- 4 Kasım 2009
- 7.754
- 1.551
- 173
- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #32.761
uzun surecek bıseymı pekı
bıkac gunde bıtecek bıseyse trabzonda falan halletsen dıcem ama oranın da yolları kotu dıyorsun
o zaman ankaraya gıdınce dıslerı hallet bence aspırını de kesın olarak kesmen lazım dıyormu doktor
sadece dıs etı tedavısıyse yıne gereklımıymıs
ben hıc yapmadım peynırlı ama yemıstım guzel oluyoya kızlar
elimde şu kırmızı biberlerden var çarliston olanlardan
hani onun fırında peynirlisini yapıyolar ya
ondan yapanınız var mı
normal peynirle oluyomu ki bu
bide bana sevgili görümcem için ramazanda yapabileceğim meze tarifleri istiyorum yemeklerin yanına
elinizde ne varsa yollayın kendisi meze manyağıdır hem çok sever hem çok güsel yapar
hadi yardım hanımlarrrrrrr
ya evet hem aspirin kullanıyorum ya ondan korkuyorlar hemde benim diş etleri sorunlu biraz risk almak istemedi galiba burda neyse nasip
sen napıyosun bakiim
ah kuzum benim tamda şehrine hapsolmuşsunuz hiçbişi yaptıramıyorsun eşininde öle her vakit izin alma durumları olmuyor Allah yardımcın olsun tatlım
bende kırmızılarımın gelmesini bekliyorum tatlım bu arada samimi olduğum bi arkadaşımın 2.ye hamile olduğunu öğrendim ve deeeeeeee kazara olmuşşşşşşşşşş ki gerçektende belli bi yıl sonra istiyorlardı biz daha 1.yi bulamamışken arkidişim kazara hamiş kaldı hem sevinç hemde buruk içim
ya kızlar
elimde şu kırmızı biberlerden var çarliston olanlardan
hani onun fırında peynirlisini yapıyolar ya
ondan yapanınız var mı
normal peynirle oluyomu ki bu
bide bana sevgili görümcem için ramazanda yapabileceğim meze tarifleri istiyorum yemeklerin yanına
elinizde ne varsa yollayın kendisi meze manyağıdır hem çok sever hem çok güsel yapar
hadi yardım hanımlarrrrrrr
ben hıc yapmadım peynırlı ama yemıstım guzel oluyo
ama normal peynırın tam yaglıysa falan erırı yanı peynır bellı olmaz
yagsız yada az yaglıu peynırle bıraz lor karıstır ole guzel olur sanırım
mezelere de ben hep netten bulmaya calısıyorum valla
portakal agacının salatalar bolumune bı bak bakalım
bıde oktay ustanın salatlar Tarifler | Oktay Usta Yemek Tarifleri Resmi Sitesi
zeytınyagluılar vs.. bolumlerı bak
oralarda aynısı olmasa bıle bıseyler uydurup yapabılrısın
ben ole uyduruyom arada kafamdan
valla ne yalan söyleyim böyle haberleri duyunca ben hiç sevinemiyorum sadece tuhaf oluyoiçim
isyanda edemiyorum neden diye
vardır rabbimin bi bildiği napalım be kuzu
sınav işte
belki sınavların en büyüğü ama
ben inanıyorum rabbim büyüklüğünü gösterecek
bu mübarek aylar hürmetine
peygamber efendimizin hürmetine
bizede bi can verecek ben inanıyorum
oleyyy herkeşler burdaaaa.................nabersiniz danacıklar
inşallah kıvırım güzel Rabbim şu mübarek günlerin hürmetine daha fazla bekletmez bizleri de miniklerimizi nasip eder bizlere
hoşgeldin şehzade annesi sen nasılsın
aman iyiyim bacım ya...sıcaklar, felan uğraşıyoruz...sen nasılsın
öle kuzum sıcaklar bastırdı her yerde Allahtan işyerim ne sıcak ne soğukdışarı çıktım mı bayılıyor insan Allah yardımcınız olsun tatlım hamişler için daha da zor oluyor sıcaklar
bende iyiyim kuzum kırmızılarımın gelmesini bekleyrum hala ses seda yok bugün tam 40.gün
ya sen şu soğan kürünü yapsan ya .....senin bu pko başa bela
adet olunca başlarım canım tabi üşenmezsem:26:, hakkaten başa bela oldu pko ya silifkenin sıcağından böle sekti yada pko dan oldu
bacım üşenme...bak ne zorluklar çekiyoruz tedavi sırasında...bende hiç adet düzensizliği olmadığı halde 13 tane yumurtam oluştu, ne kadar sozun yaşadım...doktor 3 rahmin var gibi diyordu...sen yap o tedavini
tamam tatlım unutmazsam yapayım hele bi gelsinde şu adet gelicekse daha fazla bekletmese bariiiiiii
geçmiş olsun canım ya benimde diş doktoruna gitmem lazım ama korkuyorumooooooo mukabelelere başlanıyomuş LORKEM hadi rabbim kabul etsin dualarını esirgeme
bu arada bence eskişehire dönmelisin
biliyorum ailelerin yanında çok zor ama emin ol eksilerinden daha çok sana getirecekleri
EDUTCAN kuzum dolaplar beğenilmiş
ya bana sorarsan beyaz yerine fıstık yeşili tercihimdir
beyaz hem çok iz hem leke yapar
yeşili diğer bebeğin kız olursa ondada kullanabilirsin
hayırlısıyla doğsunda bakalım
BİTTEM beni sormuşsun kuzucum ya sorma bi ankara bi bura beynim döndü valla
meleğimiz hastaymış annesini özlüyodur ona dayanamıyordur yavrum kıyamam
KIZLARRRRRRRRRRRRR bu aralar dişçiyle ugraşıyorum
fena halde diş ağrılarım var dayanamayıp gittim doktora yine diş etleri sorun oldu başıma hep çekiyorum bu sorunu
ne kadar iyi baksamda bi yerde patlak veriyo diş etleri
adam burda halledemeyiz ankaraya git dedi sinir oldum
bayramdan önce gidemem bu ağrılara nasıl daYANCAM BİLMİyorum bide asprini bırakmışken gideyim dedim olmadı üzüldüm
hele şu glukofen belası var ya hem mide bulantısı hem ishal yapıyo ya bittim resmen çok kötüyüm
sagol ya acayip içime su serptinkıvır dişi halletmen lazım arkadaş tüp denemeye başlamadan doktoru bütün diş sorunlarını hallet gebe kalsanda düşüğe sebep olabiliyor demişti
ben maydonoz dan nefret ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkayınvalidem közlediği kırmızı biberlerin içine beyaz beynir zeytinyağı kekik biber felan karışımı koyup maydonoz sapı ile bağlıyorsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?