- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.561
benim bi arkadaşım var çok severim kendisini aile dostlarımış güzel kız ama
83 ya da 84 dogumlu olması lazım
açık ama iyi kızdır
evet kıvırcanım banada fazla geldi ama yapcek bişi yok beklemekten başka hayırlısı olsun
hoşgeldin ravzam pco bende adet düzensiliği yapıyor canım ama son 1 yıldır neredeyse düzenli gelirdi bu ay şaşırdı uyuz adet
gunaydın hanımefendı
ruyamda sneı gordum dun
bana gelmıssınız gayeyle
dun konustuk ya hemen ruyama gırdın valla
ne cabuk geldın kız sen ısten
dah asabah burdaydın
yok kuzu...benim malesef engelleyemediğim vicdanım...annemler gelecek hafta sonu dedim anneler gününde tek kalmasın onuda çağırdım gelecek....kocası yazlıkta diğer oğlu istanbulda ama ben sanki kadın tek yaşıyan biri vicdan yapıyorum....
küseyimmi lan...kaç gündür anlatıp duruyoum idrarımda bakteri çok diye...herkesler yorum yaptı sağolsun....nasılmış ravza hanım, ,nsan bazen gözden kaçırabiliyormuş
Herkeslere Selamlaaaarrrrr...
Evim evim güzel evim! diyorum.1.5 günlük ayrılıktan sonra evime kavuştum... Yorucu birseyahat oldu.Kısa süreli gidip gelmek daha da yoruyor insanı. Çok şükür Adana'da hiç sorun yaşamadım.Uçakta da sıkıntı yaşamadan gittim geldim.
Sizler nasılsınız?
Halev'im test yapmışsın tek çizgi çıkmış sanırımHayırlısı olsun.Fakat ateşin yüksek.hala adet olmadın mı peki?
hosgeldinizzz beren hanimida artik gezmeyemi alistiriyon anali kiz gezersiniz artikinn
RAVZİŞİM hoşgelmişsen sefalar getirmişsen
yahu EDUTCAN CADISI
bişi olmazzzzzzz bu senin ve bebeğin saglıgı için içmezsen asıl kötü olur
sen iç gönül rahatlığıyla rabbim korur kuzunu
lorkeeee
kocişle gelcem
hosbuldukk gulummmmmmmmmmmm
annem aradı bi rüya görmüşte
benim ananem 12 sene felçliydi oturamıyordu bile sürekli yatakta 2010 da vefat etti
dün gece ananem annemin rüyasına girmiş
anneme demiş ki
ben gümüşhaneye gidiyorum bi 1 hafta 10 gün kalmam lazım yanında beni tutma demiş
annemde senin ne işin var orda çok uzak orası demiş
hamile ya benim 1 hafta 10 gün kalmam lazım onun yanında tutma beni demiş
şok oldum ya inşallah hayra işarettir
ben anlamadim ya kim hamileydikii
kız lorkeee...sana ne diycem kardeşimin arkadaşına kız bakıyoruz, kapalı birini, Ankarada memur çocuk eli yüzü düzgün, varmı hiç arkadaşın oralarda
bir cöpcatanligin eksiktiii
selam kk nın en güzel hatunları =)))
naparsınız giremedim baya oldu ara açıldı yine. telaşımız vardı da kardeşimi istediler dün akşam onunla ugrasıyoduk.
varmı yeni güzel gelişmeler
hosgeldinn canimmm melegimizz n yapiyoo iyidir inssallahh vallahi bizde henuz bir degisiklik yok oldugumuz yerde sayiyiozzz
NE ZAMAN gelsem kimse yok.çok şükür gaye seni yakaladım.nbr?zeynep hanım nasıllar?
sebincimmm hosgeldin sendeeee
kizlarr bende islerimi bitirdim simdi kocis geldiiii ve yine disari cikacazzz
saol canımcım.sen nasılsın?ben pek giremiyorum eskisi gibi.cumartesi günleri çalışmadığımdan işleri bitirmek için çırpınıyorum.kimseden haberim yok uzun zamandır.
off ammada kaynatmsiisniz kizlar okudum vallahi bu sefer sonra bir sorun cimasin diyeeee
kiz halev benimde adet duzensizlii olmaya basladi bendede pko olmasin .pko dedigin MIYOM demeee:26:
kizlarr bende islerimi bitirdim simdi kocis geldiiii ve yine disari cikacazzz
canim n yapayim sabah isten geldim evlerimi topladimm kaynanamin sirasi bende bu haftadaki temizligi onu yaptim eveime girdim hopp kacam geldi trasa giitti geldikten sonraa bisikletle disarida tur atariz dediiiyiyim canım henüz geciken adetim gelmek bilmedi sabah idrar testi tek çizgiydi ama ateş ölçüyom 4 gündür hergün 1 derece yükseliyor anlamadım gitti canım hayırlısı bakalım
geriye kıvırcan, lorkee, ravza ve ben kaldık b,izlerde peş peşe dizildimi topikimiz tamamdır demek hayırlısı bakalım bizler için dua et kuzum
hoşgeldin canım ama güle güle demeliyiz sanırsam bi yerinde duramadın sende, yok kuzu miyom değil ama küçük kist şeklinde inci gibi dizili yani
bebeği olanlar varsa Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin
ben hamileyim canım.....
kizlar benim sag gögsüm sizliyo uc kismina dogru ince ince neden olurki:26:
tü tü tü maşallahhem de 17 haftalık olmuş.yakında pıt pıtlarını duyarsın.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. en güzel dönemindesin şimdi tadıı çıkar.hiç bir şeyi kafana takma.
RAVZANUR benim için de gezin.biz bu aralar hastalıktan pek gezemedik.Ancak böğürtlenimi memnun etmek için şöyle arabayla yarım saatlik turlar atıık o kadar.bahar gelecek de gezecez diye halaaaa umudum var.
Rabbim bebek isteyen her kadına hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin inş.
sorma her şeyi kafama takıyorum...sorma bacım...çok kötü zamnalar geçirdik şikir iyiyiz
sorma her şeyi kafama takıyorum...sorma bacım...çok kötü zamnalar geçirdik şikir iyiyiz
Kızlar ben kaçıyoruuumm... Beren bir türlü uykuya dalamadı. yanına yatayım azıcık.öptüm herkesi
ahh ahh tabiki gezerimde bide bebek olsaaa daha iyi gezerizz canim yaaa.. sanada bol gecmis olsun aslinda sana yazi yazarken yazacaktim bir an unutmusum gecmis olsun canimturkiyede havalar isiniyo yavas yavs burasi gibi degil o yonden daha sanslisinizz allah saglik versin gerisi boss
hatta esimle gecen sezon dag kiyafetleri bakmaya gittigimizde bir sirt cantasi vardi bebegi ona oturtturuyosun dur bir resim koyayim esim dedi bizde alir daga cikariz bisey degil cocugu boronsit yapacak ahh ahh hayal kurmak guzelde gerceklesse daha guzel olacakk
Kızlar ben kaçıyoruuumm... Beren bir türlü uykuya dalamadı. yanına yatayım azıcık.öptüm herkesi
SEBINCIMMM inanirmisin ayni benimgibisin galiba bende anne olursam tipki sen olurum galibaaa.alalhim bu guzeligin yaninda zorluklar hic bile desene bir gulusune kurban herseyysagl8ikla buyut yavrunu sebincimm
aminnn canimmmmmmmmmmAmin darısı sizlerin başına İnş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?