- Konu Sahibi lion mother
-
benim de bugün olmam gerekiyor.3 gündür kasıklarımda ağrı var.inşallah hamileyimdir...
inşallah canımm test yap sonucunu bizede bildirbenim de bugün olmam gerekiyor.3 gündür kasıklarımda ağrı var.inşallah hamileyimdir...
umutsuzluğa kapılmak yok hayatım.bende hamile diilim arkadaşlar :2: batım bugündü dün test yaptım ama negatif çıktıııı
hiç belli olmaz canım yeterki umutsuzluğa kapılma . Rabbim bilir herşeyi sinir stres yapma. tüm engeller kalkar inşallah anne olursunhanımlar benm eşimde spermiyogram problemi var ama benim adetim geçen ay düzensiz geldi bu ayda dört gün gecikti ara ara kasıklarımda ağrı oluyo kalçalarım ağrıyo bide göğüslerimin altları ağrıyo testte yapmıyorum negatif çıkarsa çok üzülüyorum die adet olurum heralde demi
haberini bekliyorum canımmm hayırlısıyla bebiş gelir inşallahhbenimde 3 günüm kaldı hayırlısıyla hamişimdir inşallah... çok heyecanlııı
inşallah canımm test yap sonucunu bizede bildir
inşallah canım dualarım seninlee.. sende dualarını eksik etmeteşekkür ederim canım bugün olmazsam testi yarın yapmayı düşünüyorum..4 aydır korunmuyoruz ve büyük bi istekle bekliyoruz.gerçi şuan karnımda hafif ağrılar var ama beklemekten başka şansım yok.inşallah bebişimiz gelir:)
inşallah canım dualarım seninlee.. sende dualarını eksik etme
umutsuzluğa kapılmak yok hayatım.ne testi yaptın
üzülme lütfenn Rabbim herşeyin hayırlısını versin. hem testte çıkmamış olabilir bekle bakalımmvalla ne yalan söyleleyim üzüldüm canım. eczaneden test aldım evde yaptım oda negatif çıktı
daha erken canım bekle bakalım adetin geçince test yap hemen. inşallah bebişin seninledirrKızlaar acil yardim adetime 1 hafta kaldi cok fena mide bulantim var halim yok basim dönüyo uzun zamandir cekiyorum bi kere test yaptm negatif ckti smdi adetimi bekliyorum ama gögüslerimde falan henüz bi belirti yok gibi sadece dokununca aciyolar psikolojiktir diyorum ama napsam bilemedim insallah hamileyimdir :)
haberini bekliyorum canımmm hayırlısıyla bebiş gelir inşallahh
olur canım çok uzanma öyle yorma kendiini nette takılgüzel haber veririm inşallah tatlım, kenidimi temizliğe verdim aklımdan çıkarayım diye, camları siliyorum falan acaba zararı olur mu daha ortada bişey yokken bilemedimki
:44::44:
bilemedimki canım bide kan testi yaptır bakalım. ya rahim bebeği arıyordur yada hamişsndir inşallaahKızlar merhaba, Ben ağustosun 14 ünde hcg ye baktırdım negatif çıktı. ayın 25 inde regl olacaktım 22 sinde oldum ve sadece 1 gün sürdü ondan sonraki 2 gün de sadece pembe akıntı oldu. acaba hamile miyim? çok uyku hali var. iştahım açıldı. kasıklarıma ara sıra sancı giriyor şişlik var ve sık idrara çıkıyorum. demin idrar testi aldım negatif çıktı. yardım edinn kızlarrr :18:
daha erken canım bekle bakalım adetin geçince test yap hemen. inşallah bebişin seninledirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?