Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın kuzularımmmmmm benim bugün sabah ki ateşim nedense 36.9 çıktııııııııııı:26:

tamda mal bir dra düşmüşsünüz güzelim para tuzağını kendi yapıyor bide eşinin yüzüne doğru öle bişi denir mi ya sen kimsin ben olsam laf sokardım , bencede hemen ameliyat olmayın kuzum varikosel ameliyatının pek bi farkı yok benim drumda öle söylemişti bu değerlerle başka dra gitsen hemen varikosel ameliyatı yaparlar demişti ama eşimde varikosel yok çünkü renkli dopleerle bakılmıştı ona

gunaydın halevım yaa kızım sen hemen bı test yap senın atesın ucuyo valla
hayırlısı olsun ınsallah guzel bıseyden atesın yuksektır
yada gec yumurtladın adetın gelmek uzeremı dıcem ama bılmedım valla :44:

bende sınır oldum doktora bı kere kesın olması gerekse bıle o doktora gıtmem yanı tavrı cok sınır bozucuydu

ay kuzum evde testim yok internetten sipariş verecektim ya başka topikde konuştuğum bi arkadaş da 2-3 ay öncesinde 50 adet olanından aldıydı onda 40 tanesi duruyormuş bana yollayacak bugün o yüzden siparişi vermedim testler peşrembe yada cuma elimde olur ancak o aman yapailirim test çünkü evde de yok güzelim, belkide adetim gelecektir bende bilmiyorum ki kuzum yumurtlasam akıntım yok onuda anlayamıyorum şaştım kaldım bekliyorum napim:26:

bencede gitme o dra döverim lan ben onu uyuz kendini bi halt sananlardan

bu arada canlarım ben internetten elbise aldıydım 3 tane ikisi geldi onları da denedim resimlerimi ekledim albüme bi bakın hele nasılmış aldıklarım üzerime nasıl olmuş yorum yazarsanız sevinirim

dur hemen bakıcam

çok cici olmuşun kuzum...insanda kilo olmayınca hepsi yakışıyor.....maşallah

sımdı baktım elbıselerın 3 u de cok guzel elbıselerın
hangı sıteden aldın sen bunları
ama benden sana tavısye eccik daha kılo alıversen super hatun olursun elbıselerrde daha da guzel oturur ustune valla

çok cici olmuşun kuzum...insanda kilo olmayınca hepsi yakışıyor.....maşallah

teşekkür ettim kuzum sağolasın

markafoniden aldım canım dökümlü-altı pileli olanı oda arkadaşım doğum günü hediyesi olaraktan 2 ay öncesinden aldı fiyatı 40tl, diğerlerinden turuncu olanı 25 tl, diğer vizon rengi dar elbise de 27tl henüz o elime geçmedi geçsin onuda giyip resmini çekinip koyuveycem albüme
kız ben kilo vermeye uğraşıyorum ne alması az daha alırsam top gibim olur işe yuvarlanarak gelirim

ay sacmalama halevım yaa
gayet fıt gorunuyorsun hatta dedıgım gıbı bıraz alsan bıle olur yanı
keısnlıkle kılo verme bak

esın ne dıo bılmıom gercı ama azıcık kılo olması guzel oluyo ya benım kı 60 ın altına ınmemı ıstemıyo
ben de 58 olayım deyıp duruyodum ama kızıyo

gerizekalıya bak ya
bak kuzucum elle dopplerle hiç farketmez eger varikosel varsa ameliyat olun şansınız artar emin ol
ama bence bu yaz azcık vitamin toplasın olmazsa kışa girerken olur
hem eşimd erki hamile kalma oranları hep yazın artmıştır hormonların etkisiyle bu yazı iyi degerlendirelim

günaydın kuzularımmmmmm benim bugün sabah ki ateşim nedense 36.9 çıktııııııııııı:26:
ona
oy maşallah ateşin iyi çıkmış hadi hayırlı sonuçlar olsun inşallah

eşim gayet iyisin ne kilo vermesi diyor zaten de yok ya göbeğim çıktı basenlerim var herkesin kendine göre fazlalığı vardır yaaaaaaaaaa benimkide o misal kuzum şuan 46-47 vardır kilom ama ben 45in üzerine çıkmak istemiyorum çünkü hamile olunca ister istemez alıcaz

kuzum zaten ılerleme ıhtımalı ve rahatsızlık verme ıhtımalı herzaman sozkonusu sımdı olmazsa 5 yıl sonra olması gerekebılrı zaten

bende dıyorum bu yaz gecsın zaten hazıran ortası asılama
olmazsa temmuz ve ramazan da gecsın
bayramdan sonra bakarız caresıne
ayrıca yazın bereketlı olduguna bende ınanıyorum

ne topu be pinpon topumu...delimisin sen yaa 47 diyorsun ya

sorma kıvırım bende bayıldım emme henüz elime geçmedi 12sinde kargoya vereceklermiş cuma yada pazartesi elimde olur herhalde

ya bende istiyourm byle almayı ama
şimdi dar gelir geniş gelir bazen kalıbı farklı oluyor
cesaret edemiyorum

ne topu be pinpon topumu...delimisin sen yaa 47 diyorsun ya

napim kuzu yaaa bi göbemi görseniz öle dimezsiniz

haleve 2 tane cakıversene edutum
hakedıyo valla

yaaaaaaaaaaaaaa hadi hepimiz kilo verelim

ya bende istiyourm byle almayı ama
şimdi dar gelir geniş gelir bazen kalıbı farklı oluyor
cesaret edemiyorum

orası öle kuzum ya ama neyseki 2 elbisemde istediğim gibi oldu umarım diğer dar olanı iyi olur olmazsada iade ederim banane giyemiyeceğim elbiseyi rafda saklayacağıma yollarım yerine başkasını alırım dimi amaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…