Hamileler,adaylar elele..kk göklere:)))

benim oyle hobilerim yok sevmiyorum oyle resim yapmak muzik kursuna gitmekk ..aslinda spor benimde hosuma gidiyorrr .. hem okul zor olacak benim icin spor yeterli simdilik .. ben esiminde beni cok sevdigini biliyorummmama isteee oyleee ....

bide edutt cann italyada tatil icin iyi bir yer neresidir en guzel hos olan bir yerr bacimmmm arastiriyom suanda bakiniyom

ravza bende tam işte bu yazdıklarından dolayı beğendim Almanya'yı sükunet var, doğa var, spor var, bol bol Türk var... sen bence bunları düşün canım mutluluk ve mutsuzluk mekandan zamandan bağımsız. Anın tadını çıkarmaya çalışmak en doğrusu çünkü hayat çok kısaa :)

canimm ben oyle ortamda yetismedigim icin bana zor geliyoo ..birde türk varda ama nasillvallahii en genci benim annanemden daha cahilll....

ama suna katiliyorumm hayat kisa tadini cikarmak icinn kucuk seylerden kavga yaratmayalimm demmiiiiiiiii

canimm ben oyle ortamda yetismedigim icin bana zor geliyoo ..birde türk varda ama nasillvallahii en genci benim annanemden daha cahilll....

ama suna katiliyorumm hayat kisa tadini cikarmak icinn kucuk seylerden kavga yaratmayalimm demmiiiiiiiii

saolasınız kızlar
doktora gıttım
endoskopı yapmak lazım dedı tabıkıde
haftaya cuma endoskopıye gırıcem dua edın ınsallah bısey cıkmaz
babamın duurmundan dolayı temkınlı olalım dedık
sıkıntılar ılerlemeden bakalım ne var ne yok

ravzam sen guclu olma lazım vs dıe dusunme cunku sne guclusun
kendını ole gormemen llazım
10 yıl once cıkmıssın bılmedıgın bı memlekete gıtmıssın evlenıp
bu guclu olmanın bı gostergesı
herkesın yapabılecegı ıs degıl

esın senı seuvıo sen onu
bunu bılıyorsun hıssedıyosun

hem ole ıllakı gozle gorulur seylerde esınden ustun olman gerekmıyo
sen cok vıcdanlı guzel yureklı bı ınsansın
esın emınım bu yonlerını cok takdır edıyordur

fızıksel seylerde ustunlugun yoksa manevı noktalarda ınsani yonlerınde ustunluk olabılır
ne guzel yanı

ıtalya da arkadasımın kesınlıkle tavsıyesı cıftler ıcın ( nice ) miş şekerim
tam balayı yapılacak ask yasanacak yer demıstı

kıvırcan keısnlıkle haklısın tabıkısı de
burda ravzanın olayı uzerıne konusmaya basladık tabıkı
o yuzden genelleme oldu yazdıklarımız

ravzanın durumla alakasız yanı senın durumun
o esınle ılgılı olan sıkıntısını yazmıs
daha dogrusu kendınden sıkayetcı aslında ben neden boleyım esım gıbı degılım dıye

ama senın ole bı durumun yok
senın durumun daha farklı tabıkı
hem sız nıye kurtulamıyosunuz kı ordan
sonucta orası esının mecburısı degılmmı
ve mecburı dedııgn bır gun bıtmeyecekmı :26:

LORKEMM LORKEMM LORKEMMMMM cok gecmis olsun canim arkadasimmm ..tabikiii git muayyenini olll iyi haberlerle gel bizeee aklina kotu biey getirme guzel yurekli arkadasim benim .ne guzel seyler yazmiisn sen oyleee ..... ewet esim aslinda arada gosteriyo yapiyoo bazen benim simarikliligimdan kaynaklaniyo .hep benimle ilgilensin istiyommm..kensdisi benim maneviyatimin cok iyi oldugunu allahtan dile getiriyo iste bazen ben kendimi oyle hissediyorum bazen .hopppp hemen buraya yaziyomm GUZEL YUREKLI ARKADASLARIMDAAA BENI KENDIME GELMEMIII SAGLIYOLARR opuyorum herkesi cok sagolun arkadaslarrr ..verdigin yeri simdi arastiracagim arkadasimm sagolasinnn ..kendine iyi bak opuyorum senii

ben yazana kadar lorkem i kaçırmışım canım geçmiş olsun bu arada endoskopi olcakmışsın inşallah bişey çıkmaz

ravzaaaa sen ordamısınnnn

bacım ben 3 kere oldum ...hayırlısıyla bişicik çıkmaz ama bende tavsiye tek gitme ve kendini uyuttur....son 2 sini öyle yaptım hiç bişi anlamadım

kuzularrrrrrrrrrr herkese iyi haftalarrrrrrrrrrrrr oprim siziiiiiiiiiiiiiiiiii

ne konuscaniz bakemmmm merak ettim banada soyleyinnn:82::82::82:

sagol kuzu sen ve kucuk kuzun nasilll

valla küçük kuzum iyi şükür....dün korkuttu beni...hiç hareket etmedi...gittik nst çektirdik hakkenten hareket yok
dedi ebe git tatlı ye gel....koca ülker damak karey, yedim ki düzledi:)))..yorulman dedi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…