- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.141
edutuumm....
seni kaçak seniii... gez toz bakalımm.. ohhh... ne güzzeelll.... seni kıskanabilir miyim acebbeee ? =)))
iyi yolculuklar tatlım size.. inş güzel geçer.. eğlenirsiniz... dinlenirsiniz.. bizim yerimize de gezin =(
a.s. doğum günün kutlu olsun ayselim... minişinle eşinle huzurlu mutlu sağlıklı bir ömür dilerim sannaaa hihoyyyt
lapacıda gellddiii =)))
ne çok laflamışsınız okuyana kadar epey zorlandım yaahuuuu
ne kıskanıcan kuzu yafuuu.sende dinlencen:)))
olmaz sen peribacalarına gidiyorsun biz seni kıskandıksempatiksalakcinni di mi lapaci lorke
=(( yazık yaavvv... neden şu ilacı 1 taneyle başlatmadıki yaaa... çünkü en sağlıklı olan tek yumurtanın gelişmesi... çoğuk olunca gebelik şansı artmıyor ki =((
inş bir tanesi çatlar canım yaaa... kist olursada 1 ay dkh veriyor hemen geçiyor.. sorun olacak birşey yok ama işte 1 ay boşa gitmiş oluyor =(
doktorunu ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama ben olsaydım bu tedaviden sonra hemen başka dr arardım....
olmaz sen peribacalarına gidiyorsun biz seni kıskandıksempatiksalakcinni di mi lapaci lorke
Selamlar hanimlar nasilsiniz bakalim..
halevcim.. inş rabbim hakkınızda hayırlısını verir.. gönlünüze göre bir ev alırnısınız.. inş bebeiş gelsin..zaten o kısmetiyle gelir... birde ev alırsınız.. ooohh..deymeyin keyfinizeee dimi ama =)))
ıyıyz canım sen nasılsın asıl
yenı degerlerını ogrendın mı ınsallah guzeldır ıcın rahatlamsıtır
haklısın canım ya bende zaten bı daha kı aya ona gıtmeyı dusunmuyorum ...
baska bı doktor buldum bıle o gun komsumla gıttıgımızde tanıstım cok hos acıklayıcı bır bayandı bı de onu deneyecegım
canım catlasa da bıde esım yok ya pazar sabaha karsı gelecek bakalım Allah tan umıt kesılmez tabııı kı deee
hiç belli olmz canım yaaa... mesela yumurtaların çatlar.. ama 1 tanesi kalır geriye çatlamaz... tutar atıyorum 20 gün yada 25 gün çatlar... o yumurtayla sende hamile kalabilirsin =))))) hiç gün sayma yanii.. sende rezerv bol... her an herşey olur.. adet olana kadar günleri hep değerlendirin derim ben
evet bende kıskandım hem ben hıc gıtmedım urgup e
merak edıom ozellıkle balonla tur yapmak ıstıom
ama nabayım benımde annem babam kardesım gelecek ooohhh hihoyyyt
Selamlar hanimlar nasilsiniz bakalim..
ay canim hic sorma kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
ay canim hic sorma kalpden gidiyodum bugün:)
Sabah randevum vardi doktorda. iceri girdim bana degerin pek yükselmemis dedi. 8150 mis önce ben yanlis demisim size simdi 9...lerde dedi. Ama az dedi pek saglikli bi gebelik gibi görünmüyor vs. dedi. Ben nerdeyse aglayacaktim. Sonra yinede gel birde ultrasondan bakalim dedi.
Allahim nasil oldum anlatamam minisim gösterdi kendini :) Kalp atislarinida gördüm cok sükür. Doktorum senin hamileligin beni öldürecek dedi:) Suan cok rahatim anlatamam.
ya bebişkom sen o dr u değiştir bence yaaa.... bu hamilelik bitmez o dr la.. zaten sende evhamlısın.. kalpten gidersin bir gün... daha başlangıçta sana bunları yaşattıı ilerledikçe neler gelecek başına neler yaşayacaksın. o zaman sakin seni rahatlatacak bir dr a ihtiyacın olacak... naçizane fikrim...
sen ilk yazdığında ben 8100 ü bir değer gibi anlayıp gayet normal değerin demiştim sana... sen sonra 1800 lü deyince az geldi banada... ama 8000 li ise gayet iyi.. hiiiççç dert etme... bak artışda göstermiş... bir sorun yok.. zaten kalp atışını duyduktan sonrası boş =)) maşallahh minişe gelmiş konmuş çoktaannnn annesinin göbişineee
Bende arastiriyorum canim zaten hemen baskasini bulmakda kolay olmuyor. Ama bakiyorum. evet nasil karistirdim anlamadim 8150mis:) bebisim gerci biraz geriden geliyormus 4-5 gün ama doktor bisi olmaz önemli degil dedi.
slm arkadaslar nasilsiniz bakalim bende simdi doktordan geldim doktor ultrasyonda emriyo goremiyorum dedi kan tahlili yapicak pazartesi tekrar gidicem bos gebelik diyor zane hafif kanama ve kahverengi lekde geliyor sanirsam bu defada saglikli bir hamilelik yasiyamiycam artik ne zaman dusk yapicam diye bekliyorum hamile olanlarinizin allah bebislerini korusun gercekten kaybetmek cok zor bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?