Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

Yok canim centrum materna plus dha yaziyor. Icinde nerdeyse bütün vitaminler var.

folic asit almayada devam ediyorsun değil mi?
ilk 3 ay sadece folic asit veriliyor 3. ayda ise folic asidi kesip elevit veriyor dr lar... onun içinde tüm vitaminler var...
sana erken vermiş biraz vitamini.. şimdi bebek senden besleniyor..dışarıdan aldığın vitaminler falan ona etki etmiyorki... sindirim ve besini alabilme becerisi henüz gelişmedi çünkü.. 3. aydan sonra gelişecek.. ilginnnççç........
sen araştır derim ben....

olmaz sen peribacalarına gidiyorsun biz seni kıskandıksempatiksalakcinni di mi lapaci lorke

hımm...ama 23 nisan kutlamalarından mahrumum bende..

banane ben kıskandım... evin bacasına bakıp yatayım dicem ama oda hiç bir duygu uyandırmıyor içimde... keşke peribacalarında olsam diyeceğim mutlaka....

toz toprak...aman iğrenççç...ben yatayım sen git bacım ayp ediyon

canim folic asit ben hic kullanmadim zaten . ama bu verdigi ilacdada folic asit var. Bilmiyorum burda baska arakadaslarada sordum onlarda daha farkli seyler almislar. yani isimleri farkli. Ama ayni icinde bütün vitaminler varmis. o yüzden normal herhalde. Her doktor farkli seyler yaziyo. Icindede yaziyo zaten ilk üc ay icin diye.

peki..
ama sen yinede içeriğindeki folic asit miktarına bak... günlük 400mg alman lazım. o vitaminin içindeo kadar folic asit yoktur...
dünya sağlık örgütünün açıkladığı birşey bu... her hamile ve hamileliği düşünen bir kadın hamile kalmadan 3 ay önce ve kaldıktan sonra 3 ay hergün 400mg folic asit almalı... bu bebğin gelişimi için çoookk önemli.. zaten folik asit diye arattır internette bu bilgilere hemen ulaşırsın....
orada nasıldır ne verirler bilmiyorum ama türkiyede her gebeye bu uygulanır.. ilk 3 ay folic asit 3. aydan sonra ise vitamin.... ihtiyaç varsada demir hapı.... bunlar olmazsa olmaz.. gebelik içn en kritik şeyler çünkü... markası, adı değişir her dr farklı verir ama illaki verir...
sen araştır yinede.... internetin var nasılsa.... yanlış şeyler yapmanı istemem

aa ben çok severim gezmeyi.. dağ taş toprak gezerim.. değişik yer görmek beni çok mutlu eder.....

ay bende aynen esım de sasırıo yorulmam yanı km ler yapalım gunlerce hıc farketmez

ıstanbul ıcınde bıle degısık bı yoldan gecıyorsak benım klasık cumlem
ayyy burdan ılk defa gecıyorum cook heyecanlıyım hihoyyyt olur
esımde alıstı artık bazen ben solemeden o kuruyo cumleyı cok heyecanlısın dımı dıye laelaelaelaelae

akşam olsada gitsek =((

akşam mı olsa...akşam gidicem kocam geç gelecek...ama çantasına ne konulacaksa o seçececek...ve öyle bir yetenekki....herşeyini ütüle o olmayanı ister....o yüzden iç çamaşırına kadar üteleyip yatağın üzerine sereceğim...o gelecek dokuzda-dokuz buçukta...dinleneyim diycek...çanta hazır değil...ben yavaş yavaş stres olucam...uyuklayacak biraz...sonra kalkacak ne giysem ne götürsem....saat 10-10-30 felan...ben daha banyoya gircem traş olucam diycek...biz çıkcaz 11.30ta ben nasıl gergin kavga etmemişsek bile kanter içinde....anammmmm neymiş gezeceğiz....

işyerimiz merkezi bi yerde olsaydı bende çıkar gezer gelirdim emme merkezden uzakta

öle deme edutum en azından gezmelere gidiyorsun sen sonucu düşün stresi at kenara daha rahat olursun:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…