- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.081
gözün aydin canimm bir prenses yine geliyo desenee .alalhim saglikli hayirli omurler nasip etsin .dualarini bizden eksik etmeeslm canlar nasılsınız KIVIRIM gene geldımı kırmızılar allah buyuktur sıkma canını nolur.. benım de bı kızım olacakmıs nıhayet yedıncı aya gırerken öğrendık dr bı erkek dedı bı kız dedı en son dun kız oldugu kesınlestı allahım olmayan herkese nasıb etsın ınsallah hepınızı opuyorum bol bol dua edın ...
kızlar acil girdim çıkıcam...bende salak gibi dün pazara gittim gezmeye farkında olmadan 5-6 kilo malzeme alıp eve kadar taşıdım..eve bir geldim kanama....doktoa gittik bebek iyi ama kasık ağrım devam korkuyorum cidden....allah hepimize hayırlısını versin...
slm canlar nasılsınız KIVIRIM gene geldımı kırmızılar allah buyuktur sıkma canını nolur.. benım de bı kızım olacakmıs nıhayet yedıncı aya gırerken öğrendık dr bı erkek dedı bı kız dedı en son dun kız oldugu kesınlestı allahım olmayan herkese nasıb etsın ınsallah hepınızı opuyorum bol bol dua edın ...
gözün aydin canimm bir prenses yine geliyo desenee .alalhim saglikli hayirli omurler nasip etsin .dualarini bizden eksik etmee
demek sonunda cinsiyeti kesinleşti canım hadi hayırlı olsun bi prenses geliyor desene maşallah
Ravzacım, Gayecim hoşgeldiniz sizlerde
tamam canim atarim ozelden tarifinii sen yeterki isteeeravzişim şu pastanın tarifini versen ya bana da. özelden mesaj atarsan sevinirim. her görüşte canım istiyo..
kıvrıgım önümüzdeki ay gelmezler inşallah..
en yakın arkadaşım 3 senenin sonunda 256 değerini gördü ilk defa ama düştüen azından dış gbelik gelişmedi diye sevindi. başka bi arkadaşım 2 düşükten sona ve beraberinde bir sürü değişik rahatsızlığı var. karaciğer vs . d e dahil. o hamile şimdi.. ona sevindim. 4 yıldır bekliyodu.
inşallah sevinme dönemimiz başlamıştır haziranla birlikte öyle olsun inşallaaaah
tutumlu helvam aferin sana bende 3 ayda bir bozuklarla altın alıyom valla
sende benden aşağı değilmişsin pınarım sende altına yatırıyorsun demek en iyisini yapıyon gerçi şu zamanda altına para pek yatmıyor el yakıyor çünkü
bizde bozuk paralar ataberkin kumbarasına:))
naber kızlarrrr............kimsecikler gelmemişşşş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?