Hamile olup esi askere gitcek olan varmi ???

DaMaksee

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2017
110
27
13
29
2 aylik hamileyim esim askere gitcek kiradayiz ve kayinvalidemlerle bir oturuoz kendimiz oduoz ama esim olmadanda dogum yapmk istemiyorum benm gbi olan var mi

Sanirim varsa da cok azdir kac yasindasiniz,bebek icin keske askerlik dönusunu bekleseydiniz.
Ben 22 esim 24 okul okicam ddi gtmedi nisanliyken tecil etti ztn dusunmedik ha gtcek ha gtcek die snrada cocuk olsun ben avunurum tek kalmam derken dusunduk ve oldu smdi mi gtmeli dogumdan snrami ikiside bana zor

İstesen de istemesen de vakti gelince doğacak.
Bebek işini askerlik sonrasına erteleseydiniz
Bir bcuk yildr gitcek die istemedik zten erkk kardesinin vakti gelmsti o ben gtcem dyince abisi kaldi 3 ay snra gelick ve benn gidicem diyor bende dogumdan snra git diyorum npcz blmiom

Ben 22 esim 24 okul okicam ddi gtmedi nisanliyken tecil etti ztn dusunmedik ha gtcek ha gtcek die snrada cocuk olsun ben avunurum tek kalmam derken dusunduk ve oldu smdi mi gtmeli dogumdan snrami ikiside bana zor
Gozunuzu korkutmak istemem ama asil dogum ve sonrasi esinizin varligina ihtiyaciniz olacak.En azindan dogumdan 6 ay sonrasina erteleyin bence.

Valla bebek varken gidince çok zor oluyor kendimden biliyorum. Hamileyken nasıl olur tecrübe etmedigim için bişey diyemem. Ha biz hamileyken de farklı sehirlerdeydik haftasonları görüşüyorduk. Sıkıntılı bi hamilelik gecirmedigim için çok zorlanmadim.

Bir bcuk yildr gitcek die istemedik zten erkk kardesinin vakti gelmsti o ben gtcem dyince abisi kaldi 3 ay snra gelick ve benn gidicem diyor bende dogumdan snra git diyorum npcz blmiom
Bir buçuk yıldır gidecek diye istemedik zaten.Erkek kardeşinin vakti gelmişti.O ben gidecem diyince abisi kaldı.3 ay sonra gelecek ve ben gidicem diyor.Ben de doğumdan sonra git diyorum.
Napacağız bilmiyorum
.

Boşlukları doldurduğum halde ne yazdığınızı anladım.
Erkek kardeşi mi askerde şimdi ??

Evet kaynim askerde 3 ayi kaldi o glince ben hemen gtcem diyor bnde 3 ay daha beklersn dogum olr snra gdersn diyorum

Bennde ayni bole olmasini dusunuyorm ama oda bebekk dogunca sizden kopamam bole kallirsa hc gidemem oylede bna zor olr diyor
Bu gunlerin hesabini once yapacakti burada en agir diyeti sen odeyebilirsin lohusalik bazen bazi kadinlar icin agir gecebilir ayrica dogum yapacagin icinde esine fazlasiyla is dusecek.Yani kisacasi onu ikna edin.

2 aylik hamileyim esim askere gitcek kiradayiz ve kayinvalidemlerle bir oturuoz kendimiz oduoz ama esim olmadanda dogum yapmk istemiyorum benm gbi olan var mi
Canim sen hamileyken gitsin gelsin bence

Bebek doğduktan sonra eşine daha çok ihtiyaç duyucaksın çünkü

Smdi gitse bile onsuz dogum yapicam gelsede bi hafta durup yine gidicek
Canim anlıyorum seni bende isterdim eşim yanımda olsun ama
Bebeği büyütürken tek başıma çok zorlanirdim diye düşündüm ben ondan dedim

Canim anlıyorum seni bende isterdim eşim yanımda olsun ama
Bebeği büyütürken tek başıma çok zorlanirdim diye düşündüm ben ondan dedim
Haklsiniz vala hamileykende zor bebek varkende zor olur sonucta insan derdini bi tek esiyle paylasabiliyor bole giderse dogumdan 3 4 ay snraya ertelemk lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…