Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

neden kuzum hayırdır inşallah

ttabi size demedim ben
pazartesi test yaptım silik çizgi çıktı yine
salı gidip kan verdim her zamanki gibi sonuç 4.1 çıktı
salıdan beri hergün test yapıyorum silik çizgi çıkıyo ama silik çizgi yavaş yavaş dahada silikleşti deger düşüyor galiba
iğne oluyorum hergün canım çok acıyo mosmor oldu göbeğim
eğilemiyorum acıyo
kan vermeyede gidemiyorum korkuyorum
napsam şaştım
dua et nolur çok içim acıyo

çift çizgimi? ya bacım benim değerim 300 idi nerdeyse çizgim net çıkmadı...çftse gidip kan versene

çift çizgimi? ya bacım benim değerim 300 idi nerdeyse çizgim net çıkmadı...çftse gidip kan versene

ya çift çizgi dediğim belli belirsizdi çizgi çok çok çok silikti yani
ertesi gün kan verdim işte 4.1 çıktı çarşamba gün birazcık daha belliydi ama yine çok çok silik
perşembede silikti
bugün sanki yok oluyo gibi ikinci çizgi
yine kimyasal oldu galiba

sanmıyorum...bence sen bu kimyasalı at artık kafandan...ikinizde sorun yok kuzum neden kimyasal osun..benim eşimde vardı normal olarak kimyasal yaşadık sağlıksız spermden...o iğne ne alaka...hamila kalınca başlamayacakmıydın

canım doktor gebeliği öğrenince geç kalmış oluyoruz ondan kimyasal oluyodur bu sefer erken öğrenmeye çalış gebeliği ve hemen iğneye başla dedi ya
öyle işte
bende sonra pişman olmayım diye şimdiden başladım napıyım

hayırlı cumalar canlarım ben bugünde tatilim o yüzden evdeyim

Edutcum Lorkecim Allahım beterinden korusun sizleri

Kıvırcanım bi daha kan versen keşke güzelim emin olmak için biliyorum korkuyorsun sonuçtan ama herşeyin hayırlısı olur o yüzden fazla üzme kendini canım benim Allahım hayırlsıını versin inşallah hayallerin gerçek olur

Zeytincim beyazıt efen ne kadar tosuncuk tam bir zeytin olmuş maşallah

ohh ne guzel halevım valla yat dınlen tatılın keyfını cıkar...
bende utu yapıcam sabah erken yola cıkıcaz ...
canta hazırlamam lazım

1 hafta eskısehırde olucam bakalım nasıbse

ohh ne guzel halevım valla yat dınlen tatılın keyfını cıkar...
bende utu yapıcam sabah erken yola cıkıcaz ...
canta hazırlamam lazım

1 hafta eskısehırde olucam bakalım nasıbse

hadi bakalım canım kardeşinide dra götürecekmişsin umarım herşey yolunda gider senin içinde iyi olacaktır 1 hafta tatil gibim ohhhhhh

hadi bakalım canım kardeşinide dra götürecekmişsin umarım herşey yolunda gider senin içinde iyi olacaktır 1 hafta tatil gibim ohhhhhh

evet canım ıyı gelecek tatıl gıbı olmaz ama annemlerı gorucem ıste vakıt gecırmıs olucaz
onalra moral olacak hem
cok canları sıkılıo bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…