Hamile olup esi askere gitcek olan varmi ???

1 sene bebeginin babasindan ayri kalmasi daha zor. hamileyken giderse bebekten daha az ayri kalmis olur. oylesi daha mantikli olur bana gore.

Kayinvalideyle olunca noluo ?
Kndiniz anlasmio die herkesi olemi saniyorusnz ?
ne alaka ben anlaşıyorum kvdemle... Evlılık ev kurmak anlamına gelir.. Kvdeyle yaşadıktan sonr kendi ailemlede yaşarım? Neden erkek taraflarıyla yaşanılıyor? Niye bu geri kafalı kurallar?
Saha ekınız ekmek tutmuyor evinizi dahi ayıramıyorsunuz ne dıye bu acele?
Koca kacmıyor ama hayatınız kacar!!!!
Bak kendin zızlıyorsun burda eşim doğumda yanımda olmıcak diye. Daha askerlıgını yapmamış biriyle cocuk yapmak ayrı cesaret... cahılsınız ve malesef ülkemizin kadinları coğu bu durumda. Ekin önce ekmek tutsun koca sonrada tutarsın... ama bunları söyleyınce suclu ben oluyorum;)

ne alaka ben anlaşıyorum kvdemle... Evlılık ev kurmak anlamına gelir.. Kvdeyle yaşadıktan sonr kendi ailemlede yaşarım? Neden erkek taraflarıyla yaşanılıyor? Niye bu geri kafalı kurallar?
Saha ekınız ekmek tutmuyor evinizi dahi ayıramıyorsunuz ne dıye bu acele?
Koca kacmıyor ama hayatınız kacar!!!!
Bak kendin zızlıyorsun burda eşim doğumda yanımda olmıcak diye. Daha askerlıgını yapmamış biriyle cocuk yapmak ayrı cesaret... cahılsınız ve malesef ülkemizin kadinları coğu bu durumda. Ekin önce ekmek tutsun koca sonrada tutarsın... ama bunları söyleyınce suclu ben oluyorum:KK66:

Bizde bebegi askerlikten snra dusnuyorduk ama iki yil olcak nrdyse evliyiz artik cevredende kendi ailemdende baski geldi ilerde olmazsa pismn olrsun falan die bbek olsun onla avunursun vakit gecer dediler yani vakitsiz hesapsz bi gebelik deil
bebek olsun onunla avunursun diye cocuk yapmak cok mantıklı:) bir kere eşin askerde para kazanamıcak sen kvdenın elıne bakacan ne güzel hayat... yaş 21 2 senelık evli. Cahilsin cocuk düşümcegıne cok gencsın okul okusaydın...

Insanlarin ne yasadiklarini ne mecburiyetlerle biseyleri ertelediklerini bilmeden yorum yapmayin bence ben benim gbi olanlarin ne fkir vereblirler die yazdim bu konuyu siz bilip etmedginz konulara insanlarin kalbini kirin die yazmadim !

Insanlarin ne yasadiklarini ne mecburiyetlerle biseyleri ertelediklerini bilmeden yorum yapmayin bence ben benim gbi olanlarin ne fkir vereblirler die yazdim bu konuyu siz bilip etmedginz konulara insanlarin kalbini kirin die yazmadim !
Canım benim takma insanlar konuşmak için konuşur banada aynılarını yaptılar açtığım konuda. Sen ne soruyosun onların verdiği cevaplara bak. Kalp kırmaya meraklı fesat insanlar.

Canım benim takma insanlar konuşmak için konuşur banada aynılarını yaptılar açtığım konuda. Sen ne soruyosun onların verdiği cevaplara bak. Kalp kırmaya meraklı fesat insanlar.
Dogrudur . Disardan okuyup yorum yapmak kolay ama kimse kimsenin ne yasagini bilmemez kotu yorumlari takmiyorum iyi yorumlari degerlendririm sadece fkir olur gerisi umurmda deyil sizde saolun

bebek olsun onunla avunursun diye cocuk yapmak cok mantıklı:) bir kere eşin askerde para kazanamıcak sen kvdenın elıne bakacan ne güzel hayat... yaş 21 2 senelık evli. Cahilsin cocuk düşümcegıne cok gencsın okul okusaydın...
Kaynvalidemin eline bakcagimi nerden cikardiniz esim yanimdykenn bile cok sukur solemeden her ihticimi soran bi kayinpderim var ayrica ellerine baksam nolur torunlari gelinlerine bakamicaklarmi herkesi kndi yasantinizla kiyaslamayin benim esim askere gtcek ama cok skur bakanlarim var ben sadece smdimi gtmeli snrami die konu actim sizin bos knusmalarinz umurmda deil cahil konusuna gelince ona cevp bile vermicem siz gdin okuyun yerimede bayan :KK76:

Daha uc ay sonra gitmeyi planliyo madem biraz daha ertelesin dogumda kirki cikana kadar falan yaninizda olsun sonra siz bebekle oyalanirken gidip gelir.. her turlu zor olacak ama gec gitmesi daha mantikli sanki...

Ben kaynanayla yasamadigim ve calistigim halde hamile kalmak icin esimin askere gidip gelmesini bekledim. Ustelik kisa donem olarak gitti. Yani bu halde benim gozum kesmedi siz bir de kaynana yaninda... Cesaretinize hayran kaldim diyecektim de simdi bunun telasi sarmis sizi. Keske hayatinizla ilgili biraz planli davransaniz.

Kaynvalidemin eline bakcagimi nerden cikardiniz esim yanimdykenn bile cok sukur solemeden her ihticimi soran bi kayinpderim var ayrica ellerine baksam nolur torunlari gelinlerine bakamicaklarmi herkesi kndi yasantinizla kiyaslamayin benim esim askere gtcek ama cok skur bakanlarim var ben sadece smdimi gtmeli snrami die konu actim sizin bos knusmalarinz umurmda deil cahil konusuna gelince ona cevp bile vermicem siz gdin okuyun yerimede bayan :KK76:
Canım mutlaka şimdi gitmeli. Ben altı aylık hamileyken eşim askere gitti. Kızımız iki buçuk aylıkken döndü. O süreçte annemlerde kaldım ve eşime hiç ihtiyaç duymadım desem yeridir. Önemli olan bu süreçte sana destek olacak kişiler. Senin de varmış zaten.
Eşim kızımız büyüdükten sonra ‘iyi ki doğmadan önce gitmişim, böyle alışmışken bırakıp gitmem çok zor olurdu’ dedi. Hazır vakti varken bırak eşin gitsin. Nasıl olsa bigün gidecek. Çocuğun küçükken gitmesi en kolayı inan bana....
Hakkınızda hayırlısı....

Ben kaynanayla yasamadigim ve calistigim halde hamile kalmak icin esimin askere gidip gelmesini bekledim. Ustelik kisa donem olarak gitti. Yani bu halde benim gozum kesmedi siz bir de kaynana yaninda... Cesaretinize hayran kaldim diyecektim de simdi bunun telasi sarmis sizi. Keske hayatinizla ilgili biraz planli davransaniz.
Aslında dışardan göründüğü kadar zor değil. Hatta ben tamamen annemlere yerleştim o süreçte bu sebeple çok rahat ettim. Ev sorumluluğu, eş sorumluluğu yoktu. Sadece bebeğimle ilgilendim ve nerdeyse 40 gün yattım yuvarlandım :anne:
İkinciye de seni bi yerlere göndereyim diye hep takılırım eşime.
Konu sahibi gözünde büyütme. Düşündüğün kadar zor olmuyor.

Eşin olmadan doğum yapmak istemiyorduysan eğer hamile kalmayabilirdin. Askeriyeye git orda eşinin yanında doğum yapabilirsin belki,nasıl rüya ama.

Benim sevgilim askerde şuan, tertiplerinden çoğu evli ve eşleri hamile. Daha geçen birisi eşi doğum yapacak diye 10 gün izin aldı ve gitti, babalık izni zaten şafaktan düşer. Yani kanunen böyle bir izinleri var anında yanına gelebilir ve on gün+yol izinleriyle 13 gün kalır. Hatta izni uzatmak için doktordan rapor alabilir..20-25 güne uzatabilir iznini.. Fakat bildiğim şey bebeğinden uzakta olan askerler çok sıkıntı çekiyor askerliği boyunca..

sen hamileyken gitsin gelsin bence. bir sey yapiyorsak , sonuclarinada katlanmak zorundayiz. iki turlude zor olucak , uzak kalmak yeter.

Back
X