Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

salı günü bir iki kere kahverengi akıntım oldu
hiç kalkmadan yattım dinlendim
çarşamba sabah yogun bir kanamayla uyandım
ve ben malesef bu bebeğimide kaybettim
bu seferki o kadar çok acı verdi ki
tahmin dahi edemezsiniz
bilinmezdeyim çıkmazdayım
ne yapacağımı bilemiyorum sorun ne bilmiyorum
kime gidicem nereye sığınıcam hiç bilmiyorum
rabbim bana 1 haftalık annelikten başkasını hiç nasip etmedi
şanslılardan hiç olamadım
bu seferki beni fena yıktı
annem gelmiş dayanamamış kadın üzülmeme
allah razı olsun ondan
ama yarın sabah dönüyor o dönünce kendime nasıl gelicem bilemiyorum
ben hiçbirşey bilmiyorum

günaydın hayırlı cumalar hatunlarrrrrrrrrrrrr

lorkee nerdeeee kızlar

canım lorkecik annesinin yanına gitti 1 hafta orada kalacak

kuzum benim denecek hiçbirşey yok sadece Allahım bir daha yaşatmaz inşallah, annecin de gelmiş kıyamamış sana ama erken gitmeseydi keşke

kuzum ne denir ki sana...teselli edecek tek kelime yok ama malesef yapılacak bişi de yok...Allaha sığınmak lazım ah be kuzum keşke yanında olsam...sen güçlüsün be inanıyorum tparlayacskın bir an önce

slm kızlar hayırlı cumalar hepınıze ...ben geldım evımdeyım cok sukur
cok ıyı geldı bana bu kısa tatıl
hem evdeyken regl olunca daha kolay gectı acıkcası o durumlar

kıvırım
annennın gelmesıne cok sevındım hakkında en hayırlısı bu sekıldeymıs oyle dusunmeye calıs
Rabbım ınsallah en guzel zamanımızda verecek bıze hedıyemızı
hem kıymetını daha cok bılecegız ınsallah lutfen bu sekılde dusunup kendını teskin et
cunku bız ne desek bos en guzelı senın kendı kenıdnı motıve etmen

edutum ne guzel gezmıssınız ıyı olmus senın ıcınde ıstanbul kacamagı
kız cınaraltı cengelkoy bızım mekan artık canımız sıkıllıınca alıyoz masaortumuz peynırımız recelımızı ooraya gıdıyoruz

ama erken vakıtte orda kahvaltı guzel oluyo ogelen dogru mıllet anca uyandıgı ıcın kalabalık oluyo dedıgın yerde cınarraltınının usulune basladı ama orda oturmadık daha hıc
yarında sehzadenı goreceksın dımı hadı bakalım uyumazsın bu gece heyecandan
ınsallah hersey yolundadır haberlerını beklıyoruz

bıttem benı sormussun tatıl yaptım geldım kzuum
ravza delısı ben kayınvalıdemden kacıom demedım kız
cook ıyıdır saolsun ama yanında bılg basında oturmak hos olmuyo tabıkı sureklı
hem zaten bu sefer en cok annemlerın yanındaydım kardesımde geldı ya bahanem oldu

halev barays gaye pınarcım sızlerde ıyısınız ınsallah
bole uzun zaman gelıp bıseyler yazamayınca kenıdımı eksık hıssedıyorum valla

canım benim seni seviyoruz herşey gönlünce olsun inşallah

iste KVRCK birsey tam belli olmadan kendini bu kadar umitlendirme kuzum ya yoksa cok aci oluyoo .o yuzden buay takama olmadi hamile kalmicam diye kendini yonlendir belki daha iyi olurr hic olmazsa regl oludugunda bu kadar uzulmezsin .dersinki zaten bekliyodum reglimii

gunaydın ravza sultan nasılsın ....
bende ortalıgı falan toparladım
yemek koymam lazım dısarı cıkıcam aksamda caya mısafırım gelebılır bakalım esım arasın ona gore bıseyler dusunucem

bugun pek gelen gıden olmaz zaten buraya
ptesı şenlenırız ınsallah tekrr

gunaydin canimmmm ..ohhhh bos degilsin hic kiz massallahh ewet bugun pek gelen olmazzz bende takiliyoudm ev islerini yapacam kalkmam lazim aslindada bir topige takildim yok evlenmeden hamile kalmak cvok dogal karsilayanlar var onlara bakiyodum bir kisinin yorumu cok hosuma gitti ona yazi yazdim bende

hmm gordum senı pesınden geldım baktım bende :)

kalk sende ıslerını yap o zaman
ben de cıkıom sımdı gorusuruz sonra :80:

kvrck teyze sana ne desem? bilmiyorum ki.
Bulunduğun yerden dolayı kısıtlı imkanlarla bebeğine kavuşmaya çalışıyorsun.Şüphesiz ki ne imkan ne zorluk nede kolaylık Allah'ın lütfuna engel teşkil edebilir.Hepimizin hayatta ağır sınavları oluyor belli ki senin de sınavın henüz bitmedi.Sen inançlı birisin.Biliyorum çok canını acıtıyor ama Allahtan gelen şer'e bile şükretmeliyiz. Çok şükür ki hiç hamile kalamıyor değilsin. Bebeğin geliyor ama tutunamıyor sana.İnşallah Ankara'ya geldiğinde imkanların daha çok olacak ve bir daha bebeğini böyle erkenden kaybetmeyeceksin.Sonuna kadar taşıyıp sağlıkla doğuracaksın inşallah.
Rabbim sınavından geçmenin müjdesini belkide 2 minik yavruyla birden verir... Biliyorum artık sabret ve sükret denilmesi senin için çok boş geliyor ama bunlardan başka yapabileceğin daha güzel bir şey yok.

Şükretmekle ilgili sevdiğim ayetlerden bunlar... Allahtan gelen musubet dahi olsa şükretmeliyiz.Çünkü sınavımızdan geçmenin tek yolu bu.
Şüphesiz Biz insanı, karmaşık olan bir damla sudan yarattık. Onu deniyoruz. Bundan dolayı onu işiten ve gören yaptık. Biz ona yolu gösterdik; (artık o,) ya şükredici olur ya da nankör. (İnsan Suresi, 2-3)
Görmüyor musun ki, size ayetlerinden (bazılarını) göstermesi için, gemiler Allah’ın nimetiyle denizde akıp gitmektedir! Hiç şüphesiz bunda, çok sabreden, çok şükreden için gerçekten ayetler vardır. (Lokman Suresi, 31 )

İnşallah müjdeni en yakın zamanda alacağız.Öyle bir gün gelecek ki dönüp bu günlere bakıp,gülümseyip bebeğini koklayacaksın... hatta burada bugünleri konuşacağız.Ve o zaman hiç yaşanmamış gibi gelecek bütün bunlar.

edutum pazar alısverısı sonrası doktora gıdınce dun gıtmedn mı yoksa tkrr
gııtysen de ınsallah hersey yolundadır

canım benim okudum okudum yeniden okudum.. yanında olabilsem keşke..
sana kendini üzme diyebiliyorum sadece uzaktan..
yani başka dicek bişey bulamıyorumki Allah böyle istemiş, böyle yazmış.
sen ne kadar kendini parçalasanda olmuş artık, yapabilicegin bişey yok
Ondan gelen herşeye boynumuz kıldan ince.
ama bütün samimiyetimle söylüyorum olucak yeniden ve sağlıklı bişekilde inş
Rabbim hepimizi sınıyo, çeşitli dertler veriyo, senide sabrınla imtihan edio işte.
sen çok iyi bir anne olucaksın az kaldı arkadaşım..
vardır bunda da bir hayır, mutlaka bir nedeni vardır, bizim göremediğimiz bilmediğimiz
bir şer' den dolayı nasip olmadı belki. Allahın takdiri ben aklımın yettiğince böyle değerlendirdim.
tüm kalbimle senin için dua ediyorum arkadaşım.
bol bol dua et tesbih falan çek.. daraldıkça ılık bir duş al gerçekten iyi gelicektir.
seni seviyorum, hernekadar pek giremesemde kalbimin bi köşesindesin..ne olursun çook üzme kendini..

günaydın hatunlarrrrrr herkeşlere hayırlı haftalar olsun

Edutcanım 28inde şehzadeni gördünmü bakem

Lorkem hoşgeldin ne çabuk geçmiş 1 hafta , kardeşini dra götürdünmü ne oldu napıldı

gunaydın halevım nasılsın
valla su gıbı akıp gectı hele aılesının yanında olunca ınsan vaktı anlamıyo valla

kardesıme amelıyat olman lazım dedı doktor
buyumemıs cok sukur daha fazla ama zaten buyuk maalesef 8 cm :44:

suan amelıyat oncesı asması gereken vajınusmus sorunu var o yuzden doktor da bıran once onu halledıp amelıyata gel dedı yolladı

hayrılısı bakalım temmuza kadr sure verdım ona halledecek ınsallah

anladım canım o vajinusmus kötü bişi ya inşallah atlatırda bian önce ameliyatınıda oluverir hayırlısı olsun bakalım Allahım daha büyük dertler vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…