Hamile yada çocuklular baksın lütfen

Iyı peki hayırlı olsun o zman yumurtlama doneminde olan bebeğini insallah saglıklı Bı sekilde alırsın kucagina :)

Allah aşkına doktoruna git de ne zaman nasıl hamile kalınıyor öğren. Hamile kalmışsın ama yumurtlama olmadan hamile kalınamayacağını bilmiyorsun. Bilmediğin konuda insanlara da yanlış bilgi veriyorsun.

Ne zamanki dedin amaaaannn olacağı varsa hersekıl olur dedin.işte ozamn olur allah' in izniyle
Aynen spirali çıkaryıyım dedim.sonra amannn allah istediktefn sonra tedbir takdire engel olmaz herşekilde verir deyip vazgectim sonraki ay hamileyim :))ama nasip değilmiş sonraki ay düşük yaptım.Nasipte varsa oluyo bişekilde

Adet sonrasi olusan gebelikte cinsiyet erkek oluyomus diye birsey duydum sacma ama merak ettim siz oyle soyleyince bebeginizin cinsiyeti ne aceba

Anlatmanı zaten beklemiyorum bende benım yaptıgım uygulamadan bahsettim ve tuttu sız yumurta catlama donemini takıp edersiniz ben bizzat yasadıgım olayın arkasında dururum bu kadar basit
Aynen banada oyle demişlerdi bende yaptm benimde ilk ay tuttu hatta adetime 3.4gün vardı testte pozitifi gördm yumurtlama gúnünü falan takip etmedm hic

Yastık falan ne kadar işe yarar bilemem ben tam tersi yüz üstü yatmıştım

Aynen banada oyle demişlerdi bende yaptm benimde ilk ay tuttu hatta adetime 3.4gün vardı testte pozitifi gördm yumurtlama gúnünü falan takip etmedm hic
İste bazı kendini cok bilmis arkadaslarda gereksiz yere ahkam kesiyor sanki biz yumurtlama gunu yok dedik bizde uyguladığımız yontemı anlattık ama anlamayınca anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…