Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

gözün aydin canimm bir prenses yine geliyo desenee .alalhim saglikli hayirli omurler nasip etsin .dualarini bizden eksik etmee

canım benim korkma şehzaden iyiyse takılma kasık ağrına Allahım paşanı ve seni korusun güzelim

demek sonunda cinsiyeti kesinleşti canım hadi hayırlı olsun bi prenses geliyor desene maşallah

Ravzacım, Gayecim hoşgeldiniz sizlerde

ravzişim şu pastanın tarifini versen ya bana da. özelden mesaj atarsan sevinirim. her görüşte canım istiyo..
kıvrıgım önümüzdeki ay gelmezler inşallah..
en yakın arkadaşım 3 senenin sonunda 256 değerini gördü ilk defa ama düştü en azından dış gbelik gelişmedi diye sevindi. başka bi arkadaşım 2 düşükten sona ve beraberinde bir sürü değişik rahatsızlığı var. karaciğer vs . d e dahil. o hamile şimdi.. ona sevindim. 4 yıldır bekliyodu.
inşallah sevinme dönemimiz başlamıştır haziranla birlikte öyle olsun inşallaaaah

tamam canim atarim ozelden tarifinii sen yeterki isteee

kizlar tarifi burayada vereyim isterseniz yapin cok guzel oluyo cunkuu
18 hizmet (ler) için Malzemeler
  • 3 adet yumurta
  • 175 g şeker
  • 175 ml yağ
  • 575 ml süt
  • 350 g un
  • 1 paket (ler) kabartma tozu
  • 1 kavanoz kiraz
  • 1 paket (ler) vanilya puding karışımı
  • 250 gr tereyağı, sıvı
  • 200 gr bitter çikolata
  • 2 yemek kaşığı Nutella
  • 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı
  • 1 çorba kaşığı kakao tozu

Tuna dalgaları hazırlanması

Krema tozu 50 ml süt ve 2 yemek kaşığı şeker pürüzsüz, kaynatın süt 350 ml karıştırın. Heyecan puding karışımı karışık, bir kabın içinde tekrar ve hemen değişiklik kaynatın. hayır hava kabarcıkları olarak puding ve film arasında ortaya, böylece sıcak puding doğrudan plastik wrap yerleştirin. Şimdi oda sıcaklığında değil, soğuk yerde puding soğumaya bırakın!
Firini 180 ° C alt ve üst ısıtın. 25 30 dk süre pişirme için.
Hafif ve kremsi ve petrol yavaş yavaş 175 ml dökün kadar şeker 175 gr yumurta.
Daha sonra, 350 g un ve kabartma tozu ve yumurta krema içine süt 175 ml ile dönüşümlü karıştırın. Hamurun yarısı plaka kaldırın.
kakao ve 1 yemek kaşığı süt ile kalan hamuru karıştırın ve hafifçe ovalayın.
Kiraz dağıtmak için
kremsi kadar oda sıcak 250g tereyağı. Bir kaşık kapalı da oda sıcak puding arası film ve daha sonra tereyağı ile puding karıştırın.
Daha sonra kekin üzerine eşit olarak krem ​​kaldırın. Yeniden serin.
Eriyik karıştırma ile su banyosu içinde bitter çikolata, sonra Nutella ve 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı oldukça sıvı çikolata sos oluşturulur, böylece aralarında heyecan getirmek.
Döküm pasta ve yayılan bir hamur kazıyıcı ya da bir bıçak, krem ​​pürüzsüz ile üzerine yayılır için. Buzdolabında en iyi ayarlamak için kullanılır.

orta zorluk
Hazırlama süresi: 50 dakika (lar)

tutumlu helvam aferin sana bende 3 ayda bir bozuklarla altın alıyom valla

sende benden aşağı değilmişsin pınarım sende altına yatırıyorsun demek en iyisini yapıyon gerçi şu zamanda altına para pek yatmıyor el yakıyor çünkü

ayy kızlar hepiniz hoşgeldin yazmışsınız ama ben o ara kaçmak zorunda kaldım çünkü Beren huysuzlandı... Artık hep yanında biri olsun istiyor.Tüm gün o biraz uyusa da bişeyler yapsam diye bekliyorum.

Halev'im canım hoşbuldum... Ravziş'im hoşbuldum canım Zeynep Beren iyi çok şükür.Büyüyor hızla.Bu arada da canımıza okuyor tabii ki :)

kizlarrr merhabaaaaa .simdi geldim burayi actim yine kimse yokk

KVRCKKK nerelerdesin yawww kuzu boyle yapmaa beraber yola devam dedikk hadii gell:84:

EDUTUMM
sen nasil olduun kuzuu

HALEVIM sanada kolay glesinn diger hatunlarr nasilsinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…