- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.641
yanı elle bakıp tam emın olmayınca rrenklı doplerde de baktılar kesın olduguna karar verdıler
elle cok barız degıldı sanırım :26:
ya sorma esımın kontrolu vardı degerler cok dusuk cıktı bu sefer ya bı konusalım vıtamın vs tavsıye edermı bıde kaan hocaya sordugumuzu vs konusurz dıye
ben gırmeyecektım esım sen de gır dedı
geri doktor sınır ettı benı
ben dedım 2 hafta randevu alamadık bekleme devresınde de kaan hocaya da maıl yoluyla da danısmıstım ben bunları tavsıye ettı ama sız ne dersınız vs dıye
adam bız bılımsel verılere bakarızz bunlar ot çöp vs ınternet bılgı kırlılıgı kafanızı karıstırmayın bole seylerle falan dedı para tuzagıymıs tupe yonlendrııyolarmısta falan fılan
sonra kendısı esıme sızın hersey normal nıe bebegımız olmuyo dersen sorun sende senın cocugun olmuyo dedı
sınır oldum ya herıfe
o yuzden mıkrocerrahıyle varıkosel amelıyetı olacakmıs onunda devlet karsılamıo ama yok benım amerıka dıplomam var bu konuda ozel hastanede yapıyoruz bu amelıyatı falan fılan
kım para tuzagına cekıyorsa ıste
bıde benım yanımda ole demesıne sınır oldum aklı sıra o psıkolojıye sokup amelıyata yonlendırecek yanı
neyse cıktık ben dedm sallıyo sade
bılımsel verı yokmus ben kendım gordum burda dıer topıkte kaan hocanın tavsıyesıyle vıtamın kullanıp tup bıle zor dedıklerının normal yolla hamıle kaldıgını
dedım kecıboynuzu ıcıyo esım desek heralde bızı odadan atacaktı yaka paça
neyse yanı onu dınlemıcez vıtamın vs ıcıcez bız hazıran ortasına kdr
hıcte benım ıcımde bı endıse vs bısey yok cok sukur
sebepsız bı rahatlık var zaten asılamdan berı
cok beklemıcez ınsallah
yok bacım yok.. sakın bence ameliyat felan olmayın...Do.Dr.Teoman Cem KADIOLU Mikrocerrahi varikosel ameliyat, erkek ksrl
günaydın kuzularımmmmmm benim bugün sabah ki ateşim nedense 36.9 çıktııııııııııı:26:
tamda mal bir dra düşmüşsünüz güzelim para tuzağını kendi yapıyor bide eşinin yüzüne doğru öle bişi denir mi ya sen kimsin ben olsam laf sokardım, bencede hemen ameliyat olmayın kuzum varikosel ameliyatının pek bi farkı yok benim drumda öle söylemişti bu değerlerle başka dra gitsen hemen varikosel ameliyatı yaparlar demişti ama eşimde varikosel yok çünkü renkli dopleerle bakılmıştı ona
gunaydın halevım yaa kızım sen hemen bı test yap senın atesın ucuyo valla
hayırlısı olsun ınsallah guzel bıseyden atesın yuksektır
yada gec yumurtladın adetın gelmek uzeremı dıcem ama bılmedım valla :44:
bende sınır oldum doktora bı kere kesın olması gerekse bıle o doktora gıtmem yanı tavrı cok sınır bozucuydu
ay kuzum evde testim yok internetten sipariş verecektim ya başka topikde konuştuğum bi arkadaş da 2-3 ay öncesinde 50 adet olanından aldıydı onda 40 tanesi duruyormuş bana yollayacak bugün o yüzden siparişi vermedim testler peşrembe yada cuma elimde olur ancak o aman yapailirim test çünkü evde de yok güzelim, belkide adetim gelecektir bende bilmiyorum ki kuzum yumurtlasam akıntım yok onuda anlayamıyorum şaştım kaldım bekliyorum napim:26:
bencede gitme o dra döverim lan ben onu uyuz kendini bi halt sananlardan
bu arada canlarım ben internetten elbise aldıydım 3 tane ikisi geldi onları da denedim resimlerimi ekledim albüme bi bakın hele nasılmış aldıklarım üzerime nasıl olmuş yorum yazarsanız sevinirim
ay kuzum evde testim yok internetten sipariş verecektim ya başka topikde konuştuğum bi arkadaş da 2-3 ay öncesinde 50 adet olanından aldıydı onda 40 tanesi duruyormuş bana yollayacak bugün o yüzden siparişi vermedim testler peşrembe yada cuma elimde olur ancak o aman yapailirim test çünkü evde de yok güzelim, belkide adetim gelecektir bende bilmiyorum ki kuzum yumurtlasam akıntım yok onuda anlayamıyorum şaştım kaldım bekliyorum napim:26:
bu arada canlarım ben internetten elbise aldıydım 3 tane ikisi geldi onları da denedim resimlerimi ekledim albüme bi bakın hele nasılmış aldıklarım üzerime nasıl olmuş yorum yazarsanız sevinirim
çok cici olmuşun kuzum...insanda kilo olmayınca hepsi yakışıyor.....maşallah
sımdı baktım elbıselerın 3 u de cok guzel elbıselerın
hangı sıteden aldın sen bunları
ama benden sana tavısye eccik daha kılo alıversen super hatun olursun elbıselerrde daha da guzel oturur ustune valla
teşekkür ettim kuzum sağolasın
markafoniden aldım canım dökümlü-altı pileli olanı oda arkadaşım doğum günü hediyesi olaraktan 2 ay öncesinden aldı fiyatı 40tl, diğerlerinden turuncu olanı 25 tl, diğer vizon rengi dar elbise de 27tl henüz o elime geçmedi geçsin onuda giyip resmini çekinip koyuveycem albüme
kız ben kilo vermeye uğraşıyorum ne alması az daha alırsam top gibim olur işe yuvarlanarak gelirim
gerizekalıya bak yaya sorma esımın kontrolu vardı degerler cok dusuk cıktı bu sefer ya bı konusalım vıtamın vs tavsıye edermı bıde kaan hocaya sordugumuzu vs konusurz dıye
ben gırmeyecektım esım sen de gır dedı
geri doktor sınır ettı benı
ben dedım 2 hafta randevu alamadık bekleme devresınde de kaan hocaya da maıl yoluyla da danısmıstım ben bunları tavsıye ettı ama sız ne dersınız vs dıye
adam bız bılımsel verılere bakarızz bunlar ot çöp vs ınternet bılgı kırlılıgı kafanızı karıstırmayın bole seylerle falan dedı para tuzagıymıs tupe yonlendrııyolarmısta falan fılan
sonra kendısı esıme sızın hersey normal nıe bebegımız olmuyo dersen sorun sende senın cocugun olmuyo dedı
sınır oldum ya herıfe
o yuzden mıkrocerrahıyle varıkosel amelıyetı olacakmıs onunda devlet karsılamıo ama yok benım amerıka dıplomam var bu konuda ozel hastanede yapıyoruz bu amelıyatı falan fılan
kım para tuzagına cekıyorsa ıste
bıde benım yanımda ole demesıne sınır oldum aklı sıra o psıkolojıye sokup amelıyata yonlendırecek yanı
neyse cıktık ben dedm sallıyo sade
bılımsel verı yokmus ben kendım gordum burda dıer topıkte kaan hocanın tavsıyesıyle vıtamın kullanıp tup bıle zor dedıklerının normal yolla hamıle kaldıgını
dedım kecıboynuzu ıcıyo esım desek heralde bızı odadan atacaktı yaka paça
neyse yanı onu dınlemıcez vıtamın vs ıcıcez bız hazıran ortasına kdr
hıcte benım ıcımde bı endıse vs bısey yok cok sukur
sebepsız bı rahatlık var zaten asılamdan berı
cok beklemıcez ınsallah
oy maşallah ateşin iyi çıkmış hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallahgünaydın kuzularımmmmmm benim bugün sabah ki ateşim nedense 36.9 çıktııııııııııı:26:
ona
ay sacmalama halevım yaa
gayet fıt gorunuyorsun hatta dedıgım gıbı bıraz alsan bıle olur yanı
keısnlıkle kılo verme bak
esın ne dıo bılmıom gercı ama azıcık kılo olması guzel oluyo ya benım kı 60 ın altına ınmemı ıstemıyo
ben de 58 olayım deyıp duruyodum ama kızıyo
gerizekalıya bak ya
bak kuzucum elle dopplerle hiç farketmez eger varikosel varsa ameliyat olun şansınız artar emin ol
ama bence bu yaz azcık vitamin toplasın olmazsa kışa girerken olur
hem eşimd erki hamile kalma oranları hep yazın artmıştır hormonların etkisiyle bu yazı iyi degerlendirelim
oy maşallah ateşin iyi çıkmış hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah
teşekkür ettim kuzum sağolasın
markafoniden aldım canım dökümlü-altı pileli olanı oda arkadaşım doğum günü hediyesi olaraktan 2 ay öncesinden aldı fiyatı 40tl, diğerlerinden turuncu olanı 25 tl, diğer vizon rengi dar elbise de 27tl henüz o elime geçmedi geçsin onuda giyip resmini çekinip koyuveycem albüme
kız ben kilo vermeye uğraşıyorum ne alması az daha alırsam top gibim olur işe yuvarlanarak gelirim
ne topu be pinpon topumu...delimisin sen yaa 47 diyorsun ya
ay halevvvvvv
bu vizon renginden olana bayıldımmmmmmmm
sorma kıvırım bende bayıldım emme henüz elime geçmedi 12sinde kargoya vereceklermiş cuma yada pazartesi elimde olur herhalde
ya bende istiyourm byle almayı ama
şimdi dar gelir geniş gelir bazen kalıbı farklı oluyor
cesaret edemiyorum
ne topu be pinpon topumu...delimisin sen yaa 47 diyorsun ya
haleve 2 tane cakıversene edutum
hakedıyo valla
ya bende istiyourm byle almayı ama
şimdi dar gelir geniş gelir bazen kalıbı farklı oluyor
cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?