- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.581
aminnn canimmmmmmmmmm
kizlar ben cikiyorummmmm sizio seviyorum kendinize iyi bakin ..
aminnn canimmmmmmmmmm
kizlar ben cikiyorummmmm sizio seviyorum kendinize iyi bakin ..
selam kk nın en güzel hatunları =)))
naparsınız giremedim baya oldu ara açıldı yine. telaşımız vardı da kardeşimi istediler dün akşam onunla ugrasıyoduk.
varmı yeni güzel gelişmeler
bize ailecek nazar değdi sorma.Önce ben kolumu yaktım.derken Nil 4 gün ateş içindeydi ne olduğunu anlayamadık diş sandık çıkmadı.6. hastalık olabilir dedi dr. o da değilmiş derken öksürmeye başladı.Çok şükür tam o iyileşti derken eşimde böbrek taşı çıktı düşürmeye çalışıyor zavallım derkengeçen pazar bende bir boğaz ağrısı derken sesim kısıldı, mide bulantısı 2 gün yemek yiyemedim.2 kere acillik oldum.Çok şükür sesim henüz yok ama bugün daha iyiyim.Allah beterinden korusun.Çok üzgünüm zaten son iki haftadır doru dürüst emmiyordu Nil hemen bırakıyordu.Şimdi antibiyotik kullanmak zorunda olduğumdan ben emzirmiyorum.Korkarım bu arada bırakabilir zaten sütüm çok az(( Nilim Büyüdü teyzesi.buluşalım bir gün.Adana'da ne yaptınız?
azıcık dindar ne kızçocuk dindar ama azcık diyim şimiden... namaz kılarmı ki kız..
oohh buttun gun gez bakalımben sabah gittimm geldimmm guzelimm caliskan KARIYIMM velhasill
kizlarr bende islerimi bitirdim simdi kocis geldiiii ve yine disari cikacazzz
ahh ahh tabiki gezerimde bide bebek olsaaa daha iyi gezerizz canim yaaa.. sanada bol gecmis olsun aslinda sana yazi yazarken yazacaktim bir an unutmusum gecmis olsun canimturkiyede havalar isiniyo yavas yavs burasi gibi degil o yonden daha sanslisinizz allah saglik versin gerisi boss
hatta esimle gecen sezon dag kiyafetleri bakmaya gittigimizde bir sirt cantasi vardi bebegi ona oturtturuyosun dur bir resim koyayim esim dedi bizde alir daga cikariz bisey degil cocugu boronsit yapacak
ahh ahh hayal kurmak guzelde gerceklesse daha guzel olacakk
sevgiler saygılar bizden...bittoş sen hiç antibiyotik kullandınmı hamileyken?
naber lan lorke
burdan bi arkadaşın bebeği oldu da o bebek için mevlüt okutuyor bugün oraya gitcem
gunaydın kıvırım naber
kocan yokmu nobettemı yoksa
senı pek ctesı gormezdım buralarrda
nabtınız dun çalışma ısını
yukseldımı atesın bıraz daha
benım daha 1-2 gun var heralde bugunde yukselmedı nasıb bakalım ınsalah yumurtların
akıntım ve sancım var yumurtlayacak gıbı ama :26:
sorma ya
nazar degdi kuzum nazar
dün azcık tartıştık kocişle artık gece yarısına dogru barıştık ama
bu seferde adamın ben üsteyken erken boşalacagı tuttu yani gitti bütün spermcikler hiç içerde kalmadı
ondan önceki günde bişi olmamıştı zaten bi önceki gün yine ben üstteydim
yani bu ay mundar oldu anlıycan
ya bide bu sabah 5 te kalktım ateş 36.1 7 de 36.2
8 de 36.1 çıktı sinir oldum
bende işaretlemedim bişi anlamadım bu işten yumurtlamadım ben demekki ama bu 14. gün
şaştım kaldım
normalde kacta olcuyordun pekı
bence ılk olctugunu baz alıp ısaretle cok saat farkı yoksa 1 saat varsa da 0.1 ekle yaz
gecen aykı klomenden dolayı belkıde yavas yavas duzgunce buyuyodur yumrutan
etkısı dıer aya devam eder derler hep
normalde 8 8 buçuk arası ölçüyorum
napcam şimdi
canimm icim burkuldu resmen cok sevindim yazdiklarina bi tarafinda keske bu yil bende senin duygulari yasaydim dedim . hepinizin anneler gunu kutlu olsunSelam hanımlar; Yarın burada olamayacağım için bu yazıyı şimdi yazmak istedim.
Evlendikten sonra 10 ay boyunca bebek sahibi olmak için çaba harcadım.Stresli bekleyişleri,
depresyonları,doktora giderken durmaya yakın olan kalbi,doktor çıkışı gözyaşlarını v.s.
hepsini yaşadım.Bu sürece bu topicteki bir çok kişi şahit oldu.
kutu kutu içilen ilaçlar,bulunamayıp tüm eczanelerde aranan iğneler,günlü saatli çalışmalar,
derken bu arada sürekli yüzleşmek zorunda olunan tek çizgiler....
Geçen yıl bunları yaşarken anneler gününde çok üzülmüş ve ağlamıştım "Ben neden anne olamıyorum"
diye. Bu yıl anneyim! Anneler günü geldi ve kucağımda kızımlayım; fakat bugün anladım ki
Ben geçen yıl daha çok anneymişim. O yaşadıklarımın içinde o kadar çok şartlanmışım ki
kucağımda bir bebek olmasına farkedememişim.Bebeğimi beklediğim sürede içtiğim her hapta,
vurulduğum her iğnede,gördüğüm her tek çizgili testte ve ettiğim her duada ve gözümden
akan her gözyaşında ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Ona kavuşmak için verdiğim çabayla ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Bugün burada bebeğini kucağına almış,almak için çaba harcayan ve bebeği yolda olan tüm
arkadaşlarımın Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum.
Bugün içimden geçenleri bu şekilde yazmak istedim sizlere.
Hepinizi çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?