- 19 Ekim 2015
- 455
- 810
- 103
- Konu Sahibi thesquatgirl
Hamile Olup Yumurta Yiyemeyen var mı ? Önerilerinizi bekliyorum 28.haftada olmama ragmen yumurta tıksıntım gectı sanırken kendımı tuvalette buldum önerileriniz varsa yazın lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm patatesi küp şeklinde doğra sonra tava ya koy biraz zeytinyağ koy canım hafif kavur sonra biraz su ekle patates pişince Yumurta Yı kırAynen et bende yiyemiyorum ızgara mangal olursa oyle yiyebiliyorum o da artık olmaz cunku kıs geldi yaz az da olsa yemiştim haşlanmısı bende yiyemiyorm dun yedim işte kendimi tuvalette buldum patatesli yumurtayı nasıl yapıyorsun patatesini yagda mı kızartarak pişiriyorsun yoksa farklı şekilde mi ?
Ben birde çiğ soğan yiyemiyorum dograyamıyorum kokusu midemi bulandırıyor ama yemeklerde yiyebiliyorum. Önceden hepsini yerdim bunların.
Birşey değil cnm. Haşlanmış yumurta bende yemiyordum. Ama hamile kalınca yedim bn yumurtadan sonra reçel yiyorum tadını bastırıyor her lokmada öyle yapıyo Rum dene istersenÇok teşekkür ederim yarın kahvaltıda yapacağım :)
Kızaran yumurtanın hiç Bi yararı yokmuş.onun yerine salatasını yapabilirsin soğanlı maydanozlu biberli falan hem iştah açar.
Nasıl yiyebildin mi pekiaa bugun denemiştimvişne reçeli vardı evde
İçme zaten demirini ve kanı alıyor ben içiyorum çok açık bir iki damla kadar koyuyorum öyle içiyorum aslında hiç içmemek gerekiyor bn balgam için içiyorumBende cay içemiyorum((
çok yararlı ama,yemek lazım.yağda bir iki çevirip karıştırırsın yada olmuyorsa zeytin falan at salatana baharatlarla şenlendir,dene bak yapınca canın isteyecek.Soğan yiyemiyorum ki çiğ olarak![]()