Hamile yada çocuklular baksın lütfen

yenigelincik123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2018
70
13
3
evet kızlar utanarak bişey sorucam size ihtiyacım var Bebek için cinsel ilişkiden sonra bacaklarınızı havada tutun diyorlar ama pozisyon olarak bilmiyorum belimin altina yastık mı koymalıyım bacaklarımın altına yastık koysamda bacaklarım havada gıbı olmuyor ki bırde ılıskıden sonra yarım saat falan kalkmıyorum Öneriniz var mı acaba

Evet 2 yastık kalçanın altına koyup 30 dk 1 saat yatan var ise yariyor yaşamasına ama yumurtanın çatlamış olması lazım gününde olman lazım yoksa 1 gün boyunca dur bir işe yaramaz.

Ben soylemsı ayıp ay basım bittiğinin ertesi gunu beraberlik oldu ve simdi hamileyim ama sabaha kadar yatmıştım hıc kalkmadan yastıkta koyabilirsin ama benım yaptıgım tam hormonların calıstıgı anda tuttu tavsiye ederim. Adetin bitsın beraberlik yasa

Ben de belimin altına yastık koyardim. Tabi hazırda yumurta yoksa bunlar işe yaramaz. Yumurtlama dönemlerini takip edin iki günde bir deneyin.

Yumurtlama dönemi çoğunlukla iki adetin başlama tarihlerine göre tam ayın ortasında olur. Örneğin ben 30 günde bir oluyordum. Adetimin başladığı günden itibaren 12-17. günler arasıdır yumurtlama dönemim. Yani adetiniz uzun sürüyorsa adet biter bitmez de olur da o dönemde genelde ihtimal çok yüksek olmaz, herkeste gün farklı olabilir.

onu bilemem ama bana tecrübeli ablalar soyledi bende dedikleri gibi yaptım oldu hakikaten hormonlar o donem daa yogun calısıyor bence denesin zararı yok

onu bilemem ama bana tecrübeli ablalar soyledi bende dedikleri gibi yaptım oldu hakikaten hormonlar o donem daa yogun calısıyor bence denesin zararı yok

Yalnız hamile kalmak için hormonların çalışmasından ziyade yumurtlama gününe denk gelmesi lazım. Senin yumurtan ayda 30 gün çatlıyorsa bilemem tabi. Neyse anlatmıcam :)

Bu bacakların kaldırılarak yatması durumu da ilişkiden sonra spermlerin yumurtaya ulaşması için yatar pozisyon daha uygun oluyor, belin altına yastık koymak da işi garantiye almak için. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama ben de öyle yapıyordum oldu.

Yalnız hamile kalmak için hormonların çalışmasından ziyade yumurtlama gününe denk gelmesi lazım. Senin yumurtan ayda 30 gün çatlıyorsa bilemem tabi. Neyse anlatmıcam :)
Anlatmanı zaten beklemiyorum bende benım yaptıgım uygulamadan bahsettim ve tuttu sız yumurta catlama donemini takıp edersiniz ben bizzat yasadıgım olayın arkasında dururum bu kadar basit

Aa olmuş :) ilginc

Yumurtanızın çatlağı güne (2gün öncesi ya da sonrası da olur) denk gelmezse isterse amuda kalkın yine olmaz.

Eğer denemeye yeni başladıysanız her ilişki sonrası bacaklarınızı karnınıza doğru çekip belinize yastık koyup bekleyin 15-20dakika. Eğer uzun süredir deniyorsanız vr olmuyorsa önce yumurta takibi yaptırın.

Diğer tüm seçenekler yumurtanın erken ya da geç çatlaması ile ilgili rastgele durumlarla ilgilidir.

Hayırlısı olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…