- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.061
canimm ayni bende hic bir degisiklik yokkk
canimm ben bunalimdayim ve esimdende ayrilmayida dusunuyorumm artik dayanamiyorumm illa cocuk degil yanii
canimm ben bunalimdayim ve esimdende ayrilmayida dusunuyorumm artik dayanamiyorumm illa cocuk degil yanii
nerdesiiz hatunalr
ayselım masallah ıyı vermıssın hakkaten kıloları
ee pesınden kosturuyodur ataberk pasa
bıde ev ıs arası mekık dokuyorsun tabı
Allah kolaylık versın
evet ben ınanıyorum canım dualarla gelecek ınsallah az kaldı
Allah ın ıznıyle ben 2011 bıtmeden basaracagım bu işi
günaydınnn canlarımm
edutum takma kilolara gidiveriyor doğum sonrası
bak ben 60,5 la hamile kaldım 85le doğuma girdim şimdi 59,7 oldum doğumda çok olmasada doğum sonrası çok kilo gidiyor lohusalıkta bol su içmeni öneririm
ravznurum kocişin dra gitti ne yaptı tatlişkom?
lorkem halevim kvrk sizler nasılsınız?
ben bu aralar uykusuz kalıyorum
evde oturup dinlenme gece 11i buluyor sonra 1,30a kadar beklşyorum sahur yapıyoruz sonra uyuyorum
biraz zor oluyor ama ramazanda idare atacaz artıkın :))
insan kimsenin içine girmeyince ne oldugunu ne sıkıntılar çektiğini bilmiyor kuzucumcanimm ayni bende hic bir degisiklik yokkk
aferin sana ne güzel zayıflamışsın öyle tebrik ederimtabi ev iş ataberk kolay değil
birde yediklerime dikkat edince oluveriyor
genel akşamları yemekten sonra ve her ramazan iftar sonrası bol tatlı yerdik şimdi ise çok nadir
dikkat edince oluyor
günaydınnn canlarımm
edutum takma kilolara gidiveriyor doğum sonrası
bak ben 60,5 la hamile kaldım 85le doğuma girdim şimdi 59,7 oldum doğumda çok olmasada doğum sonrası çok kilo gidiyor lohusalıkta bol su içmeni öneririm
ravznurum kocişin dra gitti ne yaptı tatlişkom?
lorkem halevim kvrk sizler nasılsınız?
ben bu aralar uykusuz kalıyorum
evde oturup dinlenme gece 11i buluyor sonra 1,30a kadar beklşyorum sahur yapıyoruz sonra uyuyorum
biraz zor oluyor ama ramazanda idare atacaz artıkın :))
ravzam yaa hayırdır
ıyımısınız baska sıkıntılar mı var
anltmıyorsun kı hıc rahatlarsın ıstersen gell anlat bıze
bı cozum bulmaya calısalım dertleselım
başka nedenleriniz çok önemli mi yoksa bu konu gözünde çok büyüdüğü içinmi?
ayrılık kolay karar alınır ama uygulanması çok zordur tatlım
inş. ayrılmak değilde tam tersi olur birbiriniz için vazgeçilmez olursunuz
hadi inşallah Allahım yüzünü ve yuvanı güldürür tatlım bu azme bu inanca bebişini nasip eder inşallah
amin insallahh canimyaa oyle kavga etmedik ama icimde bir huzursuzluk varrr
kız Ayselim ne güzel vermişsin kiloları aferin sana gerçi hayatın koşturmacalar içinde olduğu için vermen çok normal bu yolda devam et yavlum
bizlerde iyiyiz tatlım aynı tas aynı hamamda gidip geliyoruz keşke değişiklikler(bebiş) bulsa bizleride :97:
ah kuzum benim sen ciddimisin geçrekten çok bunalmışsın tatlım sen keşke biraz tatil yapsan belki daha iyi olacaksın üzme tatlı canını birşeye karar verirken iki kere düşünmeyi unutma güzelim
insan kimsenin içine girmeyince ne oldugunu ne sıkıntılar çektiğini bilmiyor kuzucum
ben her akşam yarın bu adamı bırakıp gidicem diyorum
her sabah hadi uyan hayatım diye sesleniyorum
rabbim yardımcınız olsun herşey yoluna girer inş.
ayni ben gibisin kivircikk ayni durum bendede oluyoo sagol canimm
kizlar hepinize tesekkurlerrr iyiki varsiniz opuypm sizi ayri ayriiii:13:
lorkem aslinda soyle diyeyimm kufur yok sovme yok dayak yok aldaatma yok isi var calisiyo bana deger veriyo aamaa bisey eksik onu bulamiyorumm
aslinda tam bir nedende yok sadece 10 yilin vermis oldugu cocuksuz bir ortam beni cok geriyo esimde bir o kadar rahat ayselimmm
insan kimsenin içine girmeyince ne oldugunu ne sıkıntılar çektiğini bilmiyor kuzucum
ben her akşam yarın bu adamı bırakıp gidicem diyorum
her sabah hadi uyan hayatım diye sesleniyorum
rabbim yardımcınız olsun herşey yoluna girer inş.
ayni ben gibisin kivircikk ayni durum bendede oluyoo sagol canimm
kizlar hepinize tesekkurlerrr iyiki varsiniz opuypm sizi ayri ayriiii:13:
ilgi ve özen olmasın....bizim sorunumuz yok şükür ama bir yerde, bir dizide, bir filmde cilveleşen , öpüşen,o istedi diye deli gibi çabalayan insanları görünce eskidiğimi, artık cepte olduğum fikri geliyor, çok hüzünleniyorum ya... ama şunu unutmamak lazım kızlar onlar bizim için ne kadar önemli ve alışkanlık halindeysek , bizde onlar için öyleyiz...bunun tek çözümü ki çözüm değil aslında da biraz daha düzelticisi var...kendi hayatını düzenlemek, odağından onu çıkarmasand kendine ait bir hayatın olduğunu bilecek, vazgeçilmez olmadığını hep hissedecek, bıdırdanmamak, laf sokmamak, ki son ikisi kesin....çünkü son ikisi haklıyı haksız yapar....inanın böyle hüzünlü hüzünlü susmak değil,hayatını devam ettirmek lazım, hayatıda sadece koca olmamalı....çünkü bizim öküzcanlar anne seviyor anne olun istiyor,sonsuza kadar onunla ilgilenin istiyor.... ama oda olmuyor....oynamak lazım, arada anne olacaksın arada umursamıyacaksın, onun kafasında sürekli farkettirmeden yer alacaksın....aman oyun gibi len bu evlilik işi....ne acı dimi....
ilgi ve özen olmasın....bizim sorunumuz yok şükür ama bir yerde .!.:kizzz bacimmm n guzel yazmiisnn inann oyle oluyo tam dedigin gibii senin psikolog olman lazimmisss...... ben evde oturan devamli onn kafasinda duran biri degilim belki ailem yanimda olsaydi daha farkli olurdu en azindan bunaldigimda annemin yanina gidip 1 2 gun kalip geri donmekkk . diceksiniz bizde uzaktayiz .. tama ama yurt disi farkliii ulasim olsunn atmosfer olsun insanin kendi alistigi yetistigi cevre gibi hic bir yer olamaz burada cokk yanliz hissediyorum kendimii..
edutcan gönlune saglikk opuyom gobisinden
kizzz bacimmm n guzel yazmiisnn inann oyle oluyo tam dedigin gibii senin psikolog olman lazimmisss...... ben evde oturan devamli onn kafasinda duran biri degilim belki ailem yanimda olsaydi daha farkli olurdu en azindan bunaldigimda annemin yanina gidip 1 2 gun kalip geri donmekkk . diceksiniz bizde uzaktayiz .. tama ama yurt disi farkliii ulasim olsunn atmosfer olsun insanin kendi alistigi yetistigi cevre gibi hic bir yer olamaz burada cokk yanliz hissediyorum kendimii..
edutcan gönlune saglikk opuyom gobisinden
bacım aynı ülkede de olsan, uzaydada aile olsada olmuyor...emin ol sıkıntılar her evde aynı....bu evliliğin malesef kötü yönü....ama boşansan türkiyeye dönsen geçecekmi.....hayatının merkezinde kocan olmasın kendin ol....bu lafımı asla asla unutma....al bek benim ailem 4 saatlik yolda gidebiliyormuyum yok, olay kendi içinde bitecek aile arkadaşla değil.....odak sen ol o olmasın
günaydın sabah şekerleri
serin bir hava var içim üşüdü resmen kış mı geldi yoksa:2: ben daha taile gidemedim nayır nolamazzzzzzzz
ay ben bu havada bunalıyorum desem, nefes alamıyorum desem.....uf püfff, oksijenini açın şu havanın ya yetmiiiii
edut doğum iznine ne zaman çıkıyorsun? tahmini doğum tarihi ne zaman?
BARAYS imm burda biz yazi goremedik bacimyaa kis geldii belli olmuyomu fecedeki resimlerdenn
EDUTUMM herkes kendi halinde inan oyle dusundugun gibi degil yaniii ..hocam sen olunca biraz biseyler degisiyo sanki
KIZLARR BEN AKSAM COK ACAYIP BIRRÜYA GÖRDÜMM
bizim evin bodrum kati var ayni normal daire seklinde ama alt katta!!oradayimm cok buyuk bit AT ama ne kadar guzel boyle kahve renkli ama guclu bir att ..diyorumm allah allahh bu atin burda n isi var ? atin yaninda yikili odunlar boyle tam söminelik duzgun kesilmis kerem renkli odunlar :) guya o odunlari pencere var bahceye bakiyo pencereden disariya dizmek icin kaynimla atiyozz disarii boyle bir ruya .. cok garip degilmii . yorum yaparsaniz sevinirim merak ediyomm cunkuu
ilgi ve özen olmasın....bizim sorunumuz yok şükür ama bir yerde, bir dizide, bir filmde cilveleşen , öpüşen,o istedi diye deli gibi çabalayan insanları görünce eskidiğimi, artık cepte olduğum fikri geliyor, çok hüzünleniyorum ya... ama şunu unutmamak lazım kızlar onlar bizim için ne kadar önemli ve alışkanlık halindeysek , bizde onlar için öyleyiz...bunun tek çözümü ki çözüm değil aslında da biraz daha düzelticisi var...kendi hayatını düzenlemek, odağından onu çıkarmasand kendine ait bir hayatın olduğunu bilecek, vazgeçilmez olmadığını hep hissedecek, bıdırdanmamak, laf sokmamak, ki son ikisi kesin....çünkü son ikisi haklıyı haksız yapar....inanın böyle hüzünlü hüzünlü susmak değil,hayatını devam ettirmek lazım, hayatıda sadece koca olmamalı....çünkü bizim öküzcanlar anne seviyor anne olun istiyor,sonsuza kadar onunla ilgilenin istiyor.... ama oda olmuyor....oynamak lazım, arada anne olacaksın arada umursamıyacaksın, onun kafasında sürekli farkettirmeden yer alacaksın....aman oyun gibi len bu evlilik işi....ne acı dimi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?