Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canım bildiğim kadarıyla evet akıntı olunca yumurtlama oluyor bende öle bi tepki olmadığından anlamıyorum canım

halevcim ,nuzul cumm yaa buu yumurtlama su salgi aki oluyoya ozaman oluncami cocugun olma gunu o gun daha yakin oluyoo ,bu salgiyimi bekleyeyim yanii:bbo:

hosgeldın aramıza ev hanımı yerimseniben
cocugun olma gunu derken hamılelık sansını kastedıyorsun sanırım
o yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldıgınde yumurtluyorsun demek onun 2 gun oncesı ve sonrasında calısma olursa ıyı olur
cunku yumurta oluyor ama ne zaman catlıyor bılmıyoruz catlayınca da 24 saat omru var sanırım o yuzden gun asıırı ılıskı tavsıye edılıyor

lorkem canim hosbuldukk . ozaman ben bu aksamda bir deneme yapayim cunku bu aralar benim gunumm daha o salgiyi gormedim buyuk ihtimal yarin veya diger gun olur bakalimm .yaaa bide su calismayi boyle sartli yapmak beni ve esimi cok kasiyoo akannehir

benide kasıyor bana kalsa hiç yapmak istemiyorum yatasıya direk uyku moduna geçmek isteyenlerdenim ama eşimi de çaresiz bırakamıyoyum:kedi:

lorkem canim hosbuldukk . ozaman ben bu aksamda bir deneme yapayim cunku bu aralar benim gunumm daha o salgiyi gormedim buyuk ihtimal yarin veya diger gun olur bakalimm .yaaa bide su calismayi boyle sartli yapmak beni ve esimi cok kasiyoo akannehir

aynı sorundan gecen ıkı ay bende cok muzdarıp oldum ve soguyo ınsan
o yuzden bu ay hıc bısey demedım yumurtlama gunu vs
zaten bız soylemesek onların bıldıgı yokkı kacıncı gun vs ...
o yuzden sen dogal hale getırmek ıcın uygun gunlerde cekıcılıgını kullan calısmaya yonlendır
bayanssulusmile yerimseniben

sengözlerimebaksanab:jeyyar: onerini dikkate alacmsositososito

kızlar ben de gördüm kırmızıları.
rabbim inşş en kısa zamanda bizide anne yapar. hafta sonunu eşimi harap ettim. sonrada çok üzülüyom bu duruma. offf ya 2 aydır bal tarçın çörek otu yaptım. bişey yok. dr.gitmem lazımdı randevu aldım. kasıldım biraz gitmedim kaçtım. ne yapacağımı bilmiyorum.

tabiki dra gideceksin canım kaçmak yok en azından yönlendirir seni

gayeee hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım ama fazla kalamıyorum :))

gaye hsg nin temiz çıkmasına çok sevindim ben şimdi napcaksınız

Canım şimdi adet olmayı bekliicem duruma göre ya yine klomen deneyeceğiz (ki doktor klomen ile biraz daha devam etme taraftarı) yada gonal-f iğnelere geçeceğiz.

pazar günü yazmıştım ama burda değildiniz bi arkadaş pazartesi günü burda oluruz yazmış ne güzel burdan dertleşiyorsunuz...ben daha yeni hamile kaldım 5 haftalık ilk bebeğim olucak süpriz oldu sayılır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…