- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.741
kimse yoktu takıldım.....çok sıcak bacım yaaaaa
aynen valla soyunsan da fayda yok
sıcak yıne sıcak
sızın ıs yerınde klıma calısıyodur yıne
orası öyle bacım......dün eve girer girmez dedim kocacım çıkalım....dışrada yedik, alışveriş yaptıki dondurma yedik eve geldim hemen duşa....ama esmiyor bacım....
valla biz oda almadık...ben ikea dan beğendim bişiler onşları alıcaz....bu arada İstanbul bırakıp eskişehire gitmek zor gelmezmi bacım...bızım taraflar boyle edutum nabalım
valla eskısehırde aksam vaktı bahcede hep hırka yelekle oturduk sayılır
sabah ne kadr sıcak olsada bunaltıcı degıl nem yok
aksam da serın resmen cok guzeldı
esımnde dıo ben ıstanbulda yorgun uyanıyorum
eskıshıer bu sfer bana daha da guzel geldı tasınsakmı dıyo :26:
dedım yaslanıyoruz
her sene orası daha da guzel gelmeye baslıcak
kuzum sen nabtın ogluna oda falan aldınızmı
dun mırandanın aldıklarına baktım
anneler topıgıne koymus
masallah
valla biz oda almadık...ben ikea dan beğendim bişiler onşları alıcaz....bu arada İstanbul bırakıp eskişehire gitmek zor gelmezmi bacım...
ıkeadan bızde her gıttgımızde begenırdık bıseyler
uzayan yataklardan falan mı baktın pekı
valla eskısehıre gıtmek bana cok zor gelır gercekten
ama esıme hıc zor gelmez
hatta sımdı desem gıdelım der
ben gaza getırmıyom tabbıkı
ben 10 yıldır buırdayım kalabalıgı tarfıgıyle herseyıyle sevıom cunku ıstedıgım zaman cıkıyom gırıyopm
o calısırken zorlanıyo
bıde ıs yerınde pek durmuyo artık hep gezıcı
orda yakın sehırlerı gezerım dıo
hele 2 aıle de orda en zoruda o
donerken trende konsutuk bıraz da ben dedım kendı aıleme bıle yakın olmak ıstemıom cok
coook ozluyorum bazen vs ama beklentılerı ılllakı olacak 2 tarafında ve ben kesın arada catlarım yanı
hele esım hıc sesını cıkarn bı tıp degıldır
cok sakın her soylenenı yapmaya calısan bırıduır
ya aslında aklımdan geçen buydu...ailelere yakın olmak iyide kötüde...hele sen tek olursan anam gelmedin gitmedin....
IKEA Turkey - MAPA Mobilya ve Aksesuar Pazarlama A.Ş.
bunlar almayı düşündüklerim
keısnlıkle bende alısırım eskısehıre bı sure sonra sehır mesele degılde
aılleerle bırlıkte olmak zor olur
nasıb bakalım daha ole plan olarak bısey yok esımın hayalı sadece
valla bende dıcektım ıkeada cok kalıtelı olmayanlarda var dıe ama sen ıyısınden secmıssın zaten hemmes ler cok guzel ahsabı falan kalıtelı
beyaz benımde tercıhımdır
hem cok sade hem de guzeller
ınsallah guzel gunlerde kullnamayı nasıb etsın Rabbım
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım. Annemler yanımdaydı bugün gittiler o yüzden üzgünüm biraz. Melek 3 gün çok ateşlendi 1-2 saat uykuyla geçirdik çok zordu Allah hastalıkla imtihan etmesin hele hele bebek hastalığı çok zor. edutum alt değiştirme pek kullanılmıyo gereksiz bence diğerleri çok güzel
kıvırcaaaaaan
naban kuzum
sesın cıkmıyo
ne ısler karıstırıyosun bakayım
mısafırlerın erken mı geldı yoksa
ooooooo mukabelelere başlanıyomuş LORKEM hadi rabbim kabul etsin dualarını esirgeme
bu arada bence eskişehire dönmelisin
biliyorum ailelerin yanında çok zor ama emin ol eksilerinden daha çok sana getirecekleri
KIZLARRRRRRRRRRRRR bu aralar dişçiyle ugraşıyorum
fena halde diş ağrılarım var dayanamayıp gittim doktora yine diş etleri sorun oldu başıma hep çekiyorum bu sorunu
ne kadar iyi baksamda bi yerde patlak veriyo diş etleri
adam burda halledemeyiz ankaraya git dedi sinir oldum
bayramdan önce gidemem bu ağrılara nasıl daYANCAM BİLMİyorum bide asprini bırakmışken gideyim dedim olmadı üzüldüm
hele şu glukofen belası var ya hem mide bulantısı hem ishal yapıyo ya bittim resmen çok kötüyüm
bende halletmek istiyorum ama napıyım olmuyo kuzukız daha baslamadı mukabele haftaya baslıo
ben ssade komsunun cocuguna kuran gosterıom sımdılık ...
dıs ısını bencede bıan once hallet cunku derler hep hamılelıkte en cok dıs problem oluyomus dıye
agrıların ıcın karanfıl cıgnemenı ve karbonatlı tuzlu suyla gargara yapmanı tavsıye ederım
azda olsa agrılarnı hafıfletır ılac ıcmek ıstemıyorsan tabıkı
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım. Annemler yanımdaydı bugün gittiler o yüzden üzgünüm biraz. Melek 3 gün çok ateşlendi 1-2 saat uykuyla geçirdik çok zordu Allah hastalıkla imtihan etmesin hele hele bebek hastalığı çok zor. edutum alt değiştirme pek kullanılmıyo gereksiz bence diğerleri çok güzel
KIZLARRRRRRRRRRRRR bu aralar dişçiyle ugraşıyorum
fena halde diş ağrılarım var dayanamayıp gittim doktora yine diş etleri sorun oldu başıma hep çekiyorum bu sorunu
ne kadar iyi baksamda bi yerde patlak veriyo diş etleri
adam burda halledemeyiz ankaraya git dedi sinir oldum
bayramdan önce gidemem bu ağrılara nasıl daYANCAM BİLMİyorum bide asprini bırakmışken gideyim dedim olmadı üzüldüm
hele şu glukofen belası var ya hem mide bulantısı hem ishal yapıyo ya bittim resmen çok kötüyüm
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun kuzum demek diş içinde Ankaraya gönderiyorlar
bende halletmek istiyorum ama napıyım olmuyo kuzu
ankarada baktır diyo bayrama gitcem ankaraya bayram sonrası da tatile gitmeyi planlıyoruz
hem diş için aspirini 10 gün kesmem lazım
ankarada olmam tam yumurtlama sonrasına geliyo aspirini kesemem
kafa karıştı iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?