- Konu Sahibi alaycikus67
-
- #33.101
bitanem ben senin dertlerini biliyorum....ama bak annatıklarının hepisnin içinde kocan var....benim derdim akıl vermek değil haşa...ama evlilik bitirmek çok kolay ve oluşturmak zor...kocanı bu kadar severken sen neden pabuç bırakasın ki hayata
canımsın sen de benim....ben senin kocanı ne kadar sevdiğini biliyorum.....bencede bir tatile gidin, hiç bir şeyi takmayın, eski ile ilgili konuşmayın.....gezin yiyin eylenin öpüşün kuzum..... bu arada illa spormu yapman laızm....resim yap, bişi çal...o sana özensin gurur duysun...ama önce sen sev
canlarr dedikleriniz cok cok dogru bakin size ne anlatayimm ...
esimle biz gidiyyoz geziyozz v.s ama bisey anlamiyozz cunkuu benim dilim okadar cok iyi degill bir yerde oturuyozz diyelim esimin bir arkadasi geldii nasilsin imiisn tamam ama gerisi sohbet boyle derin oluncaa ben konusamiyomm aslinda konusurum ama almancanin siveli konusmasi var ben dogrusunu ogreniyom ama sive icin icine girince ip kopuyoo .. o yuzden o sohbetten bisey anladigimiz icin geneledeee hep birisini gorunce ben bir panik yapiyom acaba gelcek bisey sorcakmi diyee .mesela bu bizde ufakta olsa bir stress probleemmm ...........
esimm herseyi ama herseyi yapan bir insann butun faaaliyetlet var kucuklugunden beri mesela bir dag turu yapmak istiyoo bisikletle ben 1 saat surebiiyom oda cok zor oyle duz yer degill ankliyabiliynuzmuu ben uyum sagliyamiyorum bir cok yerde ama o benimle yapmak istiyo bende onunla kayak,fitnis,tekerlekli ayakkabi bisiklet daga cima, v.s ben yetisemiyorum bunu kucuk yasta vucudun alismasi lazimm eee o zaman n oluyo o tek gitmeye bende evde kalmaya basliyommm ... baska bisey yapmak icimden gelmiyo bende onungibi olmka istiyom ama yokk olmuyoo yapsak hep boyle o bana ayak uyduruyoo .yani ben istiyom o bana ozensin onun yapamica biseyi benden ogrensin anliyonuzmu arkadaslar
burada kisitli zamanlar var hele pazar tam bir cenaze havasi yolda kedi bile goremezsinn .-....diger gunlerde aksam en gecc disarda 7,5 a kadar alisveris merkezelrinde olabulirsin sinir burasi sinir bir yer arkadaslar yaa .dese turkiyeye gidelim tasinalim bir dakka bile dusunmemm.....
ravza bende tam işte bu yazdıklarından dolayı beğendim Almanya'yı sükunet var, doğa var, spor var, bol bol Türk var... sen bence bunları düşün canım mutluluk ve mutsuzluk mekandan zamandan bağımsız. Anın tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu çünkü hayat çok kısaa :)
ravza bende tam işte bu yazdıklarından dolayı beğendim Almanya'yı sükunet var, doğa var, spor var, bol bol Türk var... sen bence bunları düşün canım mutluluk ve mutsuzluk mekandan zamandan bağımsız. Anın tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu çünkü hayat çok kısaa :)
ravzam sen guclu olma lazım vs dıe dusunme cunku sne guclusuniste benn istiyomkii ondan guclu olayim altta kalmiyayimm....simdi okulu bekliyorum haftanin tum gunu kulda olcam yine fitnesse yazilcamm .. kafamda o var suann bakalimm hayat oylede boylede gidiyoo hee bu arada 2 kiloda verdimm.. isteyerek degill hatta aksam esim dediki yuzun ben beyaz nurtenn seninle bir tatill cok iyi gelecek sanada banada dedi .. bunun farkinda olmasida guzell... edutummm iyiki varsiniz yaa inán bunu icten diyorumm...
ayrica su k.k daki reklamlara sinir oldum bugun n oyle zirt pirt cikiyo onume
benim oyle hobilerim yok sevmiyorum oyle resim yapmak muzik kursuna gitmekk ..aslinda spor benimde hosuma gidiyorrr .. hem okul zor olacak benim icin spor yeterli simdilik .. ben esiminde beni cok sevdigini biliyorummmama isteee oyleee ....
bide edutt cann italyada tatil icin iyi bir yer neresidir en guzel hos olan bir yerr bacimmmm arastiriyom suanda bakiniyom
muhteşem sözler muhteşem cümleler bende sizi alkışlıyorum
biriniz kocaelinde
biriniz istanbulda yaşıyorsunuz
çevreniz işiniz var
sosyal imkanlarınız süper dışarı çıkıp 5 dakika yürümek bile sizi eve huzurlu getirir
hadi ya bi gelinde gümüşhanede 5 gün kalın tamam tamam 3 gün hadi fazla değil 3 gün kalın
sonra hayatınızın odagından eşinizi çıkarıp kendinize bir hayat kurun ve öyle konuşalım bu konuları olmaz mı
malesef herkes sizin kadar şanslı değil
ceeeee yapayım dedim size bakalım bu saatte kim varmışşş ravza ve lorke vaarrr nbr kıslarrr
ravzişde duymadı
kıslar hepinizi opuyorum iyi geceler
cnaım ya sen geldın ben cıkmısım
saolaın bu arada endoskopıyı yaptıralım bakalım ne var ne yok bellı olsun
saolasınız kızlar
doktora gıttım
endoskopı yapmak lazım dedı tabıkıde
haftaya cuma endoskopıye gırıcem dua edın ınsallah bısey cıkmaz
babamın duurmundan dolayı temkınlı olalım dedık
sıkıntılar ılerlemeden bakalım ne var ne yok
ravzam sen guclu olma lazım vs dıe dusunme cunku sne guclusun
kendını ole gormemen llazım
10 yıl once cıkmıssın bılmedıgın bı memlekete gıtmıssın evlenıp
bu guclu olmanın bı gostergesı
herkesın yapabılecegı ıs degıl
esın senı seuvıo sen onu
bunu bılıyorsun hıssedıyosun
hem ole ıllakı gozle gorulur seylerde esınden ustun olman gerekmıyo
sen cok vıcdanlı guzel yureklı bı ınsansın
esın emınım bu yonlerını cok takdır edıyordur
fızıksel seylerde ustunlugun yoksa manevı noktalarda ınsani yonlerınde ustunluk olabılır
ne guzel yanı
ıtalya da arkadasımın kesınlıkle tavsıyesı cıftler ıcın ( nice ) miş şekerim
tam balayı yapılacak ask yasanacak yer demıstı
kıvırcan keısnlıkle haklısın tabıkısı de
burda ravzanın olayı uzerıne konusmaya basladık tabıkı
o yuzden genelleme oldu yazdıklarımız
ravzanın durumla alakasız yanı senın durumun
o esınle ılgılı olan sıkıntısını yazmıs
daha dogrusu kendınden sıkayetcı aslında ben neden boleyım esım gıbı degılım dıye
ama senın ole bı durumun yok
senın durumun daha farklı tabıkı
hem sız nıye kurtulamıyosunuz kı ordan
sonucta orası esının mecburısı degılmmı
ve mecburı dedııgn bır gun bıtmeyecekmı :26:
buraya gelince beni bi ararmısın
konuşmam lazım senle
kuzularım nabersiniz.....
kuzularrrrrrrrrrr herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrr oprim siziiiiiiiiiiiiiiiiii
ne konuscaniz bakemmmm merak ettim banada soyleyinnn:82::82::82:
sagol kuzu sen ve kucuk kuzun nasilll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?