- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.781
uyuz bu linki verdin al hepsiniz canım istedi yaaaa
gunaydın topıgımızın guzel annelerı anne adayları veee anne aday adayları
günaydın arkidişlerimmmmmmmm hepicinize hayırlı cumalar
anne aday adayı olma yolunda bi kere daha başarısız oldum Lorkecanım sabah kırmızılarım teşrif etti sonunda hayırlısı olsun bakalım
hayırlısı olsun halevım ya artık alıstık sanırım yanı kendı adıma
daha az uzuluyorum gıbı kanıksadım bu durumu gıtgıde
canım sen sımdı adetının 7. gunu sabah aksam sogan suyunu ıcmeye basla ok
kesınlıkle faydasını gorecegıne ınanıyorum
15 gun ıceceksın
regl olursan da dıer reglıne 10 gun kala yıne ıceceksın ok
öyle tatlım belli bi süre sonra insan alışıyor her ne kadar üzülsede gelip geçiyor, adetin 7.günü sabah akşam içelim soğanı bakalım umarım bana soğan kocişimede ilaçlar faydalı olurda son uğraşımız olur hayırlısıyla
ben geldimmm...koca göbek yarım dünya kısa şişkonuz burda hanımlarrrrr
ben geldimmm...koca göbek yarım dünya kısa şişkonuz burda hanımlarrrrr
esın ne ılac kullanıyo suan halev
bızde basladık ya vıtamın takvıyesıne ondan soruyorum
kaan hocanın soyledıgı seylerden kullanıyoruzda bız
senın gıbı yarım dunyaya kurban olsunlar :92:
hosgelmıssın
hoşgeldin günaydın şehzade annesi
canım biz GNC den aldık adam kimyagermiş ve bir çok kişiye tavsiye ettiği ilaçları bizede tavsiye etti 2 kutu arginmax men, 1 kutu selenyum, 1 kutu daha ilaç aldık emme adını hatırlamıyorum hepside sperm hareketine yardımcı oluyormuş, eşimde bi üroloğa gideyim diyor bende Kaan Aydos dedim gidecek de bakalım ne zaman
bence gidin doktora GNC den bizde kullandık arginmax....bi işe yaramamıştı
hoşgeldin günaydın şehzade annesi
canım biz GNC den aldık adam kimyagermiş ve bir çok kişiye tavsiye ettiği ilaçları bizede tavsiye etti 2 kutu arginmax men, 1 kutu selenyum, 1 kutu daha ilaç aldık emme adını hatırlamıyorum hepside sperm hareketine yardımcı oluyormuş, eşimde bi üroloğa gideyim diyor bende Kaan Aydos dedim gidecek de bakalım ne zaman
bence gidin doktora GNC den bizde kullandık arginmax....bi işe yaramamıştı
eşim gidecek kuzum onun izin problemi olduğu için ne zaman gider bilmiyorum ama gitmeyi istiyor gerçekten de çünkü benim üzüldüğümü görünce eşimde üzülüyor:98:
cebecı hastanesındeymıs kaan hoca belkı bılıyosundur zaten
yogun oluyomus bayagı
o yuzden ılk fırsatta esın ıznını ayarlamadan once ordan randevu ayarlasın ole ızın ayarlasın bence
e zten helva rapor çıkarmak için kaan beye gitmişti
artgınmaxı kullanan var dıer topıkte kızlardan ama tam bılmıyorum sonuc alabıldılermı
kaan hoca bıze proxeed plus tavsıye ettı
bıraz tuzlu normalde gunde 2 tane ıcılıo ama degelerı bızım gıbı olan bı arkadası gunde 1 ıcsın demıs bızde ole denıoz baklaım
bıde kecıboynuzunun tozu var canım hem cok ucuz hemde faydalı onu alsan
kullanımıda kolay
kakao gıbı aynı suya veya sute karıstırıp ıcırıyosun
sızde varıkosel yoktu galıba dımı
bence ankarada nımetın ıcındeyken hemen gıdın kaan hocaya
ıstanbuldan gıden amelıyat olan var arkadaslardan
cok ılgılı davranıyomus hem
cebecı hastanesındeymıs kaan hoca belkı bılıyosundur zaten
yogun oluyomus bayagı
o yuzden ılk fırsatta esın ıznını ayarlamadan once ordan randevu ayarlasın ole ızın ayarlasın bence
proxeed plusı biliyorum kuzum bi ara sormuştum eczaneye 150tl demişti kutusuna ve içinde 15 günlük içim vardı ayda 300tl yapar ve gerçektende tuzlu, arginmax yanında 2 ilaç daha kullandırttırıyorum zaten kocişime yani günded 8 hap alacak pazartesiden itibaren hem enerjide veriyor iyi de olur
bizde varikosel yoktu en azından drlar böle bişi demedi hiç şuan ki durum nedir ne değildir bilemiyorum tatlım spermler heran değişiklik gösterebiliyor ya belki de sorun bendedir diye düşünmeden de edemiyorum açıkcası sonuçta düzensiz bir adetim var pkoluyum ve yumurtlayıp yumurtlamadığımı hiç bilmiyorum çünkü akıntıya dair bişey görmedim düzenli bi dra gitmek istiyorum artık eşime de söledim sigortayı arayacaktı bakalım olmadı bi daha sigorta yaptıracağız başka bi hastaneyle bakalım yaaa
evet canım gördüm bizzat kendisini ve gerçekten de çok yoğun oluyor sanırsam da randevuya gerek yok gidip dosya açtırıyorsun numara veriyorlar dr sırasında bekliyorsun bu kadardı en son ne durumda hastane bilmiyorum, izin konusunda sıkıntılı eşim canım çok çok zaruri bişi olmadıkça verilmiyor bide güvenlik yasası değişecek ve bu yüzden ellerinden geldiğince adam çıkartıp kendi adamlarını sokmaya çalışıyor iş yeri bunun için fazla bişide söylenmiyor ki
sende zorlu bir hastasındır ama sırf pko olsa hamilelik oluyor.ç benim kuzenimde hamile kaldı doğurdu bile hemde 2. yi....eşinin sadece sayı sorunumu vardı
acaba diyorum yumurtlamamda sorun varmı ki medicanaya gittiğimde hiç yumurtlamamla ilgili sorun olduğunu sölememişti drum, eşimde sperm sayısı ile sperm hareketsizliği sorunu var canım hiç ileri hızlısı yok yerinde hızlıda %14 sadece o yüzden bu yönde vitamin ilaçları aldım umarım yararını görürüm:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?