Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

bizde yarın istanbula gidicez...çok mutluyum:))) bu arada siz trenlemi gidiyoırsunuz

yaa ne guzel
hava bıraz serın gıbı ama arada gunes cıkıyo
ınsallah yarında guzel olur sansınıza ...

bız esımın ısı dolayısıyla gıdıyoruz o yuzden arabayla gıdıcez

slm canım hosgeldın ...
nası gıdıyo atalay bey nasıl
ders calısabılıyormusun
hoşbuldum canım iyiyim atalayda iyi şükür uyuyo şimdi.evdeyken iyiyizde dışarı çıkınca uyku duzenimiz altust oluo onun dışında iyiyiz uyurkende derse bakıorum ev işlerinden zaman kalırsa.sen nasılsın ailenin yanına gidecekmişsin ne guzel bende haftaya annemlerde kalıcam eşim antalyaya toplantıya gidecek bizide annaneye bırakcak.
kuzum sen park yatak mı aldın normal yatakmı

slm edutum evet park yatak kraft 504 modelini kullanıorum kırmızı gri olanını bak netten gaye ve bittede bu modeli kullanıo.

memnunmusun peki ne alacağımı bilemedim de

ben çıkıyorum kızlar....hepinize ii hafta sonları:))) lorkem ii yolculuklar...sizi seviyorum anacaımmm

memnunmusun peki ne alacağımı bilemedim de

ben çıkıyorum kızlar....hepinize ii hafta sonları:))) lorkem ii yolculuklar...sizi seviyorum anacaımmm

evet canım gayet geniş br yatak alt açma yeri var müziği var donencesi var oğlum donencesini çok sevio açıoruz muzikle beraber izlio onları heyecanlanıo bende biraz iş yapabiliorum o oyalanırken:)

Allah kolaylık versın canım ... ıyı bakalım sızde ananede tatıl yapacaksınız ohh ne guzel
hadı sızede sekerım bende sızı sevıyorumm

heyy ben geldimm burdasınız ama topikte değil niden acaba??
Edutcan tabiki kraft 504 al ben benetton olanını kullanıyorum. küccük bebeğe odaya gerek yok ya zaten seninle yatcak Melek 2 ay arabasında uyudu daha yeni yatağına geçti gerçi ama

bittoşumm..nasılsın kuzum özledim valla....kız alcam ben senşn meleği haberi ola:)))

valla herkes topık topık dolanıyo valla :)

kuzum keısnlıkle haklısın bende bebelere oda taraftarı degılım
zaten uzun sure anne yanında yatması gerekıyor
en guzelı park yatak

nıe arabada uyudu kız senın kı

eeee sallamamıştır annesi:)) kızım şu salıncaklarda süpermiş haberin ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…