- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.161
ileri geri olması hiç önemli değil....
minik sağlıklı..sen dikkat et kendine...
ne vitamini verdi sana? Elevit mi?
Yok canim centrum materna plus dha yaziyor. Icinde nerdeyse bütün vitaminler var.
olmaz sen peribacalarına gidiyorsun biz seni kıskandıksempatiksalakcinni di mi lapaci lorke
banane ben kıskandım... evin bacasına bakıp yatayım dicem ama oda hiç bir duygu uyandırmıyor içimde... keşke peribacalarında olsam diyeceğim mutlaka....
Yok canim centrum materna plus dha yaziyor. Icinde nerdeyse bütün vitaminler var.
hımm...ama 23 nisan kutlamalarından mahrumum bende..
toz toprak...aman iğrenççç...ben yatayım sen git bacım ayp ediyon
folic asit almayada devam ediyorsun değil mi?
ilk 3 ay sadece folic asit veriliyor 3. ayda ise folic asidi kesip elevit veriyor dr lar... onun içinde tüm vitaminler var...
sana erken vermiş biraz vitamini.. şimdi bebek senden besleniyor..dışarıdan aldığın vitaminler falan ona etki etmiyorki... sindirim ve besini alabilme becerisi henüz gelişmedi çünkü.. 3. aydan sonra gelişecek.. ilginnnççç........
sen araştır derim ben....
gözün aydın kuzuuuu
gözün aydın kuzuuuu
canim folic asit ben hic kullanmadim zaten . ama bu verdigi ilacdada folic asit var. Bilmiyorum burda baska arakadaslarada sordum onlarda daha farkli seyler almislar. yani isimleri farkli. Ama ayni icinde bütün vitaminler varmis. o yüzden normal herhalde. Her doktor farkli seyler yaziyo. Icindede yaziyo zaten ilk üc ay icin diye.
aa ben çok severim gezmeyi.. dağ taş toprak gezerim.. değişik yer görmek beni çok mutlu eder.....
nasıl bir gün yafu bu...o kaaa yoğunum kiiii
akşam olsada gitsek =((
akşam mı olsa...akşam gidicem kocam geç gelecek...ama çantasına ne konulacaksa o seçececek...ve öyle bir yetenekki....herşeyini ütüle o olmayanı ister....o yüzden iç çamaşırına kadar üteleyip yatağın üzerine sereceğim...o gelecek dokuzda-dokuz buçukta...dinleneyim diycek...çanta hazır değil...ben yavaş yavaş stres olucam...uyuklayacak biraz...sonra kalkacak ne giysem ne götürsem....saat 10-10-30 felan...ben daha banyoya gircem traş olucam diycek...biz çıkcaz 11.30ta ben nasıl gergin kavga etmemişsek bile kanter içinde....anammmmm neymiş gezeceğiz....
öle deme edutum en azından gezmelere gidiyorsun sen sonucu düşün stresi at kenara daha rahat olursun:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?