Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

ya evet hemde 10 gün kesmek gerekiyor
ya hacettepede tedavi çok zor aylar sonrasına günler veriyorlar
napalım ya bulunur bi yolu demekki

ya kızlar
elimde şu kırmızı biberlerden var çarliston olanlardan

hani onun fırında peynirlisini yapıyolar ya
ondan yapanınız var mı

normal peynirle oluyomu ki bu

bide bana sevgili görümcem için ramazanda yapabileceğim meze tarifleri istiyorum yemeklerin yanına
elinizde ne varsa yollayın kendisi meze manyağıdır hem çok sever hem çok güsel yapar
hadi yardım hanımlarrrrrrr

ben hıc yapmadım peynırlı ama yemıstım guzel oluyo
ama normal peynırın tam yaglıysa falan erırı yanı peynır bellı olmaz
yagsız yada az yaglıu peynırle bıraz lor karıstır ole guzel olur sanırım

mezelere de ben hep netten bulmaya calısıyorum valla
portakal agacının salatalar bolumune bı bak bakalım
bıde oktay ustanın salatlar Tarifler | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Sitesi
zeytınyagluılar vs.. bolumlerı bak
oralarda aynısı olmasa bıle bıseyler uydurup yapabılrısın

ben ole uyduruyom arada kafamdan

ya evet hem aspirin kullanıyorum ya ondan korkuyorlar hemde benim diş etleri sorunlu biraz risk almak istemedi galiba burda neyse nasip

sen napıyosun bakiim

ah kuzum benim tamda şehrine hapsolmuşsunuz hiçbişi yaptıramıyorsun eşininde öle her vakit izin alma durumları olmuyor Allah yardımcın olsun tatlım

bende kırmızılarımın gelmesini bekliyorum tatlım bu arada samimi olduğum bi arkadaşımın 2.ye hamile olduğunu öğrendim ve deeeeeeee kazara olmuşşşşşşşşşş ki gerçektende belli bi yıl sonra istiyorlardı biz daha 1.yi bulamamışken arkidişim kazara hamiş kaldı hem sevinç hemde buruk içim

valla ne yalan söyleyim böyle haberleri duyunca ben hiç sevinemiyorum sadece tuhaf oluyoiçim
isyanda edemiyorum neden diye
vardır rabbimin bi bildiği napalım be kuzu
sınav işte
belki sınavların en büyüğü ama
ben inanıyorum rabbim büyüklüğünü gösterecek
bu mübarek aylar hürmetine
peygamber efendimizin hürmetine
bizede bi can verecek ben inanıyorum

kıvır dişi halletmen lazım arkadaş tüp denemeye başlamadan doktoru bütün diş sorunlarını hallet gebe kalsanda düşüğe sebep olabiliyor demişti

kayınvalidem közlediği kırmızı biberlerin içine beyaz beynir zeytinyağı kekik biber felan karışımı koyup maydonoz sapı ile bağlıyorsu

uyuz bu linki verdin al hepsiniz canım istedi yaaaa

inşallah kıvırım güzel Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine daha fazla bekletmez bizleri de miniklerimizi nasip eder bizlere

oleyyy herkeşler burdaaaa.................nabersiniz danacıklar

hoşgeldin şehzade annesi sen nasılsın

inşallah kıvırım güzel Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine daha fazla bekletmez bizleri de miniklerimizi nasip eder bizlere

hoşgeldin şehzade annesi sen nasılsın

aman iyiyim bacım ya...sıcaklar, felan uğraşıyoruz...sen nasılsın

aman iyiyim bacım ya...sıcaklar, felan uğraşıyoruz...sen nasılsın

öle kuzum sıcaklar bastırdı her yerde Allahtan işyerim ne sıcak ne soğuk dışarı çıktım mı bayılıyor insan Allah yardımcınız olsun tatlım hamişler için daha da zor oluyor sıcaklar

bende iyiyim kuzum kırmızılarımın gelmesini bekleyrum hala ses seda yok bugün tam 40.gün

ya sen şu soğan kürünü yapsan ya .....senin bu pko başa bela

adet olunca başlarım canım tabi üşenmezsem:26:, hakkaten başa bela oldu pko ya silifkenin sıcağından böle sekti yada pko dan oldu

bacım üşenme...bak ne zorluklar çekiyoruz tedavi sırasında...bende hiç adet düzensizliği olmadığı halde 13 tane yumurtam oluştu, ne kadar sozun yaşadım...doktor 3 rahmin var gibi diyordu...sen yap o tedavini

tamam tatlım unutmazsam yapayım hele bi gelsinde şu adet gelicekse daha fazla bekletmese bariiiiiii

geçmiş olsun canım ya benimde diş doktoruna gitmem lazım ama korkuyorum Meleğim düzeldi çok şükür virüs kapmış bağışıklık kazanmış bu da güzel dimi ama :) kız senin kocan nisanda askere gitcekti noldu gitmedimi?

kıvır dişi halletmen lazım arkadaş tüp denemeye başlamadan doktoru bütün diş sorunlarını hallet gebe kalsanda düşüğe sebep olabiliyor demişti
sagol ya acayip içime su serptin
biliyoruz herhalde ama burda halletmiyolar
mecbur ankaraya gidince baktırcaz
onuda nasıl yapcaz bilmiyorum ama
kayınvalidem közlediği kırmızı biberlerin içine beyaz beynir zeytinyağı kekik biber felan karışımı koyup maydonoz sapı ile bağlıyorsu
ben maydonoz dan nefret ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…