hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

benimde 3 günüm kaldı hayırlısıyla hamişimdir inşallah... çok heyecanlııı

hanımlar benm eşimde spermiyogram problemi var ama benim adetim geçen ay düzensiz geldi bu ayda dört gün gecikti ara ara kasıklarımda ağrı oluyo kalçalarım ağrıyo bide göğüslerimin altları ağrıyo testte yapmıyorum negatif çıkarsa çok üzülüyorum die adet olurum heralde demi

hiç belli olmaz canım yeterki umutsuzluğa kapılma . Rabbim bilir herşeyi sinir stres yapma. tüm engeller kalkar inşallah anne olursun

inşallah canımm test yap sonucunu bizede bildir

teşekkür ederim canım bugün olmazsam testi yarın yapmayı düşünüyorum..4 aydır korunmuyoruz ve büyük bi istekle bekliyoruz.gerçi şuan karnımda hafif ağrılar var ama beklemekten başka şansım yok.inşallah bebişimiz gelir:)

inşallah canım dualarım seninlee.. sende dualarını eksik etme

Kızlaar acil yardim adetime 1 hafta kaldi cok fena mide bulantim var halim yok basim dönüyo uzun zamandir cekiyorum bi kere test yaptm negatif ckti smdi adetimi bekliyorum ama gögüslerimde falan henüz bi belirti yok gibi sadece dokununca aciyolar psikolojiktir diyorum ama napsam bilemedim insallah hamileyimdir :)

daha erken canım bekle bakalım adetin geçince test yap hemen. inşallah bebişin seninledirr

Kızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr :18:

haberini bekliyorum canımmm hayırlısıyla bebiş gelir inşallahh

güzel haber veririm inşallah tatlım , kenidimi temizliğe verdim aklımdan çıkarayım diye, camları siliyorum falan acaba zararı olur mu daha ortada bişey yokken bilemedimki
:44::44:

güzel haber veririm inşallah tatlım , kenidimi temizliğe verdim aklımdan çıkarayım diye, camları siliyorum falan acaba zararı olur mu daha ortada bişey yokken bilemedimki
:44::44:
olur canım çok uzanma öyle yorma kendiini nette takıl

bilemedimki canım bide kan testi yaptır bakalım. ya rahim bebeği arıyordur yada hamişsndir inşallaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…