- 3 Nisan 2018
- 70
- 13
- 3
- Konu Sahibi yenigelincik123
-
Teşekkür ederimÖnce ovulasyon testi al 2 çizgi çıktığı gün birliktelik olsun kalçanın altına 2 yastık koy 15 dk bekle. Allah gönlüne göre versin
Ben soylemsı ayıp ay basım bittiğinin ertesi gunu beraberlik oldu ve simdi hamileyim ama sabaha kadar yatmıştım hıc kalkmadan yastıkta koyabilirsin ama benım yaptıgım tam hormonların calıstıgı anda tuttu tavsiye ederim. Adetin bitsın beraberlik yasa
onu bilemem ama bana tecrübeli ablalar soyledi bende dedikleri gibi yaptım oldu hakikaten hormonlar o donem daa yogun calısıyor bence denesin zararı yokYumurtlama dönemi çoğunlukla iki adetin başlama tarihlerine göre tam ayın ortasında olur. Örneğin ben 30 günde bir oluyordum. Adetimin başladığı günden itibaren 12-17. günler arasıdır yumurtlama dönemim. Yani adetiniz uzun sürüyorsa adet biter bitmez de olur da o dönemde genelde ihtimal çok yüksek olmaz, herkeste gün farklı olabilir.
onu bilemem ama bana tecrübeli ablalar soyledi bende dedikleri gibi yaptım oldu hakikaten hormonlar o donem daa yogun calısıyor bence denesin zararı yok
Anlatmanı zaten beklemiyorum bende benım yaptıgım uygulamadan bahsettim ve tuttu sız yumurta catlama donemini takıp edersiniz ben bizzat yasadıgım olayın arkasında dururum bu kadar basitYalnız hamile kalmak için hormonların çalışmasından ziyade yumurtlama gününe denk gelmesi lazım. Senin yumurtan ayda 30 gün çatlıyorsa bilemem tabi. Neyse anlatmıcam :)
Aa olmuş :) ilgincBu bacakların kaldırılarak yatması durumu da ilişkiden sonra spermlerin yumurtaya ulaşması için yatar pozisyon daha uygun oluyor, belin altına yastık koymak da işi garantiye almak için. Onunla alakalı mı bilmiyorum ama ben de öyle yapıyordum oldu.
Aa olmuş :) ilginc
Iyı peki hayırlı olsun o zman yumurtlama doneminde olan bebeğini insallah saglıklı Bı sekilde alırsın kucagina :)Evet her kadında olduğu gibi yumurtlama döneminde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?