Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

seni severim bennnn severimmmm

edutcan nassın kuzum
dubaıden yegenlerım geldı
esk tekı yegenım burda
evde cumbus
onlar uyurken azıcık bakayım dedım

ay bacım çıkmışım ya sen..oyun oynuyorum napayım ya(

canım benim özledim kız sizleri bu saatlerde girebiliyorum çok tatlı olmuşun kıs toparlağım benim :) bu arada oğluşunun adı ne olcak belli mi? halevvvvvvvvvv sen neler yapıyosun bi gün gelcez senin kampüse arayım seni :) lorkee meşgul hatun hadi kolay gelsin sana:) kıvırcık gelmiyo heralde artık barays seni de öpüyorum oğluşun acayip şeker ya maşalah , kızz Gayeeee zeynep beren çok büyümüş maşallah, gültün supreme ... ve diğer arkadaşlarım mucksssss

yavlum bildiğin topaç oldum ben:)) oğluşun adı belli değil gelinim nasıl.....özledim bende seni valla

slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.

hatunlar nasılsınız ben cook yogun ve cok yorgunum
hergun dısardayız ve carsı gezıyoruz ve en kotusu bısey alamadan gerı donuyoruz
ben yaslanmısım gercekten yaa
bundan daha fazla gezıp hıc yorulmadıgım oluyordu
ama suan oyle degıl maalesef
ozledım sızlerı herkes dagıldı ıyıce
yaz rehavetı ve tatıllerde gırdı ondan sanırım
slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.

canım gozun aydın kızını saglıkla buyutmeyı nassıb etsın Rabbım
beklerız tabıkı esıla hanımla da buyrun gelın

yavrularımmmmmmmmmmmm çok yoğunuz ama neyseki mezuniyet törenimiz bitti bu hafta yoğunluğumuz sürer mi bilmiyorum

Lorkecan benim ateş hiç yükselmiyor bu ay neden ki bak tablomu koyuyom
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com

bizde seni özledik kuzum ne zaman geliceksiniz kampüse temmuzun 4ünden itibaren 2 hafta olmayacağım lütfen ben varken gelin tamam mıııııı

hadi gözün aydın canım çok şükür Esilanı kucağına aldın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

bak sölediğin iyi oldu havalar ısındı nasıl olsa gelebiliriz herzaman. BEBŞLKOMMM hayırlı uğurlu olsun inşallahhh

Lorkecan benim ateş hiç yükselmiyor bu ay neden ki bak tablomu koyuyom
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com

ohh herkessın tatıl zamanı da gelıyo ıyıce yeller esecek burda valla :))
halevım suan atesın normal zaten anca catlar yumurta hem senın dongun uzun suruyo sadece catladıktan sonra yukselmesı normal olan zaten
ama sen akıntı durumuna gore de degerlendır atesının dusuk oldugu gunlerı
cunku atesın yukseldıkten sonra zaten ıs ısten gecmıs oluyor
arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))

ıyı tatıller canım :80:

Slm Kızlar ben özel gün fotoğrafçısıyım, bayan olduğum için bebeğinizi görüntületmekte hiç zorluk çekmezsiniz :) doğuma girip o anı ölümsüzleştiriyorum. Bana özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz... :)

kıslarrr özledim siziiii:) doluşsak yine 7-8-10.....kişi gozukse altta:)sohbet sohbeti açsa osledim valla.sanırım tam gune geçinceye kadar bole girebilirim ancak.eylülde tam gune geçicem inşallah.bugun işe gittim yine biz iyiyiz şükür sizler nasılsınız varmı yeni gelişmeler?? bebişkom gozun aydın darısı bekleyen kuzucanlarımıza olsun.
optuk hepinizi teyzelerimizz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…