Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

aman canım salla ne dedıyse de ...
emınım o rahatca uyumustur kendıne edersın ...
sen kendını dusunmezsen bı baskası hıııc dusunmez o yuzden hee deyıp gececeksın

lapacımmm...kuzum sende bebişinle gitcen daha ne gezmelere....o yüzden sen ne kıskanacaksın beni...yerim seniiii

zemuszemus
yemesemde yedim görüneyim barriii......
valla şu koskoca 3 günlük tatili yedik gezemeden =( içime oturdu kaldı =(((

kuzum ama bende emin ol yorgunum evde deli gibi çamaşır var ve hiççç dinlenemedim.....

hiç iyi gelmedi..kaynana ve eltimin incilerini duymak istermisiniz. onlarla geçti vakit
eltim dediki ( ilk defa soruyor bu arada) alısveriş yaptınmı. basladık ama çok bişi almıyorum dünyanın parası zaten dedim. tabi 2 şer tane alsan yeter. biri kirlenince öbürünü giydirirsin dedi.. 2 çocuk büyütmüş nası büyüttüğü de ortada yani. cahil mi desem artniyetlimi anlamadım.
bende öreyim bişeyler dedi. hırka yelek. eğer örersen büyük olsun. bebek yazın dogacak giydiremem sonra dedim.
kaynanamı hiç anlatmıyım sinirlerim dayanmıyo... kalbim hiç dayanmıyo.

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes tatilden bahsetmniş benimkide süperdi karşıki teyzelerle pikniğe gitti çocuklarıyla top oynadık mangal yaptık süperdi ya ne kadan mikemmeldi boshayallersmile

yav pınarcım boşverrr... sabah ayselde aynı şeyi söyledi.. ağız torba değilki büzesin... en iyisi kulak tıkamak... ister art niyet olsun ister cahillik.. sen bebişini düşün..gerisini boşver.. isteyen istediğini desin istediğini yapsn.. sende istediğini yap yerimseniben

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkes tatilden bahsetmniş benimkide süperdi karşıki teyzelerle pikniğe gitti çocuklarıyla top oynadık mangal yaptık süperdi ya ne kadan mikemmeldi boshayallersmile

ohh..ne güzel kıvırcıkım yaaaa.... enerji depoladın dimi bol bol =)

oo edutum iyi eglenmişsiniz balla kıskandım
pınarım bende kayınvalidede yok eltide yok ama bi görümce varki beyinlere zarar
bu arada aferin zeytine ya nasıl sevindim anlatamam ama zeytinin hikayesini hatırlıyan var mı
lorkecim hayırlısı olsun olurmu canım güzel haberler ver bize
ya kızlar dün akşam üzeri gögüslerimin ucuna birden bir sancı girdi uyuştu resmen deliye döndüm ya soyunup oturdum resmen eşim en son uyuşturucu bir krem var onu verdi de sürdüm geçti azıcık mikrop falan mı kaptım ki

kizlar gunaydinnnnnnnnnnn.. herkes iyidir insallah .
bundan sonra yine her sabah her gun beraberizzz ,cunkuu
ca,lismiyorum artikkkkkkkkkkkkksempatiksalakcinni

lapacım sorma ya kollarım ve bacaklarım sızlıyo o kadar çok oynamışım ki süperdi
teyze diyo ki bana böyle zıplayıp durursan tabi bebek tutmaz kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kıvırcık.. hiç bilgim yok.. umarım bişi yoktur....

kizlar gunaydinnnnnnnnnnn.. herkes iyidir insallah .
bundan sonra yine her sabah her gun beraberizzz ,cunkuu
ca,lismiyorum artikkkkkkkkkkkkksempatiksalakcinni

hoşgeldin ravzanur... en büyük hayalim.... evde oturmak boshayallersmile
inş bebiş doğduğunda gerçek olucak bu isteğim..

lapacım sorma ya kollarım ve bacaklarım sızlıyo o kadar çok oynamışım ki süperdi
teyze diyo ki bana böyle zıplayıp durursan tabi bebek tutmaz kaydirigubbakcemile3

fırsatın varken atla zıpla.. sonra yatakta rahat bir uyku bile çekemiyr duruma geliyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…