Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

EDUTCUm sen ve ben kaldık.anlat bakalım nasıl öğrendin hamileliğini eşin nasıl tepki verdi öğrenince?

canlarım hepicinize iyi akşamlar iyi haftasonları haftasonu giremezsem hepicinizin Anneler günün kutlu olsun olan olmayan herkesin bende dahil

selam kk nın en güzel hatunları =)))
naparsınız giremedim baya oldu ara açıldı yine. telaşımız vardı da kardeşimi istediler dün akşam onunla ugrasıyoduk.
varmı yeni güzel gelişmeler

ayy hadı hayırlı olsun guzel telaseler bunlar
verdınızmı pekı kardesını

cok gecmıs olsun ustuste kotu denk gelmıs
sadaka falan verebılrısınız bence
hepınızı Allah korusun
çocuk dindar ama azcık diyim şimiden... namaz kılarmı ki kız..
azıcık dindar ne kız
komık tabır olmus neyse
ben dusunuyom bu arada aklıma gelırse yazarım sana
ben sabah gittimm geldimmm guzelimm caliskan KARIYIMM velhasill

kizlarr bende islerimi bitirdim simdi kocis geldiiii ve yine disari cikacazzz
oohh buttun gun gez bakalım
daha da bana gezentı demeyı yasaklıom bu topıkte
ravza benı gectı

bence super bısye
hıc hasta olmaz merak etme
pımpırıklendıkce kotu olur
sakınan goze cop batar
bende valla olsun bebegım Allahın ıznıyleole bıseyden gerı kalmayı falan dusunmuyorum Allah ım saglık versın de

sonra annelerın psıkolojısı erkenden cokuyo cocuk olunca herseyden mahrum kaldım vs durumlarına gırıyolar
halbukı bunu yapan kendılerı yanı
sakın ve stressız olmak lazım bence

gunaydın kıvırım naber
kocan yokmu nobettemı yoksa

senı pek ctesı gormezdım buralarrda
nabtınız dun çalışma ısını
yukseldımı atesın bıraz daha

benım daha 1-2 gun var heralde bugunde yukselmedı nasıb bakalım ınsalah yumurtların
akıntım ve sancım var yumurtlayacak gıbı ama :26:

burdan bi arkadaşın bebeği oldu da o bebek için mevlüt okutuyor bugün oraya gitcem

burdan bi arkadaşın bebeği oldu da o bebek için mevlüt okutuyor bugün oraya gitcem

hadı bakalım hayırlı olsun Allah kabul etsın ..
bızde bugun ızmıte dugune gıdıcez
gece donucez
maksat babamları gormek dugunu olan cocugu en son 7-8 yıl once falan gordum sanırım

sorma ya
nazar degdi kuzum nazar
dün azcık tartıştık kocişle artık gece yarısına dogru barıştık ama
bu seferde adamın ben üsteyken erken boşalacagı tuttu yani gitti bütün spermcikler hiç içerde kalmadı
ondan önceki günde bişi olmamıştı zaten bi önceki gün yine ben üstteydim
yani bu ay mundar oldu anlıycan

ya bide bu sabah 5 te kalktım ateş 36.1 7 de 36.2
8 de 36.1 çıktı sinir oldum
bende işaretlemedim bişi anlamadım bu işten yumurtlamadım ben demekki ama bu 14. gün
şaştım kaldım

kızım hıc bellı olmaz sızın hem sayı cok hemde hızlılar onlar atlamıslardır ılerı dogru sen merak etme :86:
bende hep son ana kadr teyakkuzda beklıom valla aynı duruma dusmemek ıcın
:78:

ya bide bu sabah 5 te kalktım ateş 36.1 7 de 36.2
8 de 36.1 çıktı sinir oldum
bende işaretlemedim bişi anlamadım bu işten yumurtlamadım ben demekki ama bu 14. gün
şaştım kaldım

normalde kacta olcuyordun pekı
bence ılk olctugunu baz alıp ısaretle cok saat farkı yoksa 1 saat varsa da 0.1 ekle yaz
gecen aykı klomenden dolayı belkıde yavas yavas duzgunce buyuyodur yumrutan
etkısı dıer aya devam eder derler hep

normalde 8 8 buçuk arası ölçüyorum
napcam şimdi

Selam hanımlar; Yarın burada olamayacağım için bu yazıyı şimdi yazmak istedim.
Evlendikten sonra 10 ay boyunca bebek sahibi olmak için çaba harcadım.Stresli bekleyişleri,
depresyonları,doktora giderken durmaya yakın olan kalbi,doktor çıkışı gözyaşlarını v.s.
hepsini yaşadım.Bu sürece bu topicteki bir çok kişi şahit oldu.
kutu kutu içilen ilaçlar,bulunamayıp tüm eczanelerde aranan iğneler,günlü saatli çalışmalar,
derken bu arada sürekli yüzleşmek zorunda olunan tek çizgiler....
Geçen yıl bunları yaşarken anneler gününde çok üzülmüş ve ağlamıştım "Ben neden anne olamıyorum"
diye. Bu yıl anneyim! Anneler günü geldi ve kucağımda kızımlayım; fakat bugün anladım ki
Ben geçen yıl daha çok anneymişim. O yaşadıklarımın içinde o kadar çok şartlanmışım ki
kucağımda bir bebek olmasına farkedememişim.Bebeğimi beklediğim sürede içtiğim her hapta,
vurulduğum her iğnede,gördüğüm her tek çizgili testte ve ettiğim her duada ve gözümden
akan her gözyaşında ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Ona kavuşmak için verdiğim çabayla ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Bugün burada bebeğini kucağına almış,almak için çaba harcayan ve bebeği yolda olan tüm
arkadaşlarımın Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum.
Bugün içimden geçenleri bu şekilde yazmak istedim sizlere.
Hepinizi çok seviyorum.

canimm icim burkuldu resmen cok sevindim yazdiklarina bi tarafinda keske bu yil bende senin duygulari yasaydim dedim . hepinizin anneler gunu kutlu olsun

slm canlarım ben geldım ama kımse yok epey zamandır gırmıyodum pc bozuktu ne var ne yok sanırım pek bı degısıklık olmamıs ben yokken kımse hamıs kaldımı merak edıyorum gecmıse bı göz atttım ama kıvırcık calısmaların devam edıyor sanırım allah seneye bugun bebeklerınızle kutlamayı nasıp etsın ınsallah bızde 6. ayımıza gırdık masallah zaman oyle cabuk gecıyokı kızlar yasayınca görurusunuz tekmelerını 10 gündür hıssedıyorum bıraz tembeldı sanırım benım bebek cinsiyetı de hala ögrenemedık bı erkek dedı bı kız dedı bı gostermıyo dedı kafamız karıstı bulundugumm yerde gıdecek baska dr da yok o yuzden beklıyoruz hepınızıoptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…