hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

Allah yardimcin olsun canim etmemi ederim insallah evlatlarimiz guclu olurlar annelerine SIKI tutunurlar
insallah sagsalim alirsin kucagina evladini mende seni opurem
Allah razı olsun tüm dualarını kabul etsin bebişine tez zamanda kavuş inşallahhh

amin canım Allah razı olsun Rabbim sanada tez zamanda versinnn sanırım yumurtlamaktan o canım çoğu yerde öyle okudum çalışmalara devam et

yatıyorum öylee biraz tereddüt biraz mutluluk biraz korku .. öyle işte canım sen ne yaptın

Bende bu ay devam ediyorum çalışmalara preseed jel varmış spermlere destek olsun diye vajinaya sıkılıyormuş ondan aldırıcam biçok kadında işe yaramış bi de ovulasyon testi yapıcam bu ay ki yumurtlamam daha gelmedi

Merhaba kizlar bende 3 aydır bebek için ugraşiyorum buayin 22 si regli günüm.ins bende hamileyimdir. Esim dün yurtdısina gitt dondügünde ona güzel haberler vermek istiyorum.

inşallah işe yarar canım sanada tavsiyem eşinde sende pekmez yiyin işe yaradığını göreceksin

Merhaba kizlar bende 3 aydır bebek için ugraşiyorum buayin 22 si regli günüm.ins bende hamileyimdir. Esim dün yurtdısina gitt dondügünde ona güzel haberler vermek istiyorum.
daha çok varmış gününe canım. İnşallah istediğin olur bebişin seninledirr

Selam kızlar malum bu ay bebiş hayal oldu o kadar umutluydum halbuki ama gecikmiş sancısız lekelenmelerle başlayan tuhaf bi adet gördüm ve halada görüyorumoff
neyse 21 inde yumurtlama ve ilşkiyi hesaplarsan toplamda 17 gün bekledim sanki aylar geçti yahu heyecandan günler geçmek bilmedi bebeciğe hamile kalırsam ben ne yapacağım 9 ay 9 doğururum heheheeeeeee
şimdi asıl sorularımdan birisi enemm soruyu unuttum ekrana bakıyommölece:44::44:
-hih geldi aklıma ilişkiden sonra bu bebek kaç günde dölleniyo bu dölnneme zamanlarında gezmek dolaşmak işgüç hareketli yaşam bebeğin tutunmasına engelmi ben pek bi hareketliimdirde..

cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden

hadiyaa çatlicammm zaten artık yarın adet olmam gerek bugün nasıl geçicek bilmiyorum :18: hiç belirti falanda hissetmiyorum artık

Az kalmis canim.. idrar testinde belli olur yapsana..
bana daha 6 gun var ve ben hic bisey hisetmiyorum..senin gibi canim umudumu kaybediyorum !!

canım inşallah en bu ay bebişin seninle olur, bende hiç yerimde durmuyorum bak pek iyi olmadığını söylüyolar ama benimde çok bi fikrim yok açıkçası, seninle bende öğrenmiş olurum

merhaba arkadaşlar ben de yumurtlamanın 11. günü yani dün kan testi yaptırdım bata 3 gün varken sonuç 6.96 biraz düşük geldi bana kimyasal olur diye çok korkuyorum:18::18:

Az kalmis canim.. idrar testinde belli olur yapsana..
bana daha 6 gun var ve ben hic bisey hisetmiyorum..senin gibi canim umudumu kaybediyorum !!

iki gün önce yaptım tatlım, negatif çıktı ve adet günüm gelmeden test yapmicam dedim kendi kendime bakalım ne kadar dayanabilcem... açıkçası test almadım fazldan eczanede uzaak buda bahanemmm

seninde çok az kalmış tatlım hadi bakalım inşallah bebişin seninledirrrr

bilmiyordum canim kusura bakma.. insallah senin bebiste surpriz yapar sana yarin..
yaa canim vallaha hic umudum yok oyle hemen agliycam adet gelmedi daha ama gelicek..
hic mi belirti olmaz ama yok bende..
sence ben ne zman yapim test ??

hay Allahımm yaaaa ben seni yerim yerimmmm neşe kaynağım benimmm.
korunmayı bıraktığın andan itibaren kendini çok yormamaya bak canım benimmm bebişin gelecek inanıyorummm

hadiyaa çatlicammm zaten artık yarın adet olmam gerek bugün nasıl geçicek bilmiyorum :18: hiç belirti falanda hissetmiyorum artık
hiç belli olmaz canım Rabbim illa ver deme. Rabbim hayırlısıyla benide tüm ümmeti Muhammedide bebeğine kavuştur de

canım inşallah en bu ay bebişin seninle olur, bende hiç yerimde durmuyorum bak pek iyi olmadığını söylüyolar ama benimde çok bi fikrim yok açıkçası, seninle bende öğrenmiş olurum
valla ilişkiden sonra kımıldamadan bacakların yükseğe koyulup öyle beklenilmesi sonra uyunması geç duş alınması gerektiğini biliyorum vss. fakat sonraki günler acaba hareketsizmi kalmalı valla ben kaç kez yüzdüm dalgalı denizde hoplaya zıplaya tekneyle gezdim vss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…