Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

zeytın senı dıger topıkte kutladım burdada kutlıyım allah kucagına almayı nasıp etsın canım cok sevındım nasıl oldu yazarmısın canım

leylem canım kadın yaptı bana yaptığı ay kalan çok kişi olmuş ama ben ikinci ayda kaldım diz dirsek pozisyonu 5 dk. öyle bekledm sonra yastık koydum altıma 1 saat sonrada sabaha kadar yattım o şekilde canım
leylem seni beline kim kupa kapattı gelin butaya temizlenip götüreyim sizleri o kadına
keçi boynuzu pekmezi iç kocan ve sen

bızım ev sahıbı yaptı canım bende bogurlen koku suyu ıctım ama olmadı bu ayda olması mumkun degıl sanırım yumurtlama gunlerımde esımın yanında olmuycam cunku bıde su dız dırsek pozısyonunu pek anlamıyom bilmiyorumkismile:kedi::kedi:

zeytinciimmmmm inanamıyorummmmm süpersin canııımmm çook çookk tebrik ediyorum.adet oldum demiştin lekelenmemiymiş ay çok güzellhihoyyyt:teytey:

zeytin1007 canım ya valla hastayım ama bi haber alırım diye topiğe girdim meğersem sen hamişmişin :lepi: çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk sevindim ya Allah sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana canım hihoyyyt

bebişkom88 canım bebişini görmüşsün çok şükür senin adına çok sevindim kendine bu aralar dikkat et fazla yorulma iyi beslen bol bol su iç :))

bebişkom88 canım bebişini görmüşsün çok şükür senin adına çok sevindim kendine bu aralar dikkat et fazla yorulma iyi beslen bol bol su iç :))

Evet canim görebildim cok sükür..Senin hamilelik nasil gidiyo? Cizelge yapsana canim nekadarlik oldugunu bizde takip edelim:)

Hamileler kervanına bir arkadaşımızı daha kattık. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım... Hayırlı uğurlu olsun... :teytey:

Kızlar ben dün sabahda kontrol filmine gittim ve rahim filminin de sonucunu aldım doktoruma götürdüm tüplerim açık... hiçbir sorun görükmüyor... belki yine klomen ile devam edeceğiz belkide gonal-f kullanacağım. Ona adetim gelince karar vereceğiz.

canim film sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindimmm. insallaah bir gun bizde anne olcagizz kizlar insallah:Saruboceq:

canım gozun aydın Allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıb etsın
en son regl oldum yazmıstın bak nasıb hıc bellı olmmuyo demekkı bu ısler :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesin bugün yaaaaaaaa

canım hadı sevındım tuplerle alakalı bır sorun olmaması guzel demekkı sabırla beklemek lazım artık ve ınsallah o guzel sona kavusacagız hep bırlıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…