Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gezmeyi sevmeyen birisisin demekki edutum... ben bu anlattıklarını seve seve yapıyorum :kedi:
yeterki gezmek olsun....
eşlerin aynı şeyleri sevmesi beklenemez zaten ama böyle birisi gezmeyi sevip diğeri sevmeyince diğerine işkence oluyor bu iş... orta yolu bulmak da zor... ne diyeyim sana.... allah kolaylık versin =)))

en gergin olduğumuz zaman evden çıkıştır bizim hep...ben stres oluyorum

ben hep atlaya zıplaya çıkarım =)))))
evden 10km öteye gitmek bile bana zevk verir.... hava almak, yürümek, kuşu ağacı görmek.....
hiç üşenmem sabahın köründe kalkarım kahvaltımızı hazırlarım gider biryerlerde yeriz...
h.sonu full dışardayızdır....
sürekli yeni yerler gezeriz.... bir çok gezilmesi gereken yeri gezmişimdir.. bir doğu karadeniz kaldı çok istediğim birde ürgüp... kısmetse giderim onlarada....

yok kuzum benim derdim gezmemek feln değil...biz çok gezeriz maşallah...sabahın köründe çıkarız tek derdim ben erkenden hazırlanırım eşim rahat azcık...akşam otobüs 12 de...bizi beklmez 11.30 da evden çıkıuyoruz ben geriliyorum....

:roflol: ÇOK TATLISIN

bende gezmeyi severim eşimde sever ama bi nasip olmadı bize gezmek şöyle baş başa inşallah bu yaz olacak Allah izin verirse

yavrular nasılsınız... yarın çalışmayan varmı

bize süpriz oldu çalımıyormusum hiç beklemiyordum şuan tamammen ucuyorummmzemuszemus

gercekten yarın 23 nisan neşe doluyor insan turkbayragi

:roflol:mikemmelll

ya türk mali dizisine bayılıyorum yaaa

ben bir tek abiye için izliyorum.kopardı beni geçen hafta.karnıma sancı girdi mutfaktaki kızı ile olan sahnede.domatesin suyu aktı diye panik yaptı ya :roflol: bir de koca bıçakla patlıcan soyuyor kızına soruyor bununla mı yapılır bu diye.ama tam komşular zili çalmıştı ki uyuyakalmışım :1closedeyes:

baffoocuumm.. hoşgelddiinnnn...... nasılsınnn... hep biz yokken giriyorsun topice..sonunda yakaladım senii =)))

evet tatlım yaaa işte giremiyorum cok yoğundu bu kül bulutuydu bayramdı falan mahvolduk. e aksamda uyuyorum erkende hiç giremedim cok fazla....

nasılsınız

evet değildi kadın tam bir bomba... müthiş yetenek resmen. bende orda ezel e gecmıstımbilmiyorumkismile

sebincim nasılsın uzun zaman oldu özlemiştim seni....

iyiyim canım sen nasılsın? yeni eleman aldık onu yetiştirmeye çalışıyorum.o yüzden pek giremiyorum.ben de sizleri özlüyorum.bugün bilgisayarımda sıkıntı var da bir yandan onunla uğraşıyorum bir yandan da bakayım kızlar ne yapıyorlar dedim.:1hug:

opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet tatlım yaaa işte giremiyorum cok yoğundu bu kül bulutuydu bayramdı falan mahvolduk. e aksamda uyuyorum erkende hiç giremedim cok fazla....

nasılsınız

minişler nasıl? varmı bir gelişme..... bafo sana önceden yazdım ama sen okuyamadın... seninde erkek olacak gibi doğuyor içime =)))

yavrular nasılsınız... yarın çalışmayan varmı

bize süpriz oldu çalımıyormusum hiç beklemiyordum şuan tamammen ucuyorummmzemuszemus

gercekten yarın 23 nisan neşe doluyor insan turkbayragi

ayy bafocum bak ne kadan gusel bir süprüz olmuş senin için.ben mesela doğru dürüst iş olammasına rağmen yarın akşama kadar çalışıcam.

minişler nasıl? varmı bir gelişme..... bafo sana önceden yazdım ama sen okuyamadın... seninde erkek olacak gibi doğuyor içime =)))

bakalım daha 16.haftada falan belli olur diyorlar. benimde oyle aslında ama herkez kız idyor bakalım ne olacak hayırlısı ile. ama kız olsun cook isterim allah biliyor ya hihoyyyt

bugun 18,20 da 2li testi yaptırmaya gideceğim işte bende onu merak ediyorum:uhm:

bende çok severim türk malını hele gülüşü öldürüyor ya manyak bi dizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…