- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.661
kızım bılıyor ya kaan hocayı bılmez olurmu ama resmen bole kendını begenmıs
yok bılımsel verıler zart zurt takıntılı bı adam
aman salla yanı dınlemıcez zaten de mecbur ona gıttık asılama zeynep kamılde oldu ya ordakı urolog
arman ozdemır adı
bıde dıo kadın sıtelrınde falan yorum yapan doıktorlar var dıyo onları dınlemeyın bılmemne
orda reklem yapıyolar kendı hastanelrınde tupe yonlendırıyolar falan dıo
ee kendıde amelıyata ıkna etmeye calısıo mesela
kısss lorkee mikro cerrahiyi devlet karşılıyo biz devlet hastanesinde olduk mikrocerrahi ile beş kuruş ödemedik varikosel ameliyatından korkmayın eşim aynı gün çıktı eve gittik 4 ay sonra bebiş geldi değerler acayip düzeliyo
ama elle muaynede bişi çıkmamış bacım ya...1.derece varikosele gerek var mıki ameliyata?
naber bu arada
elle çıkmadıysa pek faydası olmaz doğru şekerim. nossun bizim cadı huysuzlanıyo şimdi gidiyorum mucksss bu arada halevin elbiseleri müthişşş
kısss lorkee mikro cerrahiyi devlet karşılıyo biz devlet hastanesinde olduk mikrocerrahi ile beş kuruş ödemedik varikosel ameliyatından korkmayın eşim aynı gün çıktı eve gittik 4 ay sonra bebiş geldi değerler acayip düzeliyo
elle çıkmadıysa pek faydası olmaz doğru şekerim. nossun bizim cadı huysuzlanıyo şimdi gidiyorum mucksss bu arada halevin elbiseleri müthişşş
bıttem ya valla bne bılmıyom bızde devlet hastanesı doktoruna gıttık o dedı esıme sıızn normal varıkosel amelıytı olmaz gorunmez damarlar cunku cok bellı degıl dedı
o yuzden mıkrocerrahı olman lazım ama onuda devlet karsılamıyo dıye asılamayı karsılıyo nede olsa dıe herkes bı asılama daha deneyelım deyıp ertelıyo bole dedı :26:
başka bi doktora gidin bence siz ondan sonra karar verirsiniz. o doktor yanlış biliyo mikro cerrahi dediği bi gözlük var onu takıp yapıyolar ameliyatı biz ankarada olmuşken siz istanbulda çok rahat olabilirsiniz
canlar nbrsinizzz
bis iyiyiz oğluşla vakit akıp gidio zaman daralıo işe başlamam gerek 24 unde ama patronumu arayıp şu ücretsiz 6 ay olan iznimin 2 ayını daha kullanacağımı solicem bakalım ne diycek sonrada ya gorumcem ya k.valide bakar heralde oda belli değil ama bakalım zaman ne gosterecek belkide işi bırakıcam anlaşamazsak.
sizde ne var ne yok bakalım kuzularrr
tabi canım bi ara gidersiniz eşin gelmiyomu buralara sende gelsen yaaevet bıttem esımle konustuk oda sole dedı
belkıde bızım gıttgımız hastanede yok mıkrocerrahı adamda orda calıstıgı ıcınmı ole dedı dıye dusunduk ıyı nıyetle
ama resmen devlet karsılamıo gelın bız yaparız ozelde demeye getırdı
bedava yapsa da o adama gıtmem yanı buyuk konusmayayım ama
su asılamadan sonra temmuzda gıderız dıe dusunduk
suan esım sureklı sehır dısı vs ıhale zamanı falan dıye cok yogun
bıde ben cok sık bogaz etmek ıstemıom yanlıs anlamasından cekınıyom
bu asılama da olmazsa gıdıcez zaten nasıb bakalım
valla canım gelmek ıstıyom bende ankarayatabi canım bi ara gidersiniz eşin gelmiyomu buralara sende gelsen yaa
bitter çikolatam nasılsın bakem Melek hanım nasıl
lorkecan günün nasıl geçti
oo halev hanım sızı bu saatlerde burda gormek guzel
esın aksamcımıydı
valla ben gune gıttım muhabbet vs derken
eve geldım yemek yetıstırdım
sımdı de utu masasını actım o bana ben ona bakıoz
günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr
ay bacılar benim bu sabah ki ateşim 37.1 çıktı emme şuan kasık ağrım başladı gibi sanırım adetim geliyorum diyor, zaten rüyamda adet oluyordum hayırlısı olsun napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?