- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.161
bebiş iyi canım senin fıstık nasıl dışarı gezmelerine alıştımı? evdeyim şuan başım çatlıo uşuttum galiba işe başlamadım 3 ay daha izin yapayım dedim patronum haftada bir gun bile olsa gelirmisindedi bende oğluşa biberon yada kaşığa alıştırmaya çalışıorum gunde bir defa deneyerek ama biberonu sevmedi henuz kaşıklada doke saça içioz:)gorumceme bırakcam yarım gun bi gideyim bakalım oğluşum napacak boylelikle alışırız ikimizde heralde 6.aydan sonra tam çalışmaya başlıycam çünküslm gültün bebiş nasıl sen neler yapıyosun işe başladın mı
kızlar nasılsınnız nerlerdesınız ...
hadı ben gezıyom
sımdı yıne cıkıyorum dısarı ıslerım var
aksam ustu gelırım ınsallah
herkese selam ben geldim. uzun zaman oldu giremedim. Esimin babasi vefat etmisti. annemlerde kaliyordum bende o trye gittigi icin. sonra gelen giden ancak zaman bulabildim. nasilsiniz bakalim ne var ne yok? Önemli bisiler kacirdim mi?
herkese selam ben geldim. uzun zaman oldu giremedim. Esimin babasi vefat etmisti. annemlerde kaliyordum bende o trye gittigi icin. sonra gelen giden ancak zaman bulabildim. nasilsiniz bakalim ne var ne yok? Önemli bisiler kacirdim mi?
hoşgeldin canım başınız sağolsun, herşey aynı değişik bişi yok canım merak etme kaçırmadın bişi sende daha doğurmadın sanırsam gerçi pek bişi kalmamış kızının gelmesine
canım Allah rahmet eylesın ...
senın de cok az kalmıs zamanında ve ınsallah saglıkla gelır kızın
huhuuuu nabtınız kızlar...
halevım atesın yukselmıs bayagı catlamıs olabılır yumurtan
ama sen yıne de lsıtenı gunluk yazsana buraya takıp edelım olmazmı
günaydın helvammm
günaydın kuzum hastalığın nasıl oldu biraz daha iyimisin Gayenin dediği ilacı aldınmı
yok bacım o gün doktora gittik çok ilerledi çünkü malesef antibiyortik verdi, kanım düşmüş kan iğnesine başladık
canım ya calısıyormusun pekı evde dınlenmedemısın :26:yok bacım o gün doktora gittik çok ilerledi çünkü malesef antibiyortik verdi, kanım düşmüş kan iğnesine başladık
Lorkecan ateş tablomu yazıyom yine
adetin 1.günü 36.3
2.gün 36.2
3.gün ölçememişim
4.gün 36.0
5.gün 36.3
6.gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.2
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 35.9
12.gün 36.0
13.gün 36.1
14.gün 35.977:)
15.gün 36.1
16.gün 36.3
17.gün 36.2
18.gün 36.477:)
19.gün 36.6
20.gün 36.777:)
21.gün 36.5
halevım dedıgın gıbı atesın ınıslı cıkıslı ya bole bakınca kestırılemıyo genelde
ben sana bı ff uyelıgı alayım ok
doldurayım tablonu
sen sadece bundan sonrakı gunlerı ısaretlersın ole kolay olur ok
canım açtım ama bişi anlamadım o yüzden yapamadım ben sana verim adresimi şifremi sen hallediver çok iyi olur valla kuzum
hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah
halevım sen yolla bana ozel mesajla ben halledeyım ınsallah
sımdı evden cıkıcam yalnız 5 gıbı gelırım
halledınce adresı yolarım sana mesajla bakarsın ok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?