Hamile olup esi askere gitcek olan varmi ???

Maalesef hayatınız baştan aşağı fiyasko.. Başka bir şey değil. Daha minciksin. Yom çevre baskı yapıyor yok çocukla avunurum bilmem ne diye çocuk yapmışsınız. Daha çok saçmalık var da neyse sıralamak istemiyorum şimdi. Ben bu mantıksızlıklar içinde sadece doğacak bebeğe acıdım. Cehaletin içine doğacak. Yazık..

Maalesef hayatınız baştan aşağı fiyasko.. Başka bir şey değil. Daha minciksin. Yom çevre baskı yapıyor yok çocukla avunurum bilmem ne diye çocuk yapmışsınız. Daha çok saçmalık var da neyse sıralamak istemiyorum şimdi. Ben bu mantıksızlıklar içinde sadece doğacak bebeğe acıdım. Cehaletin içine doğacak. Yazık..
aynı fideyim

Nasil cesaret ediyorsunuz anlamiyorum. Yasitiz cocugu gec evlenip bir de kaynanayla kayinbabayla yasamak... Ustelik bir de kira oduyormusunuz nasil olacak esiniz gidince? Cocuk rizkiyla gelir derler ama gunumuzde sadece masraflarla geliyor bence.

Benim kuzenim de hamileyken eşi askere gitti. Erkek ailesine yakın oturuyordu normalde ama hamile kalinca ailesinin yazliğina geçti, onlarla keyifli bir şekilde geçirdi hamileliğini.
Yanlış hatırlamıyorsam doğurmaya yakın da geldi kocası. Bence hamilelik bir şekilde geçer,koca dediğin bebekten sonra ,o uykusuz gecelerde lazim^^
Siz kendi ailenizd gitmeyi düşünmez misiniz? Belki ailenizin yanında daha rahat olursunuz. Napacaksiniz es yokken kaynanayla evde?

Aslında dışardan göründüğü kadar zor değil. Hatta ben tamamen annemlere yerleştim o süreçte bu sebeple çok rahat ettim. Ev sorumluluğu, eş sorumluluğu yoktu. Sadece bebeğimle ilgilendim ve nerdeyse 40 gün yattım yuvarlandım :anne:
İkinciye de seni bi yerlere göndereyim diye hep takılırım eşime.
Konu sahibi gözünde büyütme. Düşündüğün kadar zor olmuyor.
Insallah ole olur bende ilk bi ay kadr bi surenin cok zor gececegini yvs yvs aliscagimi dusunuyorum ama malesef ailemim yaninda kalamicm surekli yani ara ara gider kalirim ama temelli deil cnki kynnamlar bakarlar bana gtmene gerk yok derler yinede ailesnin yannda insan daha rahat eder sanslisinz

Benim kuzenim de hamileyken eşi askere gitti. Erkek ailesine yakın oturuyordu normalde ama hamile kalinca ailesinin yazliğina geçti, onlarla keyifli bir şekilde geçirdi hamileliğini.
Yanlış hatırlamıyorsam doğurmaya yakın da geldi kocası. Bence hamilelik bir şekilde geçer,koca dediğin bebekten sonra ,o uykusuz gecelerde lazim^^
Siz kendi ailenizd gitmeyi düşünmez misiniz? Belki ailenizin yanında daha rahat olursunuz. Napacaksiniz es yokken kaynanayla evde?
Ara ara aileme tabiki gtcem kaynanmlarin evinde yatim kalkmicam ztn kendi evim ayri kiz kardeslerim var onlar gelir kalir yanimda yada annem gelir xten kaynanam cocuk sevmeyen biri :KK54:gece bebek sesini cekemez gel desede gdip ytip kalkmam onlarda evimde olucam sadece kirami odesinler yeter obur turlu ztn gunduzdr birlikte olurz yeme icme konusunda bir olcz

Nasil cesaret ediyorsunuz anlamiyorum. Yasitiz cocugu gec evlenip bir de kaynanayla kayinbabayla yasamak... Ustelik bir de kira oduyormusunuz nasil olacak esiniz gidince? Cocuk rizkiyla gelir derler ama gunumuzde sadece masraflarla geliyor bence.
Esiniz ve ailesi size iyi olduktan snra masraf flan dusunmuyorsunz sizde saygida kusur etmiyorsanz seviliyor ve deger veriliyorsunz ben sadce cok pimpirikli bi insanim esimsiz nasil gunler gececek bu konuda nezman gtmesi gerekir insanlar nsl hareket etms onu ogreniyorum

2 aylik hamileyim esim askere gitcek kiradayiz ve kayinvalidemlerle bir oturuoz kendimiz oduoz ama esim olmadanda dogum yapmk istemiyorum benm gbi olan var mi :110:
Merhaba canım ben varım eşim askerde ben hamileyim, eşim nisanın ortasında dönecek.
Hayırlısı olsun inşaallah kendini ve bebeği üzme, zor ama bunu başarmalısın sen bir annesin

Canım mutlaka şimdi gitmeli. Ben altı aylık hamileyken eşim askere gitti. Kızımız iki buçuk aylıkken döndü. O süreçte annemlerde kaldım ve eşime hiç ihtiyaç duymadım desem yeridir. Önemli olan bu süreçte sana destek olacak kişiler. Senin de varmış zaten.
Eşim kızımız büyüdükten sonra ‘iyi ki doğmadan önce gitmişim, böyle alışmışken bırakıp gitmem çok zor olurdu’ dedi. Hazır vakti varken bırak eşin gitsin. Nasıl olsa bigün gidecek. Çocuğun küçükken gitmesi en kolayı inan bana....
Hakkınızda hayırlısı....
kaynim askerde 3 4 ayi kaldi o gelsn snra gidicem dio ama ozmana kdr da doguma az kalio 2 ay daha bekleyip snra git diyoruum bende

Size sadce gülüyorum cok biliyorsunuz :KK9:

Insallah ole olur bende ilk bi ay kadr bi surenin cok zor gececegini yvs yvs aliscagimi dusunuyorum ama malesef ailemim yaninda kalamicm surekli yani ara ara gider kalirim ama temelli deil cnki kynnamlar bakarlar bana gtmene gerk yok derler yinede ailesnin yannda insan daha rahat eder sanslisinz
Olur olur tatlım her şey hallolur. Sen canını boşa sıkma biraz rahat ol. Bebeklerin ilk bi senesinde babaların rolü çok aktif değil. Büyüdükçe babayla bağ kuruyorlar zaten.
Annenler ve kardeşlerin de destekmiş sana. Eşinin yokluğunu aramazsın. Senin gibi bir sürü kadın var. Ve hepsi hayatta

Size sadce gülüyorum cok biliyorsunuz :KK9:
Bana da söylenen arkadaşlarım oldu. Neden askere gidip gelmesini beklemediniz diye. Ben hiç önemsemedim o sözleri. Ve iyi ki o zaman hamile kalmışım çünkü Çok kolay gebe kalmıştım.şimdi 4 yıldır gebe kalamıyorum. İyi ki acele etmişim diyorum. Herşeyde bi hayır vardır.

Bebek doğunca günler su gibi geçecek ve bi bakmışsın eşin dönmüş.

Bana da söylenen arkadaşlarım oldu. Neden askere gidip gelmesini beklemediniz diye. Ben hiç önemsemedim o sözleri. Ve iyi ki o zaman hamile kalmışım çünkü Çok kolay gebe kalmıştım.şimdi 4 yıldır gebe kalamıyorum. İyi ki acele etmişim diyorum. Herşeyde bi hayır vardır.

Bebek doğunca günler su gibi geçecek ve bi bakmışsın eşin dönmüş.
Iste insanlarin biseleri yasamadan anlamadan yorum yapmalari nekdr da kolay bu sitede goruyorum bende isterdim evlnmeden once gtmesini ama okul flan derken nasip olmadi

Back
X