hamile olmak isteyenler ve olma şüphesi olanlar buraya :)

mrb arkadaşlar . bnm bat günüm 15 i civari. son 2 aydır 16 ve 15 inde adet olmustum. ancak bu ay 14 ünde ve 15 inde sadece leke geldi. adet olacam diye bekledim ancak hala adet olmadım. 2 gün önce evde kendim test yaptım 2 defa ikisinde de silik olarak 2. çizgi de çıktı. tatil olduğu icin doktora gidemedim. Pzts gdcm ınş. kan testi icin. hamile olabilir miyim acabA. bir de kan testtine giderken aç susuz mu gitmek grekiyor doktora. cvp verebilirseniz Ck memnun olurum.

%99 hamilesin hayırlısıyla :) seninle aynı durumdayız şuan ama ben yarın yaptırıcam pazartesiyi beklemicem nasıl olsa 2 günde bir baktırıcaz ilk başta test için aç veya tok olmanda farketmiyor ama bence atıştır bişeler sonuçta kan vericeksin ya :) şimdiden tebrik ederim inşallah güzel haberi alırsın pazartesi

Eylül 26 da adet oldum ve 25günde oluyorum normalde. Yani yarın adet olmam lazım şuan hiç belirtim yok. Ama 2haftadır hastayım ve 3serum yedim ateş takibi yapıyorum birkaç gündür ve 36.6 nın altına inmiyor 36.9 a kadar çıktı bugün. Grip olduğum için midir bu vücut ısısı acaba? Bir haftadır ilaç kullanmıyorum tedbir için halsizlik çabuk acıkma ve uyku hali dışında bi belirtim yok ayrıca gece uyku sorunu başladı dün.

ben adet günümden 2 gün önce silik çizgiyi görmüştüm sende bi test alıp baksaydın (proclyne ve oncomed markalarını kullandım testte) bu belirtiler gebeliğe bağlıysa eğer sonuç verebilir gibi çıkmazsa günün geçtikten sonra yine bakarsın ama tabi nöbetçi eczane bulman gerekecek

Bence de hamilesin şimdiden hayırlı olsunn

cnm ben bu sabah hastalandım ( hemen doktora gittim hcg değerim 4,23 çıktı yani negatif doktora testleri gösterdim 3ündede çizgi var nasıl oluyor dedim biz onlara itibar etmiyoruz dedi karından ultrasonla baktı herhangi bir kistte görmedi kendimi kaptırmıcam demiştim ama gözyaşlarıyla çıktım hastaneden ;( birdaha idrar testi falan yapmıcam psikolojimi bozdu allahın cezaları umarım sende tam tersi çıkar canım inşallah hamile çıkarsında bizede dua edersin

kızlarr adetimin 5.gnü bugn 3.gnü kan testinde 12.4 çıktı değerim doktor ne var dieblrz ne yok dedi ben anlamadm şmdi hamile mym değl miyim ? Acaip şeklde uykusuzluk ve halsizlk var şu an brdee göğs ağrısı size hamile miyim ? nie snç düşük ?

yaaaa çok üzüldüm..ama nasıl olur ya silik de olsa hep çizgi çıkmıştı..idrar testlerine gerçekten güvenmemek lazım..canım üzülme desem de boş oldugunu biliyorum ama herseyin hayırlısı..kendini bırakma allahın izniyle yakında olur inşallah ,herşeyin bir zamanı var..

sağol canım bende hiç anlamadım belkide kimyasal gebelik dedikleri şeyi yaşamışımdır? dediğin gibi olacaksa eğer var bi zamanı rabbim ne zaman nasip edecekse o zaman olur belirti aramamak testlere göre sevinmemek lazımmış bundan sonra yaptıracağım tek test kan testidir :)

kimyasal gebelik hakkında bilgim yok ama 4 küsürlerdeydi sanırım olabilir belki de dimi..kimyasal gebeliği bazen kadınlar anlamayıp adetle atabiliyorlarmış..ben de gebelik testi yapmayı düşünmüyorum bekleyip kan testi yapmak en iyisi..benim ablamda da tam tersi olmuştu.7 tane gebelik testi yapmıştı batından 15 gün geçmişti hepsi negatif çıkmıştı kan testinde hamile oldugunu öğrendi..testler demekki yanıltıcı olabiliyor..

canım adetimin 5.günü derken gecikmesinin 5. günü demek istedin sanırım. değerin şüpheli dedikleri olay varda olabilio yokta ama neden 2 gün sonra gel demediki doktorun ? okuduğum birçok yerde 2 günde bir kanda bakılıyor ve 2 katına çıkması bekleniyor değerlerin yükseldikçe kesinleşiyor hamilelik

buarada sen ne durumdasın ? ne zaman gideceksin tahlile 30 küsür oldu dimi gecikmen

buarada sen ne durumdasın ? ne zaman gideceksin tahlile 30 küsür oldu dimi gecikmen

bugün 34.günüm..prolaktin düşürücü ilacı kullandığım zamanlar hep 35.gün adet olurdum..ilacı kullanmazsam 40-45 günü buluyor.Yarın batım.idrar testleri negatif yaptım iki üç kez.çarşambaya kadar gelen giden olmazsa kan tahlili yaptırıcam.en iyi öyle öğrenirim.ama sanmıyorum adet olacagımı hissediyorum kasıklarımda sızlama oluyor son bir haftadır.

inşallah olmazsın canım idrar testlerini gördük işte nasıl yanıltıyor :) ama olursanda herşeyde vardır bir hayır dersin rabbimden hayırlısını istersin çalışmalara devam ederiz :) ben öle yaptım.

herşeyin hayirlisi.olmazsa aynen çalışmalara devam edip beklemek..:) allahimin bi bildiği vardır olmazsa da..allah daha büyük dert vermesin..

Evet adet geckmesinin 5.gnü canım. Gel dedi ama bugn mü gtsem yoksa br hafta daha beklesm mı cok heycanlym hamıle mym degl mym çok merak edyorm. Brde brde pko var ynı dsuk riskm var erken oğrnmelym kı dkkat edebıleym of blmyorum napsam

hem gel demiş hem merak ediosun hemde düşük riski var diosun (Allah korusun) daha ne bekliosun canım :)

Simdi doktor kontrolunden cıktım cok sukur. Keseyı gorduk cok mutlu oldum hamile olduguma şimdi inanmaya basladım cok degısık duygular allahım herkese nasip etsin inş haftayada kalp atıslarını dınlicez bebişimin su an ccok kucuk minnacık ultrason goruntusunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…