- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.061
hoşgeldiniz Gayecim evine gelmişsin keyfini çıkar
Ravzam sende hoşgeldin
bende hoşgeldimmm :) nasılsın tatlı helvam
ay Pınarım sende hoşgelmişsen yaaaaaaaa ben görene kadan gitmişsin bilene biriktirdiğim bozuk paralarımı sayıyordum kocişimin 2 haziran doğum günü avondan parfüm alıcam ona neyse ki parama baya birikmiş alabiliyorum
canım benim sen sallama ya...kaprisli bu karılar:)) biz konuşup halletik dimi kızlarrrr
anam naber kızlar..ben yeni geldim, salak doktor yanlış rapor yazmış, paramı alamıyorum bugün koşturup durdu beni((..
edutcan varya su gavur memeleketi sevmiyom ama su duzenli is hayaini calisma sistemine bayiliyorummmm:82:insallah bir 50 sene sonra buranin sistemine uydurucagiz turkiyeyii
kvrım...baktınmı bebem yeniden değirine...aklımda hep sen varsın ama nedense bu sefer çok umutluyum ben kuzum
ah kuzum zamanında niye sölememişlerde seni şu halinle yoruyorlarrrrrr
hosbulduk canimmm.. sende hos geldin
tasarruflu hatun seni gidiii
bende pasta yaptimmm
kızım bişi değil doktor başta tutturdu imzalamam diye(
çok tasarrufluyum dimi
bizde isterikkkkkkkkk
uyuz adam ne garezi varmış sanki nolcek iki çizik atıverse
alsana HALEVIMM BOL BOL YEEYEBILIRSIN YAVRUUçok tasarrufluyum dimi
bizde isterikkkkkkkkk
uyuz adam ne garezi varmış sanki nolcek iki çizik atıverse
alsana halevımm bol bol yeeyebılırsın yavruu
[ımg]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:and9gct36dyxrzvi790kj0whbhv_h4vvaz-ctıwnbtldsxha8et_p6py[/ımg]
anam naber kızlar..ben yeni geldim, salak doktor yanlış rapor yazmış, paramı alamıyorum bugün koşturup durdu beni((..
Kvrım...baktınmı bebem yeniden değirine...aklımda hep sen varsın ama nedense bu sefer çok umutluyum ben kuzum
vallahı baraysımmm oyle tadı guzelkı kalorıı heccc umrumda degıll:76::76::76:yeme onu sırf kalori:84:
vallahı baraysımmm oyle tadı guzelkı kalorıı heccc umrumda degıll:76::76::76:
benim çok umrumda hatta çok önemli
alsana HALEVIMM BOL BOL YEEYEBILIRSIN YAVRUU
yok kiz aslinda benimde umurumda da n yapayimm esim istiyooo ben de azicik kenarindan alirim herhaldee
kizlar hepimnizi opuyorum kendinize iyi bakinn
tatlimyaaaa ben de uzuldum simdiii ne yapcaz KVRCK IMMM hee soyle kuzum yaa biz n yapcazzz offfkanamam başladı
kanamam başladı
kanamam başladı
kanamam başladı
kızlar acil girdim çıkıcam...bende salak gibi dün pazara gittim gezmeye farkında olmadan 5-6 kilo malzeme alıp eve kadar taşıdım..eve bir geldim kanama....doktoa gittik bebek iyi ama kasık ağrım devam korkuyorum cidden....allah hepimize hayırlısını versin...
kvrm...umarım seni gaza getirmedim ama çok umutluydum bacım ya....ne desem cidden boş...sen seviyorum kuzum
günaydın kuzucanlarrrrrrrrrrrr
gunaydin tatlimm
kızlar acil girdim çıkıcam...bende salak gibi dün pazara gittim gezmeye farkında olmadan 5-6 kilo malzeme alıp eve kadar taşıdım..eve bir geldim kanama....doktoa gittik bebek iyi ama kasık ağrım devam korkuyorum cidden....allah hepimize hayırlısını versin...
canim yaa bak kendine dikkat et bunu sende biliyosun ama bazen insan bosver bisey olmaz zannediyo ama oluyo allah korusun kuzuu kendine dikkat et kocis biraz ustlensinn bu konularii
GAYEMM NASILSINN ZEYNEP MELEK NASILL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?