zor ama sabrın sonuda selamettirEn guzeli.. beklemekte nasil zor..
streste mecburen oluyo.. ama artik belirti yok stres yok diyorum insallah banada supriz olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?