Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

halevcim.. inş rabbim hakkınızda hayırlısını verir.. gönlünüze göre bir ev alırnısınız.. inş bebeiş gelsin..zaten o kısmetiyle gelir... birde ev alırsınız.. ooohh..deymeyin keyfinizeee dimi ama =)))

ne kıskanıcan kuzu yafuuu.sende dinlencen:)))

haklısın canım ya bende zaten bı daha kı aya ona gıtmeyı dusunmuyorum ...
baska bı doktor buldum bıle o gun komsumla gıttıgımızde tanıstım cok hos acıklayıcı bır bayandı bı de onu deneyecegım
canım catlasa da bıde esım yok ya pazar sabaha karsı gelecek bakalım Allah tan umıt kesılmez tabııı kı deee
olmaz sen peribacalarına gidiyorsun biz seni kıskandıksempatiksalakcinni di mi lapaci lorke

evet bende kıskandım hem ben hıc gıtmedım urgup e
merak edıom ozellıkle balonla tur yapmak ıstıom
ama nabayım benımde annem babam kardesım gelecek ooohhh hihoyyyt

sağol canım güzel dileklerin için teşekkür ederim

bu arada bende kıskandım edutum bende pek yer gezmedim desen yeridir ama eşim bekarken neredeyse karadeniz hariç heryeri gezmiş karadeniz içinde evlendiğimde eşimle gidecem demiş veeee bende karadenizliyim ya samsunlu kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin bebişkom değerlerini öğrendin mi canım umarım iyi çıkmıştır

ıyıyz canım sen nasılsın asıl
yenı degerlerını ogrendın mı ınsallah guzeldır ıcın rahatlamsıtır

ay canim hic sorma kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.

bende gitmedim. çok istiyorum.. eşimle çok plan yaptık da bir türlü uymadı işte =(

Selamlar hanimlar nasilsiniz bakalim..

hoşgeldin bebiş.... nasılsınn.... varmı haber??

aman canım ıyı barı degerlrın de rısk tasımıyordur belkı ama yavas ılerlıyorsa da doktorun demıstır sen kendıne dıkkat et beslenmene vs
zaten kucuksun hihoyyyt
bebısın de senden alacak o yuzden saglam olmalısın
fazla yorma kendını vs vs
en onemlısı de cok dusunmemeye calıs aklinialirimsmile

ay çok sevindim senin adına canım çok şükür gördün rahatladın artık sıkıntı etme sadece iyi beslen kendine dikkat et tamam mı canım

ya bebişkom sen o dr u değiştir bence yaaa.... bu hamilelik bitmez o dr la.. zaten sende evhamlısın.. kalpten gidersin bir gün... daha başlangıçta sana bunları yaşattıı ilerledikçe neler gelecek başına neler yaşayacaksın. o zaman sakin seni rahatlatacak bir dr a ihtiyacın olacak... naçizane fikrim...
sen ilk yazdığında ben 8100 ü bir değer gibi anlayıp gayet normal değerin demiştim sana... sen sonra 1800 lü deyince az geldi banada... ama 8000 li ise gayet iyi.. hiiiççç dert etme... bak artışda göstermiş... bir sorun yok.. zaten kalp atışını duyduktan sonrası boş =)) maşallahh minişe gelmiş konmuş çoktaannnn annesinin göbişineee

Bende arastiriyorum canim zaten hemen baskasini bulmakda kolay olmuyor. Ama bakiyorum. evet nasil karistirdim anlamadim 8150mis:) bebisim gerci biraz geriden geliyormus 4-5 gün ama doktor bisi olmaz önemli degil dedi.

slm arkadaslar nasilsiniz bakalim bende simdi doktordan geldim doktor ultrasyonda emriyo goremiyorum dedi kan tahlili yapicak pazartesi tekrar gidicem bos gebelik diyor zane hafif kanama ve kahverengi lekde geliyor sanirsam bu defada saglikli bir hamilelik yasiyamiycam artik ne zaman dusk yapicam diye bekliyorum hamile olanlarinizin allah bebislerini korusun gercekten kaybetmek cok zor bisey

Bende arastiriyorum canim zaten hemen baskasini bulmakda kolay olmuyor. Ama bakiyorum. evet nasil karistirdim anlamadim 8150mis:) bebisim gerci biraz geriden geliyormus 4-5 gün ama doktor bisi olmaz önemli degil dedi.

ileri geri olması hiç önemli değil....
minik sağlıklı..sen dikkat et kendine...
ne vitamini verdi sana? Elevit mi?

canım çok geçmiş olsun.... allahtan umut kesilmez.. dur bakalım belki öyle birşey değildir yaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…