- 15 Haziran 2010
- 526
- 52
- 123
- Konu Sahibi lion mother
-
- #1.781
bence hamilesin :) hayırlı olsun smdiden..silik çizgi 2.testte de çıkmış doğrudur.benim prolaktin yüksek olduğu için dostinx içiyorum..bugün 32.günüm henüz adet olmadım..adet olmayı bekliyorum..senin kaç gün geçti adetin.ne zamandr deniyorsnz.:)
ben kan testini yaptırana kadar kendimi kaptırmamaya çalışıorum çünkü forumlarda öyle şeyler okuyorumki temkinli olayım diyorum :) bizim bu ikinci deneme ayımız adetimde normalde 29 günü şaşmadı son aylarda bugünde 29cu gündü henüz olmadım ama ağrım bayağ var bebiş varsada normalmiş :) peki sen yumurtlama takibi yaptınmı
bizimde bu ikinci ayımız cnm..önümüzdeki aylarda yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum..kendim ovülasyon testi ile bu ay takip ettim.23.günü yumurtlama testinde pozitifi gördüm.sanırım geç yumurtluyorum..adetim de geç geliyor..bu nedenle ne zaman adet olacağımdan emin olamıyorum..ama genelde söylediğim ilacı içince 35.günde adet oluyorum..yani pazartesi netleşicek benm durumum da :) pazartesi iyi haberlerle gelrsin inş cnm
inşallah canım inşallah güzel haberleri beraber alırız bu ay :) eğer ben hamileysem tek fark kasıklarımdaki batma olacak bunu belirti olarak yazabilirim o sancıda yumurtlama günümden 8 veya 10 gün sonra oldu şimdide ara ara oluo sende buna dikkat et umarım sende yaşarsın en kısa zamanda batmaları :))
inşallah canım inşallah güzel haberleri beraber alırız bu ay :) eğer ben hamileysem tek fark kasıklarımdaki batma olacak bunu belirti olarak yazabilirim o sancıda yumurtlama günümden 8 veya 10 gün sonra oldu şimdide ara ara oluo sende buna dikkat et umarım sende yaşarsın en kısa zamanda batmaları :))
Bende bes haftalık hamıleyım ve getcekten ilk belirtılerım kasık agrısı hemde cok sıddetlı ve gogus hassaaıyeti cok sukur su anda kasık agrım gecti darısı basınıza
canım ilk doktor kontrolüne ne zaman gittin ? vajinal ultrasonlamı bakıyor ilk seferde ? bende 3 teste silik çizgiyi gördüm pazarteside kan testini yaptırıp doktora gideyim diyorum
Canım son adet tarıhım 26 agustos adetıme gore 2 aya yakın olmaaı lazım ama ben daha 5 haftalık gebeyım yanı gec yumurtlamısım ben adet duzensızlıgı ıcın gıttım 15 gun gecmişti malesef vajinal ultrason yaptı ilk defa yaptırdım cok kotu bır duyguymus ama orda gormedı kan tahlılı yaptı 90 cıktı deger dusuk dedı ıki gun sonra 290 ve 7 gun sonra 1040 cıktı pazartesi keseye bakacak inş bence mutlaka kan tahlili yaptırın kan tahlili yapmadan kesinlikle ilaç vs kullanmayın adetım cok gectı gebe olsam belli olurdu demeyin ben tam 1 ay sonra belli oldu gebeligim
ahh o vajinal ultrason her seferinde ilk kezmiş gibi ecel terleri döktürüo insana :) benim adetim bi gün geçmesine rağmen idrarda çıktığına göre kandada değer çıkar bayağ diye düşünüyorum zaten aylardır forumları okuya okuya uzman oldum neredeyse şu keseleri bi görelim sonraki haftalardada kalp atışını duyalım o zaman rahatlıcaz allahın izniyle
Canım son adet tarıhım 26 agustos adetıme gore 2 aya yakın olmaaı lazım ama ben daha 5 haftalık gebeyım yanı gec yumurtlamısım ben adet duzensızlıgı ıcın gıttım 15 gun gecmişti malesef vajinal ultrason yaptı ilk defa yaptırdım cok kotu bır duyguymus ama orda gormedı kan tahlılı yaptı 90 cıktı deger dusuk dedı ıki gun sonra 290 ve 7 gun sonra 1040 cıktı pazartesi keseye bakacak inş bence mutlaka kan tahlili yaptırın kan tahlili yapmadan kesinlikle ilaç vs kullanmayın adetım cok gectı gebe olsam belli olurdu demeyin ben tam 1 ay sonra belli oldu gebeligim
ay evet daha önce vajinal ultrasona girdim ama her seferinde korku oluyor bende de..halbuki hiçbirşey yok iki dk sürüyor:)
cnm adet tarihine göre 7 hafta oluyor ama geç yumurtladığın için 5 haftalık hamilesin dimi..peki daha önce kan tahlili yaptırdığında çıkmadı mı? ben idrar testi yaptım negatif.yumurtlamalarım da geç oluyor sanırım adetlerm de düzensiz.bugün 33.gün adet olmadım henüz.önümüzdeki hafta da beklim hala adet olmazsam kan tahlili yaptırayım diyorum.
Canım benım adetım duzenli olurdu agustosda 5 gun gectı ıdrar testı yaptım cıkmadı doktora gıttım kan tahlili yaptı vr yıne negatıf sonra tarlusal verdi adet olup gel dedi hormon tahlili yapcam dedı ilacım bıttı 3 gun gectı yıne adet olmayınca ozelde bır doktora gıttım ona durumu anlattım vajinal ultrason yaptı gebelik gormedı kanda cıktı ama tam sınırdaydı sonra uc gun arayla takıp ettı kan degerımı ve yukseldi hec yumurtalarım olusmus ve tarlusalında etkisi varmıs gebe kalmamda o yuzden su an bes haftalık gebeyım
bana da dr ağustos ayında adetim gecikince tarlusal vermişti kullanmıştım.seninki sürpriz yumurta gibi olmuş.Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım:) darısı başımıza
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katılanlardanım..bizde korunmayı bırakalı 6 ay oldu ama daha bişey yok.adetim dün bitti bundan önceki aylarda günaşırı ilişkiye girdik bu ay biraz daha mı az girsek acaba 2 günde bir mesela herkes farklı söylüyo hergün günaşırı 2 günde bir diyenler var kafam fazlasıyla karıştıdeneyimlerinize ihtiyacım var..bir de bu ay arkadaşım yumurta çatlatma hapları var doktorunla bi görüş kullan istersen dedi ama aranızda kullanan ve faydasını gören var mı?
Meraba canım..Hoşgeldin.Gün aşırı ilişki öneriliyor.Ben o şekilde yapıyorum.Bu konuda çok tecrübeli değilim gerçi benim de 2.ayım.Yumurta geliştirici hapları dr veriyor canım muayeneni ol , druna danış derim.Bana da dr hormonlarım da sorun olduğu ilaç verdi.Hormon tahlili yaptırdın mı?
Meraba canım..Hoşgeldin.Gün aşırı ilişki öneriliyor.Ben o şekilde yapıyorum.Bu konuda çok tecrübeli değilim gerçi benim de 2.ayım.Yumurta geliştirici hapları dr veriyor canım muayeneni ol , druna danış derim.Bana da dr hormonlarım da sorun olduğu ilaç verdi.Hormon tahlili yaptırdın mı?
Ben kendımı sartlandırmadım canımız ne zaman ısterse o zaman yaptık vr kızlar sıze bır onerım bebek olacak mantıgını ilişki sırasında atın aklınızdan zevk almaya bakın valla ben ole hamıle kaldım daha once hesap yapardım yataktan kalkmazdım falan fılan olmazdı grcen ay oluruna bıraktım ve sımdı hamıleyım darısı basınıza
hoşbuldumkorunmayı bırakmadan önce dr a gittim hiç bi sorun gözükmüyo dedi olmaması için hiç bi sebep yok dedi.yazın memlekete gidince orda bi jinekoloğa gittim o da aynı şey söyledi ama hormon testi falan yapalım demedi ancak 1- 1 buçuk yıldan sonra müdahale edilir dedi.. folic folbiol e başladım hormon testi yapmadı ama onu ne için yapıyolar ki?
herkes aynı şeyi söylüyor aslında ama o an onu düşünmemek mümkün olmuyo ki..peki ilişkiden sonra ne yapıyodun hemen kalkıyomuydun bacaklarınızı dikin mümkünse tuvalete gitmeyin banyo yapmayın sıcak suyla yıkanmayın vajinal duş yapmayın gibi öneriler var şimdi hamilesin ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..bunların hiçbirini yapmayarak mı kaldın peki hamile???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?