- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.261
Kızlar ben dün sabahda kontrol filmine gittim ve rahim filminin de sonucunu aldım doktoruma götürdüm tüplerim açık... hiçbir sorun görükmüyor... belki yine klomen ile devam edeceğiz belkide gonal-f kullanacağım. Ona adetim gelince karar vereceğiz.
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee
HAMİLEYİM
KIZLAR SABAH TEST YAPTIM POZİTİFFFF
Zeytincim dün gitmistim canim doktora cok sükür kalp atislarini görebildik.
Kızlar ben dün sabahda kontrol filmine gittim ve rahim filminin de sonucunu aldım doktoruma götürdüm tüplerim açık... hiçbir sorun görükmüyor... belki yine klomen ile devam edeceğiz belkide gonal-f kullanacağım. Ona adetim gelince karar vereceğiz.
gayecim senin adına sevindim tuplerde açık olduğuna gore vakti gelmemiş demekki sabırla bekle canım kafanı topla ve yeniden başlıyormuş gibi devam et çalışmalara.benimde 8 ay oldu doktor bekle dediği için sabrediyorumtupler ne durumda onuda bilmiorum.bu arada etlikte rahim filmi için ne ücret aldılar?sigorta olduğu halde alıyorlarmı canım
canim film sonuclarinin iyi cikmasina cok sevindimmm. insallaah bir gun bizde anne olcagizz kizlar insallah:Saruboceq:
canım hadı sevındım tuplerle alakalı bır sorun olmaması guzel demekkı sabırla beklemek lazım artık ve ınsallah o guzel sona kavusacagız hep bırlıkte
gayeciğim test sonuçlarının iyi olmasına çok sevindim canım
demek ki olmaması için bi sebep yok zaten biraz stresten uzak durmalısın canım
zaten eşinle çalışmaya başlayacakmışsın çalışırken sürekli bebek düşünmeyeceğin için bebiş tez zamanda gelecek inş. canım:Saruboceq:
Canım teşekkür ederim, çok şükür bir sorun çıkmadı rahimde yada tüplerde.Etlik zübeyde hanım'a gidiyorsun canım hiç poliklinik girişinden numara almadan kadın doğum polikliniği 27 ye gidiyorsun orası infertilite polikliniği.Oradaki sekreterden barkod alıyorsun.Sonra doktorun yanına giriyorsun ben dışarıda tedavi görüyorum 2 kez ilaçlı tedavi gördüm fakat sonuç alınmadı tüm tetkiklerim yapıldı fakat rahim filmim eksik,rahim filmi çekilmek istiyorum diyorsun.Doktor 3 ilaç yazıyor biri apranax fort film çekileceği gün çekimden 1 saat önce içiyorsun.diğeri Ornisit diye bir antibiyotik onu da çekimden 2 gün önce başlıyorsun içmeye. 3. ilaç ise film sırasında rahme verilen ilaç.Onu film çekileceği gün yanında götürüyorsun. Daha sonra doktor istek yazıp seni radyolojiye yolluyor. Radyoloji sekreterliğine isteği veriyorsun adetinin kaçıncı gününde olduğunu soruyor kaç gün sürdüğünü soruyor ve ona göre sana gün ve saat veriyor. O gün o saatte ilacınla ve 5 tane barkodla gidiyorsun ( 5 barkodu yine sıra numarası beklemeden kadın doğum 27 poliklinik sekreterliğinden alabilirsin)
Sonra zaten çekime hazır olunca seni çağırıp çekiyorlar.Ertesi gün sabaha tekrar çağırıyorlar ve kontrol filmi çekip hepsinin sonucunu birlikte 10dk içinde veriyorlar.
SGK'lıysan hiç bir ücret ödemiyorsun. (eczaneye ödediğin ilaç farkı dışında)
Bunun yanı sıra adetinin 1. yada 2. günü gün almak için git. Ayrıca film için verdikleri tarihten 1 hafta önce ve sonra prezervatifli ilişki olacak. (enfeksiyon olmaması için)[/QUOTE
çok teşekkur ederim canım verdiğin bilgiler için .allahım bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah tez zamanda
ıkı gundur gelıyorum ama topık cok sakın hayırdır kızlar gaye bende rahım fılmı cektırırmek ıstıyom ama korkuyorum yaa
canım sonuçların güzel çıkmasına çok sevindim ve bu süper bişey emin olKızlar ben dün sabahda kontrol filmine gittim ve rahim filminin de sonucunu aldım doktoruma götürdüm tüplerim açık... hiçbir sorun görükmüyor... belki yine klomen ile devam edeceğiz belkide gonal-f kullanacağım. Ona adetim gelince karar vereceğiz.
canım ya hakkaten çok sevindim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: rabbim saglıklı ve hayırlı bi ömür nasip etsin kaçıncı denemede oldu bebek1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma
7.gün Ölçmedim Çalışma
8.gün 36,7 Çalışma
9.gün 36.6 Çalışma
10.gün 36.1 Çalışma
11.gün 36.4 Çalışma
12.gün 36,7 Çalışma
13.gün 36,9
14.gün 36,7 Çalışma
15.gün 36,9
16.gün 36,8 Çalışma
17.gün 36,8
18.gün 36,9
19.gün 36,8 Çalışma
20.gün 36,8
21.gün 37,0
22.gün 37,0
23.gün 36,9
24.gün 36,7
25.gün 36,8 kahverengi leke
26.gün 36,8
27.gün 36,9
28.gün 36,9 vvvveeeeeeeeeeee
HAMİLEYİM
KIZLAR SABAH TEST YAPTIM POZİTİFFFF
bende aranıza katılabilirmiyim:) 5 hafta 4 günlük hamileyim çok farklı bi duygu bu yaaaaa
günaydın lorkkeee....
erkencisin benim gibi...
nasılsın bakalım?
günbaydın kızlar....zeytin hamileymniş e süper...ben demiştim:)))) çalışan kazanır elması kızarır..siz öle yatarsanız bak olmaz:))))lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?