- 28 Mart 2013
- 5.014
- 143
- 103
- Konu Sahibi lion mother
-
evli_mutlu_huzurlu diye bi abla varya o erken gebelik testi yamış çıkmamış normal yapmış çıkmış. belli olmuyorki.. ben ucuz taraftarıyım amakizlar benim de testim silik cikti ve pahali testim neqatif cikiyor bu ne demek sizce hamile ola bilirmiyim 4-5 gunum var hala ama ucuz tetsim silik cikiyor cok heyacanliyim bugun okadar agladimki sevincimden insallah umutlarim bosa cikmaz
basina boyle sey gelen varmi hamile olubda testin biri pozitif biri neqatif cikan varmi aranizda:26:
Allah Razi olsun canim insallah oyledir insallahevli_mutlu_huzurlu diye bi abla varya o erken gebelik testi yamış çıkmamış normal yapmış çıkmış. belli olmuyorki.. ben ucuz taraftarıyım amainşallah hamişsindir ablacımm duacınımmm
bide foto koyarmısın abla baksakAllah Razi olsun canim insallah oyledir insallah
canim benim tel iyi cekmiyor esim gelsin cekib koyarim onunkunnan denerim eyer iyi cekse koyucaminşallahhh
tamam ablacım inşallah.. inşallah ucuz test doğrudur beni mahcup etmezzcanim benim tel iyi cekmiyor esim gelsin cekib koyarim onunkunnan denerim eyer iyi cekse koyucam
olur canım çok uzanma öyle yorma kendiini nette takıl
sen yinede her ihtimale karşı dikkat et canım. benim şimdi düşük tehlikem var yatıyorum öylehadiya geçen ay da korunmuyordum, 5 gün erkenden adet oldum doktor fazla yorulduysan olabilir demişti, şimdi öyle bişe olmaz diye düşünüyodum ama off bugünde bitiyor ama hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum zaten
çok ilginç yaawbende bi ara iyice heveslendim hamile kalmak için bebek olsun diye can attm ok yeni ewli olmama rağmen eşim bieni biraz oyalasın diye gitti akvaryum aldı içinde balıklar hergun birinin doğum yapmasını bekliyorum hevesmde azaldı valla
kizlar benim de testim silik cikti ve pahali testim neqatif cikiyor bu ne demek sizce hamile ola bilirmiyim 4-5 gunum var hala ama ucuz tetsim silik cikiyor cok heyacanliyim bugun okadar agladimki sevincimden insallah umutlarim bosa cikmaz
basina boyle sey gelen varmi hamile olubda testin biri pozitif biri neqatif cikan varmi aranizda:26:
sen yinede her ihtimale karşı dikkat et canım. benim şimdi düşük tehlikem var yatıyorum öyle
ilk bebeğim karnımda öldü kalp atışı yoktu düşük değil kanamayla farkına vardım. 2 gün öncede 2 damla kadar kanamam oldu doktor bol bol dinlen yat kalkma dedi ilşkiyi yasakladı inşallah bişey olmazzhadi ya Allah yardımcın olsun canım, daha önce böyle bişey yaşadın mı neden kaynaklanıyo düşük tehlikesi, benim bu konularda fazla bi bilgim yokta tatlım
ilk bebeğim karnımda öldü kalp atışı yoktu düşük değil kanamayla farkına vardım. 2 gün öncede 2 damla kadar kanamam oldu doktor bol bol dinlen yat kalkma dedi ilşkiyi yasakladı inşallah bişey olmazz
ilk bebeğim karnımda öldü kalp atışı yoktu düşük değil kanamayla farkına vardım. 2 gün öncede 2 damla kadar kanamam oldu doktor bol bol dinlen yat kalkma dedi ilşkiyi yasakladı inşallah bişey olmazz
hiç korunmadım ben . ilk adetimi gördüm sadece yani 1 ay sonra canımkürtajdan ne kadar sonra hamile kaldın canım ?
Allah razı olsun canımm. 3-4 aya kadar canımAllahın izniyle inşallah bişey olmaz tatlım, sende hiç yorma kendini ne kadar süre böyle devam edecek peki
hiç korunmadım ben . ilk adetimi gördüm sadece yani 1 ay sonra canım
hiç korunmadım ben . ilk adetimi gördüm sadece yani 1 ay sonra canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?