- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #31.921
slm guzel hatunlar nbrsiniz?
atalay uyudu bende geldim az nete bakıp sonrada derse bakim dedim.
slm canım hosgeldın ...
nası gıdıyo atalay bey nasıl
ders calısabılıyormusun
slm guzel hatunlar nbrsiniz?
atalay uyudu bende geldim az nete bakıp sonrada derse bakim dedim.
bizde yarın istanbula gidicez...çok mutluyum:))) bu arada siz trenlemi gidiyoırsunuz
hoşbuldum canım iyiyim atalayda iyi şükür uyuyo şimdi.evdeyken iyiyizde dışarı çıkınca uyku duzenimiz altust oluo onun dışında iyiyiz uyurkende derse bakıorum ev işlerinden zaman kalırsa.sen nasılsın ailenin yanına gidecekmişsin ne guzel bende haftaya annemlerde kalıcam eşim antalyaya toplantıya gidecek bizide annaneye bırakcak.slm canım hosgeldın ...
nası gıdıyo atalay bey nasıl
ders calısabılıyormusun
kuzum sen park yatak mı aldın normal yatakmı
hoşbuldum canım iyiyim atalayda iyi şükür uyuyo şimdi.evdeyken iyiyizde dışarı çıkınca uyku duzenimiz altust oluo onun dışında iyiyiz uyurkende derse bakıorum ev işlerinden zaman kalırsa.sen nasılsın ailenin yanına gidecekmişsin ne guzel bende haftaya annemlerde kalıcam eşim antalyaya toplantıya gidecek bizide annaneye bırakcak.
slm edutum evet park yatak kraft 504 modelini kullanıorum kırmızı gri olanını bak netten gaye ve bittede bu modeli kullanıo.
memnunmusun peki ne alacağımı bilemedim de
ben çıkıyorum kızlar....hepinize ii hafta sonları:))) lorkem ii yolculuklar...sizi seviyorum anacaımmm
memnunmusun peki ne alacağımı bilemedim de
hoşbuldum canım iyiyim atalayda iyi şükür uyuyo şimdi.evdeyken iyiyizde dışarı çıkınca uyku duzenimiz altust oluo onun dışında iyiyiz uyurkende derse bakıorum ev işlerinden zaman kalırsa.sen nasılsın ailenin yanına gidecekmişsin ne guzel bende haftaya annemlerde kalıcam eşim antalyaya toplantıya gidecek bizide annaneye bırakcak.
slm edutum evet park yatak kraft 504 modelini kullanıorum kırmızı gri olanını bak netten gaye ve bittede bu modeli kullanıo.
hadı sızede sekerım bende sızı sevıyorummben çıkıyorum kızlar....hepinize ii hafta sonları:))) lorkem ii yolculuklar...sizi seviyorum anacaımmm
benım gelıo kırmızıyha donustuler sukur
hayırlısı olsun kuzucum
inşallah iyice temzilenir içerisi bi sonraki ay için inşallah
heyy ben geldimm burdasınız ama topikte değil niden acaba??
Edutcan tabiki kraft 504 al ben benetton olanını kullanıyorum. küccük bebeğe odaya gerek yok ya zaten seninle yatcak Melek 2 ay arabasında uyudu daha yeni yatağına geçti gerçi ama
heyy ben geldimm burdasınız ama topikte değil niden acaba??
Edutcan tabiki kraft 504 al ben benetton olanını kullanıyorum. küccük bebeğe odaya gerek yok ya zaten seninle yatcak Melek 2 ay arabasında uyudu daha yeni yatağına geçti gerçi ama
bittoşumm..nasılsın kuzum özledim valla....kız alcam ben senşn meleği haberi ola:)))
valla herkes topık topık dolanıyo valla :)
kuzum keısnlıkle haklısın bende bebelere oda taraftarı degılım
zaten uzun sure anne yanında yatması gerekıyor
en guzelı park yatak
nıe arabada uyudu kız senın kı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?