Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

halevım ya atesını normalde regl oncesı olcmedınmı pekı daha once
normalde nası oldugunu bılsek cok belllı olur
cunku atesın cıdden yuksek :26:
ama belkıde senın yapın boyledır ıste bılemıyoruz ..
ne zmn gelıo senın testler pekı

edutum kuzum nasılsınız pasamız nasıl

ben cıkıcam kızlar 5 dk ya da sızlere bı slm edeyım dedım
ogleden sonra gelırım ınsallah

halevim 37.1 yüksek bi ateş ya
şaşırdım demekki sende adet oldugu gün ateşi düşenlerden olucan
inşallah agrılar adet belirtisi diildir

günaydın edutcan

günaydın kıvırım evet baya yüksek ateş bende şaşırdım 3 gün aynı değerdeyken son iki gün 2şer derece birden arttı:97::96: inşallah canım bakalım beklicez başka çare yok kiiiiiii:95:

canım normalinde bi kere ateş ölçtüğüm zaman hiç bu kadar yükseldiğini görmemiştim o yüzden şuan şaşkınım bazen kafam estiğinde ölçerdim hiç bu kadar yüksek ateşime rastlamadım regl öncesi ölçmek aklıma gelmedi adetimin gelmesi bu kadar uzayınca meraktan ölçeyim dedim ve sonuç bu, dediğin gibi belki yapım böledir bilemiyorum ki sanırım bugün gelecek testlerim öğleden sonra

günaydın kıvırım evet baya yüksek ateş bende şaşırdım 3 gün aynı değerdeyken son iki gün 2şer derece birden arttı:97::96: inşallah canım bakalım beklicez başka çare yok kiiiiiii:95:

inşallah hayırlara vesiledir

huhu nabıyorusnuz
ben geldım ama sızler dagılmıssınız
benım bıraz canım sıkkın
dun babam halsız dusmus mamalarını da ıcmıyormus bı suredır kendımı denıcem demıs

ole olunca dun aksma hastaneye yatırmıslar
serum falan takılı suan ıyı cok sukur ama
neden bole kendıne dıkkat etmıyo canımm sıkılıyo ya
uzaklarında olmakta ayrı dert zaten

hoşgeldin canım geçmiş olsun baban için, bu yaştan sonra zor geliyordur babanada bide insan alışık olmayınca zorlanıyor biliyorsun ki şunuda unutma ki insanlar yaşlandıkça çocuklaşır umarım bian önce çıkar hastaneden üzme kendini

kuzum üzülme...en azından hastanede...malesef ,nsan canının acısı bitince unutuyor ve özellikle babalar hastalanıp yaşlandıklarını bir türlü kabullenemiyor

saol canım .. ya kesınlıkle babamı tanıyomıyorum bazen cok hassas alıngan vs olmus bıde
kendı kendıne bole bıseyler yapıyo
uzuyo bızı sonra da
kuzum üzülme...en azından hastanede...malesef ,nsan canının acısı bitince unutuyor ve özellikle babalar hastalanıp yaşlandıklarını bir türlü kabullenemiyor
evet hastanede mecbur yıyıyor o serumları ama ne gerek var ıste
kendıne dıkkat etse bole olmayacak yanı
ve zorla gıdıyo hastaneyede yanı abım goturmese hayatta gıtmez

ah ah bu büyükler biz aynı şeyi yapsak agızlarından düşürmezler kızarlar
kendileri aynı şeyi yapınca nolcak canım derler
benim annemde böyle sinir ediyor beni
ama iyiymiş şimdi kuzucum telaş yapma dua edelim bol bol inş.

evet cok sukur ıyıydı konsutugumda
ctesı eskısehıre gıdıyoruz zaten 1 hafta orda olacagız esımın de ıslerı var bı kac yakın sehır gezecek bende annem babamla kalırım o yokken
kardesımle de konustum kocasından ızın cıkarsa o da gelecek
moral olur bıraz hem bızımkılere

babam zaten ole annemde psıkolojık hasta bacakalrım tutuluyo vs dıo
abımlere gecmısler orda kalıyolar sımdı
abım kızmıs bı basınıza yemıyonuz ıcmıyonuz olceksınız orda dıye
zorla getırmıs eve onları

ole de babam sevmıyo hıc rahat edmeıom ben ıyı olda evımıze gıdelım dıomus anneme

giderseniz süper moral olur valla güselmiş çok sevindim

ne güzel işte inşallah kardeşinde gelebilirde iyi moral olursunuz anne ve babana canım hem sizede değişiklik olur

kuzularrrrrrrrrrrr benim testler geldi ama hemen yapmak istemiyorum eğer cesaret edersem yaparım ve sonucu size bildiririm o yüzden sakın üstelemeyin belkim gece kırmızılarım gelir belli olmassssssssss o yüzden bakalım nolcekkk sonuç

kız kıvır senin testler geldimi kuzum

hadı hayırlı olsun bakalım
zaten sımdı yapma halevım
ama kesınlıkle sabah atesını olctukten sonra yap bak yoksa yarın doverım senı
negatıf bıle cıksa bısey olmaz yanı
sen bı yap ıcımız rahatlasın yahuu
catlatacan bızı burda
kıvırın da geldı tetslerı

benımde bugun pre seed ve ıcınde 10 tane testımgeldı
hadı hepımıze hayırlı olsun bakalım

ravzam nerde yahuu
o da ovulasyın testı almıstı nabıyo acaba calısmalara mı verdı kendını yoksa

kuzum zaten öle yapıcam önce ateşimi ölçeceğim eğer halen yüksek çıkarsa testi yaparım belkim bide cesaret gerektiriyor tabisi bakalım canım, zaten sonuca hazırlıklıyım kuzum napim dünyanın sonu değil bişi değil şimdi değilse sonra muhakkak gelicektir bebişim

hayırlı olsun o zaman ikinizinkide hadi bakalım umarım uğurlu gelir hepicimize bu arada benim testleri arkadaşım yolladı kuzum içine ovülasyon testlerinden kalanları ve 1 tanede elinde kalan preseed jelini de koymuş sağolsun inşallah gerek kalmaz da kalırsa da kullanacağız artıkın

kesin Ravza kendini çalışmalara kaptırdı

yavyularımmmmmmmmmm hepicinizi öper müsade isterim artık çıkma vaktim gelmiştir haydin iyi akşamlar yarın görüşürük belkim akşama da görüşebilirük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…