- 21 Temmuz 2016
- 1.603
- 2.139
- 63
- 38
- Konu Sahibi yenigelincik123
-
Iyı peki hayırlı olsun o zman yumurtlama doneminde olan bebeğini insallah saglıklı Bı sekilde alırsın kucagina :)
Aynen spirali çıkaryıyım dedim.sonra amannn allah istediktefn sonra tedbir takdire engel olmaz herşekilde verir deyip vazgectim sonraki ay hamileyim :))ama nasip değilmiş sonraki ay düşük yaptım.Nasipte varsa oluyo bişekildeNe zamanki dedin amaaaannn olacağı varsa hersekıl olur dedin.işte ozamn olur allah' in izniyle
Tabı cnm Rabbim tez zamanda göbişini dolduran inşallah :))Aynen spirali çıkaryıyım dedim.sonra amannn allah istediktefn sonra tedbir takdire engel olmaz herşekilde verir deyip vazgectim sonraki ay hamileyim :))ama nasip değilmiş sonraki ay düşük yaptım.Nasipte varsa oluyo bişekilde
İnşallah hiç düşünmüyodum cesaret edemiyodum .Ama şimdi düşüktenmi neyden kafam gidip geliyo:)) şimdi de olmazsa diye düşünüyo insan:)))Tabı cnm Rabbim tez zamanda göbişini dolduran inşallah :))
Allah aşkına doktoruna git de ne zaman nasıl hamile kalınıyor öğren. Hamile kalmışsın ama yumurtlama olmadan hamile kalınamayacağını bilmiyorsun. Bilmediğin konuda insanlara da yanlış bilgi veriyorsun.[/ Ben kime yanlıs bilgi vermişim once lafına sozune dikkat et karsımda ukala sekilde konusma yumurtasız hamile kaldım diye Bı iddiamı attım da ortaya haberim yok aybasındankende hormonların calısması ne demek ben de aybasından hemen sonra tuttu diyorum senın gibi yumurtada yumurta dıye sayıklamıyorum bunu her aklı basında insan ZTen bilir bizde biliyoruz yumurta catlama doneminin olmadan olmadığını herseyı cok biliyormuş gibi ahkam kesiyorsun bir tek bilen sendin zaten :)
Olur allahın izniyle sıkma canını bıkez hamile kaldıysan sonrada hamile kalırsn dıe düşünüyorum :)İnşallah hiç düşünmüyodum cesaret edemiyodum .Ama şimdi düşüktenmi neyden kafam gidip geliyo:)) şimdi de olmazsa diye düşünüyo insan:)))
Bi kez değil 2 kere düşükle beraber 3 kez .Allah 2 evladıma can saglığı versin.olursa mutlu oluruz olmazsada Allah iki tane evlat verdi bize zatenOlur allahın izniyle sıkma canını bıkez hamile kaldıysan sonrada hamile kalırsn dıe düşünüyorum :)
Çok şükür cnm hıc olmayabılırdıdeBi kez değil 2 kere düşükle beraber 3 kez .Allah 2 evladıma can saglığı versin.olursa mutlu oluruz olmazsada Allah iki tane evlat verdi bize zaten
Adet sonrasi olusan gebelikte cinsiyet erkek oluyomus diye birsey duydum sacma ama merak ettim siz oyle soyleyince bebeginizin cinsiyeti ne acebaBen soylemsı ayıp ay basım bittiğinin ertesi gunu beraberlik oldu ve simdi hamileyim ama sabaha kadar yatmıştım hıc kalkmadan yastıkta koyabilirsin ama benım yaptıgım tam hormonların calıstıgı anda tuttu tavsiye ederim. Adetin bitsın beraberlik yasa
Aynen banada oyle demişlerdi bende yaptm benimde ilk ay tuttu hatta adetime 3.4gün vardı testte pozitifi gördm yumurtlama gúnünü falan takip etmedm hicAnlatmanı zaten beklemiyorum bende benım yaptıgım uygulamadan bahsettim ve tuttu sız yumurta catlama donemini takıp edersiniz ben bizzat yasadıgım olayın arkasında dururum bu kadar basit
Bende aynısını yaptm ilk ay tuttu bebek erkekAdet sonrasi olusan gebelikte cinsiyet erkek oluyomus diye birsey duydum sacma ama merak ettim siz oyle soyleyince bebeginizin cinsiyeti ne aceba
ErkekAdet sonrasi olusan gebelikte cinsiyet erkek oluyomus diye birsey duydum sacma ama merak ettim siz oyle soyleyince bebeginizin cinsiyeti ne aceba
İste bazı kendini cok bilmis arkadaslarda gereksiz yere ahkam kesiyor sanki biz yumurtlama gunu yok dedik bizde uyguladığımız yontemı anlattık ama anlamayınca anlamıyorlarAynen banada oyle demişlerdi bende yaptm benimde ilk ay tuttu hatta adetime 3.4gün vardı testte pozitifi gördm yumurtlama gúnünü falan takip etmedm hic
Kiminin böyle tutuyo demek ki her insan farklıİste bazı kendini cok bilmis arkadaslarda gereksiz yere ahkam kesiyor sanki biz yumurtlama gunu yok dedik bizde uyguladığımız yontemı anlattık ama anlamayınca anlamıyorlar
Sizdemı oyle yapmıştınızKiminin böyle tutuyo demek ki her insan farklı
Evet oyle yaptm daha once mahalledn bi ablam oyle yap tutar demiştıSizdemı oyle yapmıştınız
Hayırlı olsun insallah banada oyle dediler tuttuEvet oyle yaptm daha once mahalledn bi ablam oyle yap tutar demiştı
Amin sag salim kucagmıza almayı nasip eder insallahHayırlı olsun insallah banada oyle dediler tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?