Hamile Olup Yumurta Yiyemeyen var mı ?

Çok teşkkür ederim canım dediklerini deneyeyim inşallah olumlu sonuc alırım sana ne zaman demişlerdi bana 28.hafta kontrolumde dedi doktor 1 hafta geriden gidiyor kilosu diye. Ondan once hep normal gidiyordu. :/

Çok teşkkür ederim canım dediklerini deneyeyim inşallah olumlu sonuc alırım sana ne zaman demişlerdi bana 28.hafta kontrolumde dedi doktor 1 hafta geriden gidiyor kilosu diye. Ondan once hep normal gidiyordu. :/

bana 13-14 haftalık felandım ozaman dedi.ayda bir benim kontrol, işte o 1 ay iyi dikkat edince normale gelmişti.yani düzelmeyen bişey değil Allaha şükür elimizde iyi beslenip onlara kilo aldırmak,hiç takma düzelir

o değilde hergün ceviz ve sütten inanılmaz gına geldi. bi doğurayım ağzımı sürmem heralde:KK34:

Cevizi fazla sevmem bende ama tazesine bayılırım :DD mecbur yiyoruz işte meleklerimiz için :))

Kızlar bugun kıyma yiyebildim tamamen geçmiş tiksintim çok sevindim darısı sizin basınıza inşallah sizlerinde geçer :) çok sevinçliyim.

mrb kızlar aranıza yenı katıldım.
bnde 8haftalık hamıleyım,bulantım cok var ayrıca cok sık acıkıyorum ama hıc bısey yıyesım gelmıyor.
yumurtadan bnde ıgrendım ayrıca su ıcemıyorum sanırım en ıgrendıgım sey su
.cok korkuyorum susuz kalıcam dıye.
normalde gunde 1,5lıtre su ıcerdım sımdı bır bardak zor ıcıyorum.napıcaz yaa
bn cokhalsızım sızdede oluomu

mrb kızlar aranıza yenı katıldım.
bnde 8haftalık hamıleyım,bulantım cok var ayrıca cok sık acıkıyorum ama hıc bısey yıyesım gelmıyor.
yumurtadan bnde ıgrendım ayrıca su ıcemıyorum sanırım en ıgrendıgım sey su
.cok korkuyorum susuz kalıcam dıye.
normalde gunde 1,5lıtre su ıcerdım sımdı bır bardak zor ıcıyorum.napıcaz yaa
bn cokhalsızım sızdede oluomu

Bende de halsizlik var canım ama azaldı bazen duscek kadar etkılıyor dızlerım tutmuyor calısıyor olsam dayanamazdım heralde suyu bende cok ıcerdım bazen unutuyorum aklıma geldıgınde zorla 2-3 bardak ıcıyorum tabı sonuc olarak wc den cıkmıyorum. İlk 3 ay bende bir şey yemek istemiyordum gebelik oncesi gibi beslendım doktorum 3. aydan sonra dıkkat etmemı soyledi her sey normaldi gecen hafta 1 hafta geride kaldı kilosu suan duzenli beslenmeye calısıyorum telefonumun alarmını yemek ogunlerine ayarladım 2 saate bir yemek yiyip bir şeyler atıstırıyorum inşşalah normale döner. 32.hafta kontrolum de gorecegım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eylesin bebişini canım. Su içmeyi ihmal etme zorla da olsa yudum yudum ıc bir anda içersen ilk3 ay mıde bulantın artabılır. Cok sukur atlatım o gunleri :) Sende atlatırsın inşallah.

Bende de halsizlik var canım ama azaldı bazen duscek kadar etkılıyor dızlerım tutmuyor calısıyor olsam dayanamazdım heralde suyu bende cok ıcerdım bazen unutuyorum aklıma geldıgınde zorla 2-3 bardak ıcıyorum tabı sonuc olarak wc den cıkmıyorum. İlk 3 ay bende bir şey yemek istemiyordum gebelik oncesi gibi beslendım doktorum 3. aydan sonra dıkkat etmemı soyledi her sey normaldi gecen hafta 1 hafta geride kaldı kilosu suan duzenli beslenmeye calısıyorum telefonumun alarmını yemek ogunlerine ayarladım 2 saate bir yemek yiyip bir şeyler atıstırıyorum inşşalah normale döner. 32.hafta kontrolum de gorecegım Allahım saglıkla kucagına almayı nasip eylesin bebişini canım. Su içmeyi ihmal etme zorla da olsa yudum yudum ıc bir anda içersen ilk3 ay mıde bulantın artabılır. Cok sukur atlatım o gunleri :) Sende atlatırsın inşallah.
bn calısıyorum cok zorlanıyor,bnım ılk bebegım kalpı durdu 3aylık gebelık yasamıstım ondanda zorlanmıstım ama bu daha zor gecıyor suanlık,rabbım buyuk hepmızın yardımcısı olsun ıns.senınde az kalmıs hadı bakalım cok dıkkatlı olalım:D

Allah kolaylık versin canım inşallah sagsalim kucagımıza alırız meleklerimizi :=)

hamileliğimin 4 te 3 yumurta yiyip kusmakla geçti yinde yedim herşeye rağmen bir parça protein alsam kardır die...

Yumurtanın beslenmede önemi büyük fakat ben çok uzun yıllardır yumurta yemiyorum buna hamileliğimde dahil. Bir sıkıntı yaşamadım fakat cevize ağırlık vermiştim.

Keçiboynuzunu günde bir kaşık yedim cumartesi hastaneye gideceğim faydası olup olmadıgını gorecegim uygulayalı 1.5 ay oluyor 32.hafta kontrolume gitmedim. Bu hafta 34.haftam. İnşallah işe yaramıstır bebişim normal kiloya dönmüştür. Sonucu yazacagım herkese sonsuz teşekkürler arkadaşlar :)

4 aya kadar sudan bile tiksinmiş biri olarak birtek yumurtadan tiksinmemiştim.. hala çok tuhaf geliyor..
mide bulantılarım 4. ayda geçti.. bir kere bişeyden tiksindin mi sonuna kadar geçmiyor galiba..
bende yeşil biberden tiksinmiştim :) hiç yemediğim halde..
hala da yemiyorum:)

ilk 2 ay hergün yiyince üstelik yaz aylarında ve haşlanmış öyle bir tiksindimki ömrüm boyunca yiyemem sanırım artık..

Merhaba kızlar ben bugün kontrole gittim ve 5. Haftası gebelogimin doktorum bisey yiyemedigim için serum yazdı ama kilo yapar mi diye sormayı unuttum hamilelikte serum kullanıp da daha sonra kilo alan oldu mu lütfen cevaplarsaniz sevinirim :(

Merhaba kızlar ben bugün kontrole gittim ve 5. Haftası gebelogimin doktorum bisey yiyemedigim için serum yazdı ama kilo yapar mi diye sormayı unuttum hamilelikte serum kullanıp da daha sonra kilo alan oldu mu lütfen cevaplarsaniz sevinirim :KK43:
Yemek yememek için oldukça erken bi hafta sanki benm 9.haftada başlamıştı ve 13.haftaya kadar hiçbişey yiyemiyordum bide halden anlamayanlarla uğraşıyordum sanki bilerek yapıyormuşum gibi neyse serum aldım bnde u sürede ve çok kusuyordum inan serum varya mucize gibiydi hiç korkma sağlıklı ve düzenli beslen ben hiç kg almadım mesela

Yemek yememek için oldukça erken bi hafta sanki benm 9.haftada başlamıştı ve 13.haftaya kadar hiçbişey yiyemiyordum bide halden anlamayanlarla uğraşıyordum sanki bilerek yapıyormuşum gibi neyse serum aldım bnde u sürede ve çok kusuyordum inan serum varya mucize gibiydi hiç korkma sağlıklı ve düzenli beslen ben hiç kg almadım mesela
Cidden icim rahtladi ya inşallah brn de kilk almam benim bir haftadir var bulantim kusmniyorum ben bi de bakalım inşallah iyi gelir tesekkur ederim efenil

Cidden icim rahtladi ya inşallah brn de kilk almam benim bir haftadir var bulantim kusmniyorum ben bi de bakalım inşallah iyi gelir tesekkur ederim efenil
Rica ederim ne demek sonuçta damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlarmış dimi:) Bak ama sana günde 11 kusma rekorumla acillik olmuş biri olarak şunu diyim herşey geçiyor bulantı kusma falan bunlar geçici bi dönem sonra oh diosun bak mesela şuan fırlamam içimde at koşturuyor sanki :)

Back
X