- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #2.381
canim akinti herzaman oluyoda boyle sumukumsu bir salgi oluyo ogun mus tam gun olarak okudum k .k da dogrumu kisositosositocanım bildiğim kadarıyla evet akıntı olunca yumurtlama oluyor bende öle bi tepki olmadığından anlamıyorum canım
halevcim ,nuzul cumm yaa buu yumurtlama su salgi aki oluyoya ozaman oluncami cocugun olma gunu o gun daha yakin oluyoo ,bu salgiyimi bekleyeyim yanii:bbo:
lorkem canim hosbuldukk . ozaman ben bu aksamda bir deneme yapayim cunku bu aralar benim gunumm daha o salgiyi gormedim buyuk ihtimal yarin veya diger gun olur bakalimm .yaaa bide su calismayi boyle sartli yapmak beni ve esimi cok kasiyoo akannehirhosgeldın aramıza ev hanımı yerimseniben
cocugun olma gunu derken hamılelık sansını kastedıyorsun sanırım
o yumurta akı gıbı uzayan akıntı geldıgınde yumurtluyorsun demek onun 2 gun oncesı ve sonrasında calısma olursa ıyı olur
cunku yumurta oluyor ama ne zaman catlıyor bılmıyoruz catlayınca da 24 saat omru var sanırım o yuzden gun asıırı ılıskı tavsıye edılıyor
lorkem canim hosbuldukk . ozaman ben bu aksamda bir deneme yapayim cunku bu aralar benim gunumm daha o salgiyi gormedim buyuk ihtimal yarin veya diger gun olur bakalimm .yaaa bide su calismayi boyle sartli yapmak beni ve esimi cok kasiyoo akannehir
sengözlerimebaksanab:jeyyar: onerini dikkate alacmsositosositoaynı sorundan gecen ıkı ay bende cok muzdarıp oldum ve soguyo ınsan
o yuzden bu ay hıc bısey demedım yumurtlama gunu vs
zaten bız soylemesek onların bıldıgı yokkı kacıncı gun vs ...
o yuzden sen dogal hale getırmek ıcın uygun gunlerde cekıcılıgını kullan calısmaya yonlendır
bayanssulusmile yerimseniben
kizlar ben kactim opuldunuzzŞeniz
hoşbulduk canım ama fazla kalamıyorum :))gayeee hoşgeldinnnn opuyorumnanaktan
gaye hsg nin temiz çıkmasına çok sevindim ben şimdi napcaksınız
slm supreme hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?