Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

sanmıyorum canım ya deger 2 kat artmamış kanamayı bekliyoruz ve inşallah kan sulandırıcı iğnelerden dolayı kanamam durmama gibi bişi yapmaz yoksa burda sorun olucak
ondanda çok korkuyorum

canım oyle bısey olmayacak ınsallah yanı kotu bısey olmayacak
bebegın olmassa bıle ınsallah normal kanamayla atlatırsın bu durumu

sen sımdı ya sole olursa ya bole olursa dıe dusunme oldumu
atesın nasıldı pekı bu sabah

günaydın canım
aynen işler işler bugün beyanname son günü halen bitmedi
koşturmaca son hız devam ediyor
zor ama güzl koşuşturmalar ama büyüdükçe daha da zorlaşıyor bu koşuşturmaca

hepınzıe gunaydın hanımlar ...
kayınvalıdem uyurken geldım heran cıkabılırım

ıyısınızdır ınsallah hepınız

iyiyiz canım sende iyisindir inş.

sanmıyorum canım ya deger 2 kat artmamış kanamayı bekliyoruz ve inşallah kan sulandırıcı iğnelerden dolayı kanamam durmama gibi bişi yapmaz yoksa burda sorun olucak
ondanda çok korkuyorum

her zaman iyi düşün kü iyi olsun canımm niyet ehr zaman çok önemlidir kötülüğü çağırma
tutnacak minik kelebek göbüşüne

ıyılık ne olsun
eskısehırdeyım kayınvlıademlerde
bugun esım sehır dısına gıdecek annemlere gecerım ınsallah bende

reglım gelsın dıe beklıyorum bugun veya yarın gelır sanırım
ates olcme bana ıyı gedlı herseye hazırlıklı oluyo ınsan son gun bıle dusse ates

hoşgeldin canım kaçak girdin demek nasıl gidiyor bakem günler kardeşini hastaneye götürdün mü

ondanda çok korkuyorum

anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah adet olursanda kanamanda sorun olmaz

ateşte ölçmedim idrar testide yapmadım
bıraktım artık napalım nasipten öteye yol gitmezmiş

şimdiye kaqdar hep iyi düşündüm sevdim onu
masallar anlattım ona hergün elimle büyüttüm ama gidiyo işte yine
düşücegi varsa sen ne yaparsan yap boşmuş
benim sınavımda buymuş demekki
napalım o verdi alıcak olanda o

anladım canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah adet olursanda kanamanda sorun olmaz

ay inşallah canım ya
doktor uyarmıştı beni zaten
bak iğne kullanıyosun kanamam olursa ben sorumluluk kabul etmem demiş
o yüzden iğne kullanmamamı istemişti
napalım ya ölümse ölüm
herkesin bi nefesi var zaten
bende kullandım sonradan iğne kullanmadım bebegim gitti diycegime kullandım yinede gitti dicem
daha iyi

Ohhhh çok şükür evimdeyim ve rahaaat rahaaat topic'imize yazma ve geçmişi okuma şansım var artık.
Öncelikle hepinizi kocamaaan kocamaaan öpüyorum....

Gıcık Kvrck teyze geçen hafta en son değerinin 4.1 olduğunu okuyabilmiştim iş yerine uğradığımda sonrasında kan vermiştin ama ben yine internetsiz olduğum için bakamamıştım sonuca.Açıkçası telefonla aramaya da çekindim.
Değerlerin 25 olmuş sonra 30 olmuş... Ümitsiz olmak için çok erken diye düşünüyorum... kırmızıları görmeden hemen düşecek deme! Allahın izniyle eğer zamanın geldiyse o bebiş sana tutunacaktır.
benimde değerlerim hiç 2 katı artmadı.hep 2 kattan az artış gösterdi.O zaman doktorum bu sağlıksız yada bu düşecek falan dememişti.Bizim için önemli olan sürekli olarak artış göstermesi demişti.
İnşallah kırmızıların gelmeyecek ve o değer artış gösterecek!!!! Öenli olan artış göstermesi.,
dua ediyorum inşallah bize halaylar çektireceksin...

beni 5 dakika arasaydın eger
burdaki bütün insanların saatlerce aramasından inan daha çok sevinirdim
ya 25 ten sonra bi 35 falan olsa yine tamam ama sadece 5 deger artmış o yüzden kötü
ama kısmet ne deyim hayırlısı

kusura bakma Beren acıktı bu arada onu doyurdum yazamadım hemen...
Aramak istedim ama çekindim gerçekten... Ters bişeyle karşılaşmaktan çekindim...
Kırmızılar gelmediği sürece değerlerin 2 kat olmuş olmamış hiç bir önemi yok.Artması yeterli... Artıyor olması bebeğin tutunmaya çalıştığının belirtisidir çünkü.
İnşallah o kırmızı lanetler gelmeyecek!!! Sen yine de sev ve konuş onunla sana sıkı sıkı tutunsun.
Bu arada nasıl olsa düşecek falan diye düşünüp kendini zorlayacak ve yoracak şeyler yapma.
Hatta evin içinde çok fazla gezme bile.

günaydinnn kuslarrr

kizim sen uyku ilaci katsana kaynanain cayina burda daha fazla kalirsin sen yine iki uc gun sabrediyon ben 10 yildan beri burun burunayimya .allahtan kendide calisiyoduda tum gun evde yoktu taakii gecen sene emekli olana kadar

ondanda çok korkuyorum

kötüü düsünmeeeekuzuuu yapma boylee

sende su digital ovulasyon teslerden alsana lorke beni her ay 9 unda basliyodum 14 gun en son beraber oldugunm gun yapiydumm am a bu ay 16. gunde yumurtladim yani hep yanlis gunlerde tahmin yapiyomusum lorkeeeayy insan gulen yuz gorunce teste sanki hamileymis gibi seviniyoo haa

bir iki gun daha bekle guzelim carsiya cik alisveris yap gez kafani dagit birazz

kızlar nbrsiniz az geçmiş yaptım hızlı hızlı oğluş uyanmak uzere kvrım moralini yuksek tut inşallah artar dahada değerin canım duamı ediyorum surekli hepiniz için.allah gonlunuze gore versin tez zamanda benimki ağlıo yaa yazamadım bile doğru duzgun byee

hoşgeldiniz Gayecim evine gelmişsin keyfini çıkar

Ravzam sende hoşgeldin

bende hoşgeldimmm :) nasılsın tatlı helvam

ay Pınarım sende hoşgelmişsen yaaaaaaaa ben görene kadan gitmişsin bilene biriktirdiğim bozuk paralarımı sayıyordum kocişimin 2 haziran doğum günü avondan parfüm alıcam ona neyse ki parama baya birikmiş alabiliyorum

canım benim sen sallama ya...kaprisli bu karılar:)) biz konuşup halletik dimi kızlarrrr

anam naber kızlar..ben yeni geldim, salak doktor yanlış rapor yazmış, paramı alamıyorum bugün koşturup durdu beni((..

kvrım...baktınmı bebem yeniden değirine...aklımda hep sen varsın ama nedense bu sefer çok umutluyum ben kuzum

hoşgelmişsen kuzum ne raporu hayırdır

ne raporu ya noldu ki

yok kuzum bekliyorum perşembeye kadar kırmızılar gelmezse gidip kan vercem yine

ne raporu ya noldu ki

yok kuzum bekliyorum perşembeye kadar kırmızılar gelmezse gidip kan vercem yine

eski raporlarımdan biri heyet olacakmış...öldüm öldüm sabah.....valla bacım neden bilmem içimde bir umut ışığı var ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…