Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bebeişkom88'den haber var mı?tekrar dra gidecekti

gitti.. dr önce demişki değerin 8100 dü 9000 lilere yükselmiş..ama az.. ben bu bebeğin sağlıklı old. sanmıyorum ama yinede gel bakalım... ultrasonla bakmış ve kalp atışlarını duymuş =))))
sonra vitamin vermiş elevit tarzı birşey.... folic asit hiç almamıış ilginç bir şekilde...
böyle işte.. çok şükür iyi yani..

:sinifsinif: iş olmayınca neden çalışıyorsun? ayrıca resmi tatil yav =(((((

walla bizim şirkette ne resmi de ne gayriresmide tatil var.çalışıyoruz işte.yaptıracak bir şeyler çıkartıyorlar elbet.işin gıcık tarafı bir bayan var o baştan anlaşmış ona tatil resmi bayramlar ve cumartesi.en sonunda geçen hafta itiraz ettim onun maaşını da ona göre veriyoruz dediler.adaleti öyle sağlıyorlarmış ben de maaşla da adaletin sağlandığını sanmıyorum dedim ve cumartesi gününü yarım gün yaptırabildim ancak.aman buna da şükür napalım.ortalık kötü işsiz kalmak da var işin ucunda.zaten doğum iznindeyken devlet maaşın1/3'ini kesiyormuş.yeni öğrendim :çok üzgünüm:

ya banada demmişlerdi h.sonu gecmemişti. ama cok sukur bir sorun olmadı :1no2:

ayy iyi bari.anneciğine sıkı sıkı tutunur minik inşallah

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyakannehir

ben o mutfaktaki lavaboya astıkları beze bayılıyorum. ya herşeyi düşünmüşler. ... o göğüsteki perde tokası nasıldı :roflol:

ne kadar dikkatli izlemişsin hiç farkında değilim.yatar vaziyette izliyorum tv'yi sonra da yarı uykulu oluyorum.en son da sızıp kalıyorum a.s

benimkini 12. haftada rahmin etti ama net olmadığı için söylemedi.. sonraki kontrolüm 16. haftadaydı.. o zaman net gördü söyledi =)))))))
bende hep kız istedim.... ama garip bir şekilde 15. haftada oğlum olacağı içime doğdu..asla inanmam anne hissedermiş cinsiyeti muhabbetine. ama göbeğimi oğluşum diye sevdim bile.. o kadar emindim.. sebepde yok yani öyle hissettim... o yüzden şaşırmadım erkek olunca... ama en başta erkek denseydi şok olurdum =))) hep kız hayal etmişimdir çünkü... aman sağlıklı olsundaaa... alıştım artık minik erkeğim olacağına
inş güzel sonuçları alırsın 2li testte..... her test çok büyük heyecan

neyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyakannehir

yaaaaa işte şekerim heryerde doğum izni diye geçiyor ama malesef bizi nerden soyacağını düşünen devletimiz burdan da kendine bir çıkar sağlamış ve maaşın 3te birini kendine alıyormuş.bize de geçici iş görememezlik raporu adı altında kalan 3te ikisini veriyormuş ancak.maaşını patrondan değil devletten alıyorsun o dönemde.benim sigorta asgari ücretten gösterildiği için sağolsun patronum araştırmış.doğumdan önceki 4 ay boyunca tam maaş gösterecek ki yoksa devlet asgari ücret üzerinden verir maaşımı.maaşım üzerinden sigortalanınca ona göre alıcam.ayrıca izinli dönemde sigorta primi de yatırılmıyormuş

inşallah canım bkalaım banada kız derse şok olucam sanki. bende ilk transfer oldugu anda yatırıyorlar ya senı 3 saat . aman oğlum falan gibi bişey dedim şimdi hep öölesengözlerimebaksanab
bakalım hayırlısı allahtan:Saruboceq:

nasıl sömürüyor şu özel sektör çalışanlarını yaaa =((((((
verme maaş ctesi için ücretsiz izin yaz ben gelmeyeyim o zaman =)) ama onuda kabul etmezler kii... kurt hepsi...

ya banada demmişlerdi h.sonu gecmemişti. ama cok sukur bir sorun olmadı :1no2:

ya nasıl iş anlamıyorum.. insanın yüreğine indirirler... emin olmadıkça neden söylüyorsun ki? allah kimseye yaşatmasın kötü şeyler yaaa...

mafoldumben olamaz yaaaaa bizimde asgaridenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ben o mutfaktaki lavaboya astıkları beze bayılıyorum. ya herşeyi düşünmüşler. ... o göğüsteki perde tokası nasıldı :roflol:

ona dikkat etmedim ama kafasına yatak örtüsünün çiçeğini takmış ya akıılı

ben her noktasına kopuyorum. terlikler, dantelli gömlekler, vitrin kenarına asılan resimler...

evet çok güzel bi dizi bazen sinir ediyor beni öyle komşu Allah göstermesin yaaaaaa:sinifsinif:

sanada iyi tatiller bafocum iyi bak kendine ve minişine tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…