Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

oy oy maşallah 6 aylık oldu ha ne çabuk geçiverdi zaman öyle yahu
boşver kızım ya kız erkek ne farkeder
çok bekledin bu bebeği saglıklı dogsunda gerisi boş

biz geçen ay aşılama yaptırdık ama tutmadı kuzucum ya kısmet
dualarını esirgeme olur mu

Son düzenleme:
"""anne olmak... kelimelerin anlamını yitirdiği ilk kez ifade zorluğu çektiğim bir konu.... ben anne olanların anneler gününü kutlamak istemiyorum...onlar zaten anne olmayı tattılar ve o büyük nimetin içindeler... anne olmak için can pahasına çaba sarfeden ve bu yolda bir adım ilerlemeyi bile kendine çooookkk büyük ödül sayan değerli anne adaylarının anneler gününü kutluyorum...."""

bi anneler günü anca bu kadar güsel ifade edilebilir dedim kendi kendime
LORKEM
RAVZİŞİM
HALEVİM rabbim yar ve yardımcınız olsun ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM

günaydın canlarım hepinize hayırlı güzel haftalarrrrrrrrrrrrrr

arkidişlerimbenim ateşim cumartesi, pazar ve bugün 36,7ye sabitlenmiş şekilde devam ediyor napıcam bilemedim ben yaaaaaaa ayrıca ateş ölçme tablosu yapmak istedim yapmadım çünkü yabancı dilim yok çeviripde yapmaya çalıştım yine olmadı biriniz bana yapabilirmisinizzzzzz:26:

oy kuzum benim ne güzelde ifade etmişsin gerçekten duygulandım, bizde seni çok seviyoruz

hoşgeldin canım koccaman oluvermişsin sende maşallah canım yaaaaaaa boşver cinsiyet bence çünkü sende bizler gibi çok bekledin ve kavuşmana az kaldı Allahım sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah

bencede çok güzel ifade etmiş ve bizlerede okuttuğun için sağol kıvırcanım

ateşin heycanlandırdı beni yaaa
süper bişi sabitlenmesi
ya bu kaçıncı günün ki test yapsaydın bi

süper bişi sabitlenmesi

canım bugün 44.günüm internetten test siparişi vericem işte bakalım evde hiç yok ayrıca yine 5-6 tl vermek istemiyorum tek teste o yüzden biraz daha beklicem sanırsam kuzum

süper bişi sabitlenmesi

günaydın helvam, ravzam, kvrcanımn....nabersiniz ateşli hatınlar...

ravzam.sen hauck markasını biliyormusuun nasıl bir marka

canım bugün 44.günüm internetten test siparişi vericem işte bakalım evde hiç yok ayrıca yine 5-6 tl vermek istemiyorum tek teste o yüzden biraz daha beklicem sanırsam kuzum

anladım yani ateşin son gün düşenlerden değilsen
süpper gidiyuor ateşin
mesela benim ateşim son gün pat diye düşüveriyor sonra umutlanıp müzülüyorum
bakalım senin ki böyle mi devam etcek yoksa son gün mü düşüvercek

günaydın helvam, ravzam, kvrcanımn....nabersiniz ateşli hatınlar...

ravzam.sen hauck markasını biliyormusuun nasıl bir marka

günaydın Edutum

bilmiyorum ki canım:26: bekleyip görücez bakalım hayırlısı olsun

slm canlar nasılsınız halev basbasamı kaldık test yap en kısa zamanda 44 gün az bı zaman degıl normalde kac gunde bır oluyonkı?

slm canlar nasılsınız halev basbasamı kaldık test yap en kısa zamanda 44 gün az bı zaman degıl normalde kac gunde bır oluyonkı?

hoşgeldin canım, 44 gün uzun ama benim normal böle sarkması pco dan düzensiz adetlerim oluyor canım o yüzden bekliyorum birazcık testlerim gelince yaparım artıkın

hoşgeldin canım, 44 gün uzun ama benim normal böle sarkması pco dan düzensiz adetlerim oluyor canım o yüzden bekliyorum birazcık testlerim gelince yaparım artıkın
anladım canım cünkü benımkı en gec 28. gun olurdu ondan sordum hayırlısıyla adetı olamzsın ınsallah bu ay

zaten asılamayla normal ılıskı arasındakı fark yuzde 5mıs sanırım normal ılsıkıyı aksatma sen genede esıne bol bol kuru yemıs kayısı üzüm ıncır yedır ben oyle yapmıstım

zaten asılamayla normal ılıskı arasındakı fark yuzde 5mıs sanırım normal ılsıkıyı aksatma sen genede esıne bol bol kuru yemıs kayısı üzüm ıncır yedır ben oyle yapmıstım

eşimin sperm tahlilleri çok iyi geldi kuzucum ya
niye olmuyor hala bizde anlamadfık

zamanı vardır canım bekle her seyde bı hayır var unutma hamıle kaldıgın an tüm bunları hatırlamıycaksın bıle ınan bana kafana takma unuttugun ay hamıle kalıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…