Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

günaydın paşaanın tatlı annesi, ve topiğimin tatlı güzel melekleri.... cumanızın hayırlara vesile olması umudylaaaa merhabaaaa

gunaydın edutum baraysım ..hayırlı cumalar ...
nasılsınız bakalım ..
edutum hıssettınızmı sızde depremı :26:

hissetik bacım tam namaz kılıyordum zannettim başım döndü ama geçmeyince korltuk valla...siz?

normalde ben rihter gbıyımdır
esım yatakta donerken deprem oluyo dıe uyanıyom bakıom o donmus uyuyom gerı

dun ben tam dustan cıktım kurulanırken ayaktayım falan sacım macım derken anlamdım sanırım
cıkınca esım sımdı sallandık hısstetınmı dedı
yattıgı yerde yatak sallanmıs
bende anlamadım ama ona ragmen gece saat bası uyandım yanı her harekette

Allah korusun daha beterınden ınsallah

evet kıskanıyorum..fil gibi oldum tabi ki bennn

kız olsun ya senın her halin guzeldır emınım ben buna
bacılar ben yarın sabahtan eskısehıre gıdıom

ptesı kardesım de gelecek salı doktora goturucem onu bakalım su myomu vardı ya ona bakacakalr belkı ıkna olursa gıtmsıken amelıyatını bıle olsun dıyorum hazır ben ordayken
dua edın oldumu

allah yardımıcınız olsun...sanada ii yolculuklar...bu arada deprem eskişehirde baya hissedilmiş...nasıl sizinkiler

allah yardımıcınız olsun...sanada ii yolculuklar...bu arada deprem eskişehirde baya hissedilmiş...nasıl sizinkiler

saol kuzum
valla hemen babam aradı zaten bızı
bızımkıler ıkı aıle de kutahya yoluna yakın oturuyo bıde zaten
babam bayagı sallandık dedı valla
bızımkılerın evı de kayınvalıdemlerınde mustakıl Allah tan ama onlar bıle bayagı sallanmıs
yere yakınmıs sanırım

edut dua et olur mu bugün cuma
senin duaların kabul olur

lorkem rabbim beterinden saklaısn inşallah

edut dua et olur mu bugün cuma
senin duaların kabul olur

lorkem rabbim beterinden saklaısn inşallah

kızım nerdeyse her duamda hepinize isimle dua ediyorum, bazen dua etmeye üşeniyorum yoksa nerdeyse hepsinde adınızı anıyorum kuzularımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…