- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.281
gunaydın canım ıyı sukur sen nasılsın
annemler sabah yola cıktılar esım dun geldı ...
bır ıyı bır kotu dengelı gıdıyoruz ıste opuyorumnanaktan
4 gundur cok fena karnım sıs davul gıbı gergın gezıyorum
annemde sordu bısey varda soylemıyormusun dıyo kaydirigubbakcemile3
dedım yok yahu bagırsaklarda sorun var sanırım
su regl zamanı gecsın bı dr a gıdıcem galıba
yada bu fazla yumurtalar mı yaptı ne
Kızlar ben dün sabahda kontrol filmine gittim ve rahim filminin de sonucunu aldım doktoruma götürdüm tüplerim açık... hiçbir sorun görükmüyor... belki yine klomen ile devam edeceğiz belkide gonal-f kullanacağım. Ona adetim gelince karar vereceğiz.
iyiyim canım bende 3 gün maydonoz ve süt buharını yaptım hayırlısı bi değişiklik hissetmiyorum ama bakalım medıcana hastanesinin sigortası ile sözleştim ordan kartım gelince hastaneye gidecem bakalım benim neyim varmış öğrenirim inşallah bildiğimin dışında bişeyim çıkmaz bi gidelim de hastaneye hayırlısıyla gerisi Allahtan artıkın canım
günaydınnn fıstıklar nasılsınız?
yumurtalardan olabilir.. bende öyle olmuştum.....
geçer elbet...
inş güzel haber çıka bu işin sonundan lorkeciimm
günaydınnn fıstıklar nasılsınız?
kuzularrrr...gezi süperdi....hepinize şiddetle tavsiye ederim...birde biz 8 kişilik gruptuk....eğlence gırla...türk gecesi dönüşünde otobüste horon teperken bir ara şöför kalkıtı valla 10 sn felan allaha emanet gittik:)))...kapadokya ise anlatılmaz yaşanır...ıhlara vadisi,yeraltı şehirleri,göreme, şaparlar, atlar....inanın dönmek istemedim....
kuzularrrr...gezi süperdi....hepinize şiddetle tavsiye ederim...birde biz 8 kişilik gruptuk....eğlence gırla...türk gecesi dönüşünde otobüste horon teperken bir ara şöför kalkıtı valla 10 sn felan allaha emanet gittik:)))...kapadokya ise anlatılmaz yaşanır...ıhlara vadisi,yeraltı şehirleri,göreme, şaparlar, atlar....inanın dönmek istemedim....
ben 23 nisanı dinlenerek ve biraz gezerek geçirdim
cumartesi normal mesai çalıştım
pazar günü de evde iş yapmakla geçti güzeldi aslında ama dün k.valideme kızınca gece de uyuma zorluğu yaşadım. İnsanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?