- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.601
slm canlarım ben geldım ama kımse yok epey zamandır gırmıyodum pc bozuktu ne var ne yok sanırım pek bı degısıklık olmamıs ben yokken kımse hamıs kaldımı merak edıyorum gecmıse bı göz atttım ama kıvırcık calısmaların devam edıyor sanırım allah seneye bugun bebeklerınızle kutlamayı nasıp etsın ınsallah bızde 6. ayımıza gırdık masallah zaman oyle cabuk gecıyokı kızlar yasayınca görurusunuz tekmelerını 10 gündür hıssedıyorum bıraz tembeldı sanırım benım bebek cinsiyetı de hala ögrenemedık bı erkek dedı bı kız dedı bı gostermıyo dedı kafamız karıstı bulundugumm yerde gıdecek baska dr da yok o yuzden beklıyoruz hepınızıoptum
Selam hanımlar; Yarın burada olamayacağım için bu yazıyı şimdi yazmak istedim.
Evlendikten sonra 10 ay boyunca bebek sahibi olmak için çaba harcadım.Stresli bekleyişleri,
depresyonları,doktora giderken durmaya yakın olan kalbi,doktor çıkışı gözyaşlarını v.s.
hepsini yaşadım.Bu sürece bu topicteki bir çok kişi şahit oldu.
kutu kutu içilen ilaçlar,bulunamayıp tüm eczanelerde aranan iğneler,günlü saatli çalışmalar,
derken bu arada sürekli yüzleşmek zorunda olunan tek çizgiler....
Geçen yıl bunları yaşarken anneler gününde çok üzülmüş ve ağlamıştım "Ben neden anne olamıyorum"
diye. Bu yıl anneyim! Anneler günü geldi ve kucağımda kızımlayım; fakat bugün anladım ki
Ben geçen yıl daha çok anneymişim. O yaşadıklarımın içinde o kadar çok şartlanmışım ki
kucağımda bir bebek olmasına farkedememişim.Bebeğimi beklediğim sürede içtiğim her hapta,
vurulduğum her iğnede,gördüğüm her tek çizgili testte ve ettiğim her duada ve gözümden
akan her gözyaşında ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Ona kavuşmak için verdiğim çabayla ben bugünkünden daha çok Anneymişim!
Bugün burada bebeğini kucağına almış,almak için çaba harcayan ve bebeği yolda olan tüm
arkadaşlarımın Anneler Günü'nü canı gönülden kutluyorum.
Bugün içimden geçenleri bu şekilde yazmak istedim sizlere.
Hepinizi çok seviyorum.
slm canlarım ben geldım ama kımse yok epey zamandır gırmıyodum pc bozuktu ne var ne yok sanırım pek bı degısıklık olmamıs ben yokken kımse hamıs kaldımı merak edıyorum gecmıse bı göz atttım ama kıvırcık calısmaların devam edıyor sanırım allah seneye bugun bebeklerınızle kutlamayı nasıp etsın ınsallah bızde 6. ayımıza gırdık masallah zaman oyle cabuk gecıyokı kızlar yasayınca görurusunuz tekmelerını 10 gündür hıssedıyorum bıraz tembeldı sanırım benım bebek cinsiyetı de hala ögrenemedık bı erkek dedı bı kız dedı bı gostermıyo dedı kafamız karıstı bulundugumm yerde gıdecek baska dr da yok o yuzden beklıyoruz hepınızıoptum
"""anne olmak... kelimelerin anlamını yitirdiği ilk kez ifade zorluğu çektiğim bir konu.... ben anne olanların anneler gününü kutlamak istemiyorum...onlar zaten anne olmayı tattılar ve o büyük nimetin içindeler... anne olmak için can pahasına çaba sarfeden ve bu yolda bir adım ilerlemeyi bile kendine çooookkk büyük ödül sayan değerli anne adaylarının anneler gününü kutluyorum...."""
bi anneler günü anca bu kadar güsel ifade edilebilir dedim kendi kendime
LORKEM
RAVZİŞİM
HALEVİMrabbim yar ve yardımcınız olsun ANNELER GÜNÜNÜZÜ KUTLARIM
ateşin heycanlandırdı beni yaaa
süper bişi sabitlenmesi
ya bu kaçıncı günün ki test yapsaydın bi
ateşin heycanlandırdı beni yaaa
süper bişi sabitlenmesi
ya bu kaçıncı günün ki test yapsaydın bi
canım bugün 44.günüm internetten test siparişi vericem işte bakalım evde hiç yok ayrıca yine 5-6 tl vermek istemiyorum tek teste o yüzden biraz daha beklicem sanırsam kuzum
günaydın edutcan
günaydın helvam, ravzam, kvrcanımn....nabersiniz ateşli hatınlar...
ravzam.sen hauck markasını biliyormusuun nasıl bir marka
anladım yani ateşin son gün düşenlerden değilsen
süpper gidiyuor ateşin
mesela benim ateşim son gün pat diye düşüveriyor sonra umutlanıp müzülüyorum
bakalım senin ki böyle mi devam etcek yoksa son gün mü düşüvercek
slm canlar nasılsınız halev basbasamı kaldık test yap en kısa zamanda 44 gün az bı zaman degıl normalde kac gunde bır oluyonkı?
slm canlar nasılsınız halev basbasamı kaldık test yap en kısa zamanda 44 gün az bı zaman degıl normalde kac gunde bır oluyonkı?
leylemmmmmmmm
kuzucum
anladım canım cünkü benımkı en gec 28. gun olurdu ondan sordum hayırlısıyla adetı olamzsın ınsallah bu ayhoşgeldin canım, 44 gün uzun ama benim normal böle sarkması pco dan düzensiz adetlerim oluyor canım o yüzden bekliyorum birazcık testlerim gelince yaparım artıkın
slm canım naber nasılsın
zaten asılamayla normal ılıskı arasındakı fark yuzde 5mıs sanırım normal ılsıkıyı aksatma sen genede esıne bol bol kuru yemıs kayısı üzüm ıncır yedır ben oyle yapmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?