Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

slm gültün bebiş nasıl sen neler yapıyosun işe başladın mı
bebiş iyi canım senin fıstık nasıl dışarı gezmelerine alıştımı? evdeyim şuan başım çatlıo uşuttum galiba işe başlamadım 3 ay daha izin yapayım dedim patronum haftada bir gun bile olsa gelirmisindedi bende oğluşa biberon yada kaşığa alıştırmaya çalışıorum gunde bir defa deneyerek ama biberonu sevmedi henuz kaşıklada doke saça içioz:)gorumceme bırakcam yarım gun bi gideyim bakalım oğluşum napacak boylelikle alışırız ikimizde heralde 6.aydan sonra tam çalışmaya başlıycam çünkü
kızlar nasılsınnız nerlerdesınız ...
hadı ben gezıyom
sımdı yıne cıkıyorum dısarı ıslerım var
aksam ustu gelırım ınsallah

oohhh gez anam gezzz

herkese selam ben geldim. uzun zaman oldu giremedim. Esimin babasi vefat etmisti. annemlerde kaliyordum bende o trye gittigi icin. sonra gelen giden ancak zaman bulabildim. nasilsiniz bakalim ne var ne yok? Önemli bisiler kacirdim mi?

herkese selam ben geldim. uzun zaman oldu giremedim. Esimin babasi vefat etmisti. annemlerde kaliyordum bende o trye gittigi icin. sonra gelen giden ancak zaman bulabildim. nasilsiniz bakalim ne var ne yok? Önemli bisiler kacirdim mi?

hoşgeldin canım başınız sağolsun, herşey aynı değişik bişi yok canım merak etme kaçırmadın bişi sende daha doğurmadın sanırsam gerçi pek bişi kalmamış kızının gelmesine

huhuuuu nabtınız kızlar...
halevım atesın yukselmıs bayagı catlamıs olabılır yumurtan
ama sen yıne de lsıtenı gunluk yazsana buraya takıp edelım olmazmı

canım Allah rahmet eylesın ...

senın de cok az kalmıs zamanında ve ınsallah saglıkla gelır kızın

hoşgeldin canım başınız sağolsun, herşey aynı değişik bişi yok canım merak etme kaçırmadın bişi sende daha doğurmadın sanırsam gerçi pek bişi kalmamış kızının gelmesine

sagol canim allah razi olsun. Evet cok az kaldi gelmek istemiyor kizimin yeri rahat galiba:)

canım Allah rahmet eylesın ...

senın de cok az kalmıs zamanında ve ınsallah saglıkla gelır kızın

allah razi olsun sagol lorkecim. Evet beklemedeyiz bakalim nezaman gelecek minnak kizim:)

canım başınız sağolsun....ama hakkatten kızının eli kulağında maşallah

canlarım günaydın hepicinize

kandiliniz mübarek olsun Allahım bugünün hürmetini bütün dualarımızı kabul eylesin inşallahhhhhhhh

huhuuuu nabtınız kızlar...
halevım atesın yukselmıs bayagı catlamıs olabılır yumurtan
ama sen yıne de lsıtenı gunluk yazsana buraya takıp edelım olmazmı

ya kuzum ateş yüksek emme hiç akıntım yok garip değil mi bütün günlerimin ateş ölçüsünü yazmıştım aslında bi bakim yapıştırayım yeni sayfaya

Lorkecan ateş tablomu yazıyom yine

adetin 1.günü 36.3
2.gün 36.2
3.gün ölçememişim
4.gün 36.0
5.gün 36.3
6.gün 36.0
7.gün 36.0
8.gün 36.2
9.gün 36.1
10.gün 36.1
11.gün 35.9
12.gün 36.0
13.gün 36.1
14.gün 35.977:)
15.gün 36.1
16.gün 36.3
17.gün 36.2
18.gün 36.477:)
19.gün 36.6
20.gün 36.777:)
21.gün 36.5

yok bacım o gün doktora gittik çok ilerledi çünkü malesef antibiyortik verdi, kanım düşmüş kan iğnesine başladık
canım ya calısıyormusun pekı evde dınlenmedemısın :26:
keske dınlenebılsen
ınsallah carcabuk toparlarsın ılacların vesılesıyle

halevım dedıgın gıbı atesın ınıslı cıkıslı ya bole bakınca kestırılemıyo genelde
ben sana bı ff uyelıgı alayım ok
doldurayım tablonu
sen sadece bundan sonrakı gunlerı ısaretlersın ole kolay olur ok

halevım hıc actın mı sen ff de uyelık
actıysan bana adresını ve sıfrenı yazarsan ozelden yapayım
eger acmadıysan maılını yolla sana davetıye yollaayım

canım açtım ama bişi anlamadım o yüzden yapamadım ben sana verim adresimi şifremi sen hallediver çok iyi olur valla kuzum

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah

kıvrıgım hosgeldın sende ...
ıyısındır ınsallah

ben kacıom kızlar sımdı optum hepınızı
herkese hayırlı kandıller duanızda benıde unutmayın olurmu
canım açtım ama bişi anlamadım o yüzden yapamadım ben sana verim adresimi şifremi sen hallediver çok iyi olur valla kuzum

halevım sen yolla bana ozel mesajla ben halledeyım ınsallah
sımdı evden cıkıcam yalnız 5 gıbı gelırım
halledınce adresı yolarım sana mesajla bakarsın ok

hayırlı kandiller kızlar
dua ederken benide unutmayın
rabbim amin dediğiniz her dileğinizi kabul etsin inşallah

hoşgeldin kuzum hiç unuturmuyuz dualarımızda birbirimizi

halevım sen yolla bana ozel mesajla ben halledeyım ınsallah
sımdı evden cıkıcam yalnız 5 gıbı gelırım
halledınce adresı yolarım sana mesajla bakarsın ok

tamam lorkecim ben attım özelden adımı ve şifremi sen halledince bakarım ben teşekkür ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…