Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

yumurtalardan olabilir.. bende öyle olmuştum.....
geçer elbet...
inş güzel haber çıka bu işin sonundan lorkeciimm

günaydın edutumm
helal olsun zeytine bak yılmadı çabaladı sonunda kazandı =))))
darısı sizlerin başına inş...
nasılsınnn... herşey yolunda mı?
nasıl geçti peri bacaları geziniz?

günaydın canlarım umarım hepiniz iyisinizdir hepinize güzel mutlu bir hafta diliyorum

bu arada zeytin hamileymiş çok tebrik ederim Allah sağlıkla tamamına erdirir inşallah

gayecim çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına umarım en yakın zamanda senden de bebiş haberi alırız

iyiyim canım bende 3 gün maydonoz ve süt buharını yaptım hayırlısı bi değişiklik hissetmiyorum ama bakalım medıcana hastanesinin sigortası ile sözleştim ordan kartım gelince hastaneye gidecem bakalım benim neyim varmış öğrenirim inşallah bildiğimin dışında bişeyim çıkmaz bi gidelim de hastaneye hayırlısıyla gerisi Allahtan artıkın canım

hayırlısı olsun bakalım....
inş güzel sonuçlar alırsın...

kuzularrrr...gezi süperdi....hepinize şiddetle tavsiye ederim...birde biz 8 kişilik gruptuk....eğlence gırla...türk gecesi dönüşünde otobüste horon teperken bir ara şöför kalkıtı valla 10 sn felan allaha emanet gittik:)))...kapadokya ise anlatılmaz yaşanır...ıhlara vadisi,yeraltı şehirleri,göreme, şaparlar, atlar....inanın dönmek istemedim....

günaydın Aysel hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın dinlenebildin mi

yumurtalardan olabilir.. bende öyle olmuştum.....
geçer elbet...
inş güzel haber çıka bu işin sonundan lorkeciimm

nasıb bacım ama zeytın gıbı calısma sartlarımız yoktu maalesef esım catlama zamanı gıttı dun geldı yıne son gune kadar umut kesılmez tabı devam yani kaydirigubbakcemile3

günaydınnn fıstıklar nasılsınız?

gunaydın aysel nasılsın bakalımm

ohhhhhhhh maşallah çok iyi gelmiştir eğlenmene sevindim canım

çok yorgunum ama cidden hiç dönmeyeyim dedim...evimi bile özlemdim düşünün:)))))))

loekeeciğim sen umutlu ol yine ne olacağı hiç belli olmaz tatlımmmm
edut tatilin iyi geçmesine sevindim enerji depolamışsındır bol bol ohhhh

ben 23 nisanı dinlenerek ve biraz gezerek geçirdim
cumartesi normal mesai çalıştım
pazar günü de evde iş yapmakla geçti güzeldi aslında ama dün k.valideme kızınca gece de uyuma zorluğu yaşadım. İnsanlar bazen düşünmeden konuşuyorlar.

tamam yeter.. anlatma daha fazlaa... çatlayacağım yoksa buradaaa alsanaalsanasmile

ayselcimm... hiçbirşey bebişin sağlığından önemli değil.. hamile kalınca herşeye kulak tıkayabilmeli insan.. yoksa yok yere minişi de geriyoruz.. herkes herşey konuşuyor... bunu engelleyemeyiz.. ama kulak tıkayabiliriz yerimseniben

ooohh supermiş bacım eglenmene sevındım hadı bakalım
bıze de nasıb olur ınsallah gıtmek

çoğu insan düşünmeden konuşur zaten Ayselim boşver ben lafımı esirgemem bana konuşana bende konuşuyorum kötü bi huy ama napim böyle alıştım çoğu kişi kızar bu huyuma ama ben takmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…