Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

hoşgeldiniz Gayecim evine gelmişsin keyfini çıkar

Ravzam sende hoşgeldin

hosbulduk canimmm.. sende hos geldin

bende hoşgeldimmm :) nasılsın tatlı helvam

hosgeldin pinar

tasarruflu hatun seni gidiii

canım benim sen sallama ya...kaprisli bu karılar:)) biz konuşup halletik dimi kızlarrrr

bende pasta yaptimmm

yavrum sende yolu yarılamışsın

arkidişlerim ben çıkayrum öptüm hepicinizi iyi akşamlar yarın görüşürük

kızlar acil girdim çıkıcam...bende salak gibi dün pazara gittim gezmeye farkında olmadan 5-6 kilo malzeme alıp eve kadar taşıdım..eve bir geldim kanama....doktoa gittik bebek iyi ama kasık ağrım devam korkuyorum cidden....allah hepimize hayırlısını versin...

kvrm...umarım seni gaza getirmedim ama çok umutluydum bacım ya....ne desem cidden boş...sen seviyorum kuzum

kanamam başladı

Lanet olası kırmızılar!!! Önümüzdeki ay bebişin gelsin sıkı sıkıya tutunsun ve kırmızıları 9 ay boyunca engellesin inşallah.

Seni varya iyi bi dövmek lazım aslında ama şimdi yeğenimizi taşıyorsun.!!! Kızım senin neyine pazar!!!
Bırak gitsin alsın eşin ne alınacaksa.Sen zaten taşıman gerekeni taşıyorsun!
Kuzum tut kendini azıcık doğumdan sonra zaten oğluşunu kucağında taşımaktan kolların falan kalmayacak.

slm canlar nasılsınız KIVIRIM gene geldımı kırmızılar allah buyuktur sıkma canını nolur.. benım de bı kızım olacakmıs nıhayet yedıncı aya gırerken öğrendık dr bı erkek dedı bı kız dedı en son dun kız oldugu kesınlestı allahım olmayan herkese nasıb etsın ınsallah hepınızı opuyorum bol bol dua edın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…