Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

canimm ayni bende hic bir degisiklik yokkk

canimm ben bunalimdayim ve esimdende ayrilmayida dusunuyorumm artik dayanamiyorumm illa cocuk degil yanii

ravzam yaa hayırdır
ıyımısınız baska sıkıntılar mı var
anltmıyorsun kı hıc rahatlarsın ıstersen gell anlat bıze
bı cozum bulmaya calısalım dertleselım

canimm ben bunalimdayim ve esimdende ayrilmayida dusunuyorumm artik dayanamiyorumm illa cocuk degil yanii

başka nedenleriniz çok önemli mi yoksa bu konu gözünde çok büyüdüğü içinmi?
ayrılık kolay karar alınır ama uygulanması çok zordur tatlım
inş. ayrılmak değilde tam tersi olur birbiriniz için vazgeçilmez olursunuz

nerdesiiz hatunalr
ayselım masallah ıyı vermıssın hakkaten kıloları
ee pesınden kosturuyodur ataberk pasa
bıde ev ıs arası mekık dokuyorsun tabı
Allah kolaylık versın

tabi ev iş ataberk kolay değil
birde yediklerime dikkat edince oluveriyor
genel akşamları yemekten sonra ve her ramazan iftar sonrası bol tatlı yerdik şimdi ise çok nadir
dikkat edince oluyor

evet ben ınanıyorum canım dualarla gelecek ınsallah az kaldı
Allah ın ıznıyle ben 2011 bıtmeden basaracagım bu işi

hadi inşallah Allahım yüzünü ve yuvanı güldürür tatlım bu azme bu inanca bebişini nasip eder inşallah

kız Ayselim ne güzel vermişsin kiloları aferin sana gerçi hayatın koşturmacalar içinde olduğu için vermen çok normal bu yolda devam et yavlum

bizlerde iyiyiz tatlım aynı tas aynı hamamda gidip geliyoruz keşke değişiklikler(bebiş) bulsa bizleride :97:

ah kuzum benim sen ciddimisin geçrekten çok bunalmışsın tatlım sen keşke biraz tatil yapsan belki daha iyi olacaksın üzme tatlı canını birşeye karar verirken iki kere düşünmeyi unutma güzelim

canimm ayni bende hic bir degisiklik yokkk

insan kimsenin içine girmeyince ne oldugunu ne sıkıntılar çektiğini bilmiyor kuzucum
ben her akşam yarın bu adamı bırakıp gidicem diyorum
her sabah hadi uyan hayatım diye sesleniyorum
rabbim yardımcınız olsun herşey yoluna girer inş.
tabi ev iş ataberk kolay değil
birde yediklerime dikkat edince oluveriyor
genel akşamları yemekten sonra ve her ramazan iftar sonrası bol tatlı yerdik şimdi ise çok nadir
dikkat edince oluyor
aferin sana ne güzel zayıflamışsın öyle tebrik ederim
geçen gece rüyamda ataberkle seni gördüm

ya hayret bişiii doğum sonrası kilo alan bi tek benim heraldee (

ravzam yaa hayırdır
ıyımısınız baska sıkıntılar mı var
anltmıyorsun kı hıc rahatlarsın ıstersen gell anlat bıze
bı cozum bulmaya calısalım dertleselım

lorkem aslinda soyle diyeyimm kufur yok sovme yok dayak yok aldaatma yok isi var calisiyo bana deger veriyo aamaa bisey eksik onu bulamiyorumm

aslinda tam bir nedende yok sadece 10 yilin vermis oldugu cocuksuz bir ortam beni cok geriyo esimde bir o kadar rahat ayselimmm

günaydın sabah şekerleri
serin bir hava var içim üşüdü resmen kış mı geldi yoksa:2: ben daha taile gidemedim nayır nolamazzzzzzzz

günaydın sabah şekerleri
serin bir hava var içim üşüdü resmen kış mı geldi yoksa:2: ben daha taile gidemedim nayır nolamazzzzzzzz

ay ben bu havada bunalıyorum desem, nefes alamıyorum desem.....uf püfff, oksijenini açın şu havanın ya yetmiiiii

ay ben bu havada bunalıyorum desem, nefes alamıyorum desem.....uf püfff, oksijenini açın şu havanın ya yetmiiiii

canım yarın açık hava yaa oksijen depola tatlım
bu sene havalar yine iyi canım yaa geçen sene sıcakta hep şişmiştim çok zor geçmişti
tatlım zaman azalıyor heyecan var mı?

edut doğum iznine ne zaman çıkıyorsun? tahmini doğum tarihi ne zaman?

bu hafat sonu 5 hafta çalışabilir alıyorum bacım...tahminen eylül 16 sı son iş günüm.....doktorum sezeryan diyor eğer öyle olursa 30 eylül, normal beklersek son tarih 12 ekim

BARAYS imm burda biz yazi goremedik bacimyaa kis geldii belli olmuyomu fecedeki resimlerdenn

EDUTUMM herkes kendi halinde inan oyle dusundugun gibi degil yaniii ..hocam sen olunca biraz biseyler degisiyo sanki

KIZLARR BEN AKSAM COK ACAYIP BIRRÜYA GÖRDÜMM

bizim evin bodrum kati var ayni normal daire seklinde ama alt katta!!oradayimm cok buyuk bit AT ama ne kadar guzel boyle kahve renkli ama guclu bir att ..diyorumm allah allahh bu atin burda n isi var ? atin yaninda yikili odunlar boyle tam söminelik duzgun kesilmis kerem renkli odunlar :) guya o odunlari pencere var bahceye bakiyo pencereden disariya dizmek icin kaynimla atiyozz disarii boyle bir ruya .. cok garip degilmii . yorum yaparsaniz sevinirim merak ediyomm cunkuu

BARAYS imm burda biz yazi goremedik bacimyaa kis geldii belli olmuyomu fecedeki resimlerdenn

EDUTUMM herkes kendi halinde inan oyle dusundugun gibi degil yaniii ..hocam sen olunca biraz biseyler degisiyo sanki

bacım zaten beni,m derdim senin derdini azımsamak değil sadece yanlız olmadığını göstermek...yoksa herkez kendi yangınını biliri....allah yar ve uardımcın olsun inşallah....bu arada utandırdın aşkolsun kuzummmm

allah hayırlara çıkaresın bacım....bence güzel kuzum ama anlamını bilemdim

senı alkıslıyorum guzel ıfadelerın ıcın
kesınlıkle kendımıze aıt bı hayatımız olmalı
ama bunu zorla degıl adamı 2. plana atmam lazım dusuncesıyle degıl ısteyerek olusturmalıyız
yoksa yıne aklımızda kalır

benım mesela arkadaslarım cok sukur cevrem var
dernek faalıeytelerıne katılıyorum ınsanlara yardımcı olma adını vs
hele ramazan dolu dolu gecıyo ya
bole olunca hakkaten bazen esıme uzuluyom
onun bu kadr fırsatı etkınlıgı arkadası falan yok dıye

bı ıftara gıttım arkadaslarımla gecen aksam benı ylanızmı bırakacaksın dıo
ben dedım sen de gıt bı ıftar bul arkadaslarına takıl ne olcak falan dıom
tamam yaa dıo sonra

yanı ıllakı vazgecılmez bırısı olacaksa evde o bız olmalıyız cunku bız bunu dengeleyebılıoz
ama erkekler vazgecılmez oldukalrını dusunduklerın de ıpın ucu kacıyor

bu bı erkek gozuyle abımın bana evlenmeden once cok sık vurguladıgı ve kendı hayatında sıkıntısı yasadıgı ıcın dıkkat et dedıgı bı noktaydı

hep derdı kı sen bulunmaz hınt kumasısın bayanlar bole olduklarını dusunecekler eslerıne karsı
ama bunu adamın basına kakarak degıl hısssettırerek yapacak
cok ınce ısler yanı
kaş yapayım derken goz cıkarmadan
malum bızım dıller cok oynak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…