Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

off ammada kaynatmsiisniz kizlar okudum vallahi bu sefer sonra bir sorun cimasin diyeeee

kiz halev benimde adet duzensizlii olmaya basladi bendede pko olmasin .pko dedigin MIYOM demeee:26:

gunaydın hanımefendı
ruyamda sneı gordum dun
bana gelmıssınız gayeyle
dun konustuk ya hemen ruyama gırdın valla

ne cabuk geldın kız sen ısten
dah asabah burdaydın

ben sabah gittimm geldimmm guzelimm caliskan KARIYIMM velhasill

kendinde kaynana olcan yaa yillaraaa karsii hazirlikik yapiyo senin VICDANN ,saka bir yana iyi yapmisin kuzuuu
küseyimmi lan...kaç gündür anlatıp duruyoum idrarımda bakteri çok diye...herkesler yorum yaptı sağolsun....nasılmış ravza hanım, ,nsan bazen gözden kaçırabiliyormuş

uyuzzzz :94:gecmis olsun ilk once tabikii:89:sonraa ben yokkken yazmsiin oraya burdayken degil sen burdayken senin tum yazdiklarini okuyom ben:95:he ayrica icin rahat olsun kus senin doktorun bizden daha iyi bilr .eger icin rahat etmezse baska doktora sorr bence daha ferah olursun

saol canımcım.sen nasılsın?ben pek giremiyorum eskisi gibi.cumartesi günleri çalışmadığımdan işleri bitirmek için çırpınıyorum.kimseden haberim yok uzun zamandır.

iyiyim canım henüz geciken adetim gelmek bilmedi sabah idrar testi tek çizgiydi ama ateş ölçüyom 4 gündür hergün 1 derece yükseliyor anlamadım gitti canım hayırlısı bakalım

geriye kıvırcan, lorkee, ravza ve ben kaldık b,izlerde peş peşe dizildimi topikimiz tamamdır demek hayırlısı bakalım bizler için dua et kuzum

hoşgeldin canım ama güle güle demeliyiz sanırsam bi yerinde duramadın sende, yok kuzu miyom değil ama küçük kist şeklinde inci gibi dizili yani

canim n yapayim sabah isten geldim evlerimi topladimm kaynanamin sirasi bende bu haftadaki temizligi onu yaptim eveime girdim hopp kacam geldi trasa giitti geldikten sonraa bisikletle disarida tur atariz dedii

RAVZANUR benim için de gezin.biz bu aralar hastalıktan pek gezemedik.Ancak böğürtlenimi memnun etmek için şöyle arabayla yarım saatlik turlar atıık o kadar.bahar gelecek de gezecez diye halaaaa umudum var.
Rabbim bebek isteyen her kadına hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inş.

sorma her şeyi kafama takıyorum...sorma bacım...çok kötü zamnalar geçirdik şikir iyiyiz

ahh ahh tabiki gezerimde bide bebek olsaaa daha iyi gezerizz canim yaaa.. sanada bol gecmis olsun aslinda sana yazi yazarken yazacaktim bir an unutmusum gecmis olsun canim turkiyede havalar isiniyo yavas yavs burasi gibi degil o yonden daha sanslisinizz allah saglik versin gerisi boss

hatta esimle gecen sezon dag kiyafetleri bakmaya gittigimizde bir sirt cantasi vardi bebegi ona oturtturuyosun dur bir resim koyayim esim dedi bizde alir daga cikariz bisey degil cocugu boronsit yapacak
ahh ahh hayal kurmak guzelde gerceklesse daha guzel olacakk

sorma her şeyi kafama takıyorum...sorma bacım...çok kötü zamnalar geçirdik şikir iyiyiz

hepsini unutuyosun.Bundan sonra hep iyi şeyler olur inş.Aklından çıkarmaman gereken senin yaşadığn tüm duygularından bebeğinin de etkileniyor olması.O nedenle mümkün olduğunca sakin mutlu geçir bu günlerini

eweeettt cok kafaya takiyo MESELAA kardesinin arkadsi bekarmis onu bile kafaya takiyo gerisini sen dusun yani sebincimm

Kızlar ben kaçıyoruuumm... Beren bir türlü uykuya dalamadı. yanına yatayım azıcık.öptüm herkesi

bahaneyle sende yatiyon deme anali kiz uykucular siziiii:86:

walla bilmiyorum sadece ben mi böyleyim ama anne olduğumdan beri kendim için hiç bir yere gitmedim.hayatım tamamen değişti.Annemler buradayken annem çık kocanla biraz gez derdi de bebeğimi bırakamazdım.hala öyle geçen akşam acile gittik eşimle.Bakıcı teyzeyi aldık evinden getirdik.acildeyim ölüyorum ama aklım ondaydı o saatte hiç ayrı kalmadık ki.uyku saati geldi bensiz uyumaz diye ağlayacaktım neredeyse.Onunla bir yere gitmek de tam bir stres yükü bana.en yakın yere giderken iki koca çanta ile gidiyoruz.birinde giyecekler birinde yiyecekler.aman şunu aldım mı aman bunu aldım mı hadi giyinsin tam çıkacan kusar üstünü değiştir tam çıkacan altına yapar.evden çıkmadan yoruluyorum inan.Annem her dışarı çıkışımızda bir daha sizle bir yere gitmcem derdi ama hep gelirdi. korkunç değil ama yorucu bir süreç biraz büyüyene kadar.çok küçükken zaten çok sık emdiği için hapis oluyorsun sonra da aman çorba saati aman yoğurt saati aman meyve saati aradan çıkıyosun.Gerçi ben biraz stresli bir tipim beki de ondan.40 günlük bebekle bara gidenleri de biliyorum.gezemiyorum ama yine de güzel bir şey anne olmaz.Rabbim hepinize nasip etsin.

SEBINCIMMM inanirmisin ayni benimgibisin galiba bende anne olursam tipki sen olurum galibaaa.alalhim bu guzeligin yaninda zorluklar hic bile desene bir gulusune kurban herseyysagl8ikla buyut yavrunu sebincimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…