- 28 Nisan 2008
- 7.846
- 6
- 681
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.521
merhaba canım ciğerim arkidişlerim;
hepinizi çok özledim bir koşuşturmacadır geçiyor hayatlarımız
hepimiz bir hayat akışındayız
bayadır okuyorum ama bi türlü yazamadım
kvrck ın haberlerini alıyorum. Nerde değişik yöntem varsa bu kızın önüne geliyor walla bende şaşırıryorum hayırlı ile güzel haberi alırız inş.
lorkeem halevim ravzanurum sizleri de takip ediyorum
bu arada edut kilo aldım fil oldum diyorsun geçen resmine baktım gayet güzel yakışmış sana fil nerde sen nerde gayet hoşsun walla:))
bu arada hande pınar gaye gültun bitte de gelip gitmişler sizleri de öpüyorum kocaman
edutcan nassın kuzum
dubaıden yegenlerım geldı
esk tekı yegenım burda
evde cumbus
onlar uyurken azıcık bakayım dedım
ay bacım çıkmışım ya sen..oyun oynuyorum napayım ya(
canım benim özledim kız sizleri bu saatlerde girebiliyorum çok tatlı olmuşun kıs toparlağım benim :) bu arada yavlummoğluşunun adı ne olcak belli mi? halevvvvvvvvvv sen neler yapıyosun bi gün gelcez senin kampüse arayım seni :) lorkee meşgul hatun hadi kolay gelsin sana:) kıvırcık gelmiyo heralde artıkbarays seni de öpüyorum oğluşun acayip şeker ya maşalah , kızz Gayeeee zeynep beren çok büyümüş maşallah, gültün supreme ... ve diğer arkadaşlarım mucksssss
yavlum bildiğin topaç oldum ben:)) oğluşun adı belli değil gelinim nasıl.....özledim bende seni valla
kuzum korkuyorum ben ya...nasıl bakılıyor bu bebişlere
ben gidim yemek yapayım birazdan gelirim tatlişkom
ne yapıyorsun bakem
slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
canım benim özledim kız sizleri bu saatlerde girebiliyorum çok tatlı olmuşun kıs toparlağım benim :) bu arada oğluşunun adı ne olcak belli mi? halevvvvvvvvvv sen neler yapıyosun bi gün gelcez senin kampüse arayım seni :) lorkee meşgul hatun hadi kolay gelsin sana:) kıvırcık gelmiyo heralde artıkbarays seni de öpüyorum oğluşun acayip şeker ya maşalah , kızz Gayeeee zeynep beren çok büyümüş maşallah, gültün supreme ... ve diğer arkadaşlarım mucksssss
slm hanimlar 16.06.2011 da suni sanciya gerek kalmadan Esilam dünyaya geldi cok sükür. Fakat düne kadar hastanede kalmak zorundaydik maalesef.
Simdi iyiyiz cok sükür. sonra tekrar yazarim kendinize ii bakin.
yavrularımmmmmmmmmmmm çok yoğunuz ama neyseki mezuniyet törenimiz bitti bu hafta yoğunluğumuz sürer mi bilmiyorum
Lorkecan benim ateş hiç yükselmiyor bu ay neden ki bak tablomu koyuyom
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com
bizde seni özledik kuzum ne zaman geliceksiniz kampüse temmuzun 4ünden itibaren 2 hafta olmayacağım lütfen ben varken gelin tamam mıııııı
hadi gözün aydın canım çok şükür Esilanı kucağına aldın Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Lorkecan benim ateş hiç yükselmiyor bu ay neden ki bak tablomu koyuyom
352c3b Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşlar tatile gidiyorum... bir süre yazamıcam. sevgilerr hepinizeee =)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?