Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

kuzucanlar aldığım diğer iki elbiseyide ekledim bakın bakalım beğenecekmisiniz neyse ben şinçik yemeğe gidiyorum afiyet olsun sizlere öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzz

kısss lorkee mikro cerrahiyi devlet karşılıyo biz devlet hastanesinde olduk mikrocerrahi ile beş kuruş ödemedik varikosel ameliyatından korkmayın eşim aynı gün çıktı eve gittik 4 ay sonra bebiş geldi değerler acayip düzeliyo

ama elle muaynede bişi çıkmamış bacım ya...1.derece varikosele gerek var mıki ameliyata?

naber bu arada

ama elle muaynede bişi çıkmamış bacım ya...1.derece varikosele gerek var mıki ameliyata?

naber bu arada

elle çıkmadıysa pek faydası olmaz doğru şekerim. nossun bizim cadı huysuzlanıyo şimdi gidiyorum mucksss bu arada halevin elbiseleri müthişşş

elle çıkmadıysa pek faydası olmaz doğru şekerim. nossun bizim cadı huysuzlanıyo şimdi gidiyorum mucksss bu arada halevin elbiseleri müthişşş

bıttem ya valla bne bılmıyom bızde devlet hastanesı doktoruna gıttık o dedı esıme sıızn normal varıkosel amelıytı olmaz gorunmez damarlar cunku cok bellı degıl dedı
o yuzden mıkrocerrahı olman lazım ama onuda devlet karsılamıyo dıye asılamayı karsılıyo nede olsa dıe herkes bı asılama daha deneyelım deyıp ertelıyo bole dedı :26:

başka bi doktora gidin bence siz ondan sonra karar verirsiniz. o doktor yanlış biliyo mikro cerrahi dediği bi gözlük var onu takıp yapıyolar ameliyatı biz ankarada olmuşken siz istanbulda çok rahat olabilirsiniz

başka bi doktora gidin bence siz ondan sonra karar verirsiniz. o doktor yanlış biliyo mikro cerrahi dediği bi gözlük var onu takıp yapıyolar ameliyatı biz ankarada olmuşken siz istanbulda çok rahat olabilirsiniz

evet bıttem esımle konustuk oda sole dedı
belkıde bızım gıttgımız hastanede yok mıkrocerrahı adamda orda calıstıgı ıcınmı ole dedı dıye dusunduk ıyı nıyetle
ama resmen devlet karsılamıo gelın bız yaparız ozelde demeye getırdı
bedava yapsa da o adama gıtmem yanı buyuk konusmayayım ama

su asılamadan sonra temmuzda gıderız dıe dusunduk
suan esım sureklı sehır dısı vs ıhale zamanı falan dıye cok yogun

bıde ben cok sık bogaz etmek ıstemıom yanlıs anlamasından cekınıyom
bu asılama da olmazsa gıdıcez zaten nasıb bakalım

canlar nbrsinizzz
bis iyiyiz oğluşla vakit akıp gidio zaman daralıo işe başlamam gerek 24 unde ama patronumu arayıp şu ücretsiz 6 ay olan iznimin 2 ayını daha kullanacağımı solicem bakalım ne diycek sonrada ya gorumcem ya k.valide bakar heralde oda belli değil ama bakalım zaman ne gosterecek belkide işi bırakıcam anlaşamazsak.

sizde ne var ne yok bakalım kuzularrr

hakkında hayırlısı olsun canım once bebegını dusun
nasıl ıcın rahat edecekse oyle yap bencede ..
aman bızde bı degısıklık yok ıste gun sayıyoz hala
bı halevın reglı 40 gunu aştı
merak edıoz ınsallah bı suprız yapar bıze dıye

tabi canım bi ara gidersiniz eşin gelmiyomu buralara sende gelsen yaa

bitter çikolatam nasılsın bakem Melek hanım nasıl

lorkecan günün nasıl geçti

tabi canım bi ara gidersiniz eşin gelmiyomu buralara sende gelsen yaa
valla canım gelmek ıstıyom bende ankaraya
kuzenım de dogum yaptı onu merak edıyorum
senı de gormek ısterım
bı gelsem program yogun olacak ama ankaraya ofıs actılar ordakı ıslerı baska bırı halledıyo artık
esımde kafa dagıtmaya arada gıdıo sadece

bitter çikolatam nasılsın bakem Melek hanım nasıl

lorkecan günün nasıl geçti

oo halev hanım sızı bu saatlerde burda gormek guzel
esın aksamcımıydı

valla ben gune gıttım muhabbet vs derken
eve geldım yemek yetıstırdım
sımdı de utu masasını actım o bana ben ona bakıoz

kociş gecede ya o yüzden açıyorum canım tek canım sıkılıyor vakit öldürüyorum internette bide sizlere bakem dedim

ben dün yapıverdim ütümü çok şükür kurtuldum

günaydın hatunlarrrrrrrrrrrr

ay bacılar benim bu sabah ki ateşim 37.1 çıktı emme şuan kasık ağrım başladı gibi sanırım adetim geliyorum diyor, zaten rüyamda adet oluyordum hayırlısı olsun napalım

hayırlısı olsun kuzum...zaten bebek yoksa gelisnde sende rahatla yeni aya başlagıç yap dimi ama

halevim 37.1 yüksek bi ateş ya
şaşırdım demekki sende adet oldugu gün ateşi düşenlerden olucan
inşallah agrılar adet belirtisi diildir

günaydın edutcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…