- 14 Ocak 2010
- 6.697
- 2
- 156
- 43
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.501
ayyyyyyyyy kuzularım hayırlı haftalar olsun hepicimizeeeeeeeee
benim işlerim yoğun bu hafta böle olucak gün içinde belki girebilirim belki şuan olduğu gibi akşamları girerim belli olmaz ama yoğunluğum devam ediceği kesin ben kocişime yine vitamin aldım onun yanında satıcı 2 ilaç daha verdi bundan önce bi aileye vermiş ve teşekkür için gelmişler bu ilaçları 3 ay boyunca düzenli kullanması gerekiyormuş hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
Lorkecanım adetin gelmiiş hayırlısı olsun bakalım en azından gecikip stres yaptırmadı inşallah ilaçlar fayda eder de aşılamaya gerek kalmadan gelir miniğiniz kuzum
Kıvırcanımızda iyiymiş çok şükür inşallah sonuçların hepiside iyi çıkar
Edutcanım sen nasılsın şehzademiz nasıl bakayım
Ravzacım sende arada bi görünüp gidiveyon kuzucum nasılsın bakem kocişin naptı hastane işini
Ayselim sen nasılsın kuzum paşan büyümeye devam ediyor maşallah
Kızlar bu topicin hali ne böyleeeee 2. sayfanın bile sonlarına düşmüşüüüzzzz....
Ben 2 gündür güne erken başlıyorum. Sabah kalkıp koşu bandında yürüyüş yapıyorum sonra kahvaltı ve tabiiki Beren Hanım!
Onun uyuduğu zamanlarda da biraz olsun evde bişiler yapmaya çalışıyorum.Yine bir ütü yığınım oluştu ve hala beni bekliyor.
Lorkee'm adet olmuşsun.Hayırlısı olsun.Geç gelmemiş en azından.İnşallah kist falan da yoktur ve tam gaz devam edersin.
Halev'im kociş için yeni vitaminler almışsın inşallah faydasını görürsünüz.3ay kullanacak diyorsun ama bu arada da çalışmaları aksatmayın sakıııınn!!!
Kıvırcan Ankarada tahlillerini yaptırıyor sanırım.İnşallah sonuçlar hep iyi olur ve doktorun yönlendirmeleri ve tedavisiyle hemencik güzel haber alırız ondan da.[/QUOTE
hosgeldim gayeee ,ne guzel iste bir sebebin var yasmaya degerrr degilmii......
kuzumm dedigin gibi :26:hakkimizda hayirlisi olsunnn.. biz simdi tatill planlari yapiyozz gundemden dusurduk yin ebebisii n olcak bende bilmiyom vallahoii
Kızlar bu topicin hali ne böyleeeee 2. sayfanın bile sonlarına düşmüşüüüzzzz....
Ben 2 gündür güne erken başlıyorum. Sabah kalkıp koşu bandında yürüyüş yapıyorum sonra kahvaltı ve tabiiki Beren Hanım!
Onun uyuduğu zamanlarda da biraz olsun evde bişiler yapmaya çalışıyorum.Yine bir ütü yığınım oluştu ve hala beni bekliyor.
Lorkee'm adet olmuşsun.Hayırlısı olsun.Geç gelmemiş en azından.İnşallah kist falan da yoktur ve tam gaz devam edersin.
Halev'im kociş için yeni vitaminler almışsın inşallah faydasını görürsünüz.3ay kullanacak diyorsun ama bu arada da çalışmaları aksatmayın sakıııınn!!!
Kıvırcan Ankarada tahlillerini yaptırıyor sanırım.İnşallah sonuçlar hep iyi olur ve doktorun yönlendirmeleri ve tedavisiyle hemencik güzel haber alırız ondan da.
kızlar nasılsınız ..
okullar kapandı yegenım tatıle geldı bıze
dısardayız gunduzlerı genelde
operım sızlerı
pers gunu de dıer yegenler gelıo ydısından
yanı bende yogunluk hat safhada
ya ben başka topiklerde çok sıkılıyorum...ne zaman geleceksiniz yaaaaa
Kıvırcan Ankarada tahlillerini yaptırıyor sanırım.İnşallah sonuçlar hep iyi olur ve doktorun yönlendirmeleri ve tedavisiyle hemencik güzel haber alırız ondan da.[/QUOTE
hosgeldim gayeee ,ne guzel iste bir sebebin var yasmaya degerrr degilmii......
canımı sıkma..bu ne arabesk bir cümledir uyuz tosbaaa...............
nasıl geıyor gunler sekerım bu sıcaklarda da zulumdur gercı
hayırlısı olsun kuzum tatilde kafan rahat eder inşallah
meraba Gayecim demek yürüyüşe başladın umarım kilo için işe yarar tatlım, eveeettt kocişime ilaçlar aldım bi nevi vitaminler inşallah işe yarar Allahımın izniyle
koşturmalar baslamıs desene:)
lorkem face dekı destegın ıcın tesekkurler.suan en cok uye oneren sensın:) suprız hedıyen yola ckmak uzeere
valla daha bunalmalarım yeni başladı..8 kilo aldım 6 ayda ona canım sıkkın...dünle bugün kasık ağrım var takılmamaya çalışıyorum...sen nasılsın asıl alıştın mı?
kuzu kaan beye mail attık hemen cevapladı....sende atsana......
kuzum sen salla o kıloları yahuu
son aylar daha dıkkat edersın hem yaz geldı cok yıyemıyor ınsan
bolbol su ıcersın
bıseycık kalmaz ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?